Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 474
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
... Ферхунде си празнува новата работа с Яман и приятелката му,защо,защото има изгода от тях,защо не се обади и на Гюлшен,приятелките не са само за услуги и подслон,а да споделяш и приятните моменти с тях.
Ферхунде си празнува новата работа с Яман и гаджето му поради съвсем друга причина...  Naughty
...
Да,пък Гюлшен е никоя,нищо че е единствената й приятелка,до която постоянно опира  ooooh!.
В случая Гюлшен няма абсолютно нищо общо. Tired
Ферхунде разбра, че Левент ще бъде в този ресторант и замъкна Яман и сие там, за да го впечатли.
Затова се и беше скиприла така...ролки, букли... Crazy

Е хубаво,добре,какво щеше да й пречи Гюлшен ако беше там!?А да,тя няма да направи впечатление на Левент,как може Ферхунде да представи нея,като най-добра приятелка,след като Гюлшен е просто работничка,ПОДЧИНЕНА,а нейната среда са все босове,все са голямата работа,като нея самата  Sick.И ако й уреди работа пре Левент,както каза,то ще е пак не защото е много загрижена за нея,а за да й помага за игричките й,пак ще я кара да прави нещо,я да подслушва,да дебне,или някоя друга "услуга".

# 121
Dartanian мерси за помощта.  Hug     bouquet
Значи променяме обясненията за номинациите, за да са адекватни на заглавията по този начин:
"Мис Куха Лейка" - глуповата и простовата жена с големи претенции без покритие.
"Мистър Гола Вода" - мъж, който се прави на такъв, но в същото време не е постигнал нищо съществено в собствения и на близките си живот.

Марудета няма проблем да гласуваш и ти. Вече ти записах номинациите.  Hug
Dartanian пускане на "дяволски" номинации в този момент е много взривоопасно. Все едно да дадеш моторна резачка на малко дете.  Mr. Green
Ще ги оставим за по-нататък.  Peace

# 122
Здравейте и от мен!!!Страхотно оформяне на темата   bouquet.Гласувах така: Левент,Джем,Гюлшенза Джем и Левен е ясно  Rolling Eyes а Гюлшен за да ми помага кой от двамата да избера  Laughing
Мис куха лейка Джефрие
Мистър гола вода Шефкет

# 123
"то е целеустремено,да вредиш на хората,да ти е кеф да ги виждаш да страдат,да ги снишиш със земята,за да си ти добре" - Rozi
Аз такова нещо не виждам във Ферхунде.

Ами да ти припомня тогава, рожденният ден на Фикрет.Тогава даже нямаше изгода,просто кеф да нараниш,да удариш по най,най-слабото място.А когато показваше на едната сестра,че другата се среща с гаджето й,тази "услуга","помощ" беше пак за да се порадва на интригата ,на сблъсъкът между тях.Трябваше да ги остави,те сами да се оправят,а не да подклажда,да ги настройва още повече една срещу друга.Искаш да кажеш,че не си виждала ехидната й усмивка,след поредната гадория!?Не вярвам!

# 124
Да,Гюлшен я нямаше на вечерята,защото Ферхунделата просто нямаше нужда от нея.Опира до нея само когато е на зор.Абсолютен егоист и използвач!Чудя се Гюлшен до кога и тя ще я трае.А за ехидната усмивка просто-  #2gunfire  #2gunfire

# 125
  • В тъмната гора.
За мен кухата лейка е Хайрие, просто няма по-куха от нея. Дърта пък няма въобще мозък в главата.
Мистър гола вода Шевкет, язък няма въобще характер това момче

# 126
А къде са приятелките на Неджля и Лейля,а на Фикрет?Май е по-лесно да се съдят приятелки,които ги има все пак. Laughing

# 127
Благодаря ви!

Признавам, не бях никак голям фен на турските сериали, но този го загледа първо мъжа ми, след това се загледах и аз. И знаете как е, ставаш леко пристрастен  Mr. Green

Темите винаги са уникално направени, личи си труда и желанието, което влагате!  bouquet  Чета винаги белите букви на Мишел, и на нея благодаря за труда  bouquet  Влизам и в блога на Ледената кралица.

Въпреки, че хубавото време в Бургас тези дни, ме накара да пропусна последните три епизода, се информирам от вас какво се е случило!

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 12:03 от Марудета

# 128
Ами да ти припомня тогава, рожденният ден на Фикрет.Тогава даже нямаше изгода,просто кеф да нараниш,да удариш по най,най-слабото място.А когато показваше на едната сестра,че другата се среща с гаджето й,тази "услуга","помощ" беше пак за да се порадва на интригата ,на сблъсъкът между тях.Трябваше да ги остави,те сами да се оправят,а не да подклажда,да ги настройва още повече една срещу друга.Искаш да кажеш,че не си виждала ехидната й усмивка,след поредната гадория!?Не вярвам!
Да,тя обича да провокира хората,дяволица е.Обаче зависи как гледаш на нещата.
Крайно нетактичната й проява накара Фикрет да се замисли за първи път струвало ли си е да се откаже от годеника си,за да не скърши хатъра на баща си.Самият Раза в пристъп на болка и разкаяние,й каза после:"Защо ме послуша,Фикрет!",т.е. излезе,че авторитета,на когото сляпо се уповаваше,не е безгрешен.Тогава тя разбра,че трябва да се погрижи за живота си и дори предприе стъпки:флирт с оня търговец,на крака му отиде,накрая сглупи и взе Тахсин,но то е друга песен.И единствено Ферхи,без прословутата си усмивчица,я изпрати.Теким бяха заети да се цупят,това най го могат.
Като уведомяваше двете сестри,че са си съпернички,най-логичното беше двете да се усетят и да отсвирят играча.
Какво каза Неджля на Шефкет при сдобряването:"Защо на летището не ме замъкна за косата".Ами с информацията,която им даваше,реално Ферхи направи точно това. Тя какво е виновна,че болните мозъци се впуснаха в надпревара за едно леке,въпреки баща,възпитание и Коран.

# 129
Да,тя обича да провокира хората,дяволица е.Обаче зависи как гледаш на нещата.
Крайно нетактичната й проява накара Фикрет да се замисли за първи път струвало ли си е да се откаже от годеника си,за да не скърши хатъра на баща си.Самият Раза в пристъп на болка и разкаяние,й каза после:"Защо ме послуша,Фикрет!",т.е. излезе,че авторитета,на когото сляпо се уповаваше,не е безгрешен.Тогава тя разбра,че трябва да се погрижи за живота си и дори предприе стъпки:флирт с оня търговец,на крака му отиде,накрая сглупи и взе Тахсин,но то е друга песен.И единствено Ферхи,без прословутата си усмивчица,я изпрати.Теким бяха заети да се цупят,това най го могат.
Като уведомяваше двете сестри,че са си съпернички,най-логичното беше двете да се усетят и да отсвирят играча.
Какво каза Неджля на Шефкет при сдобряването:"Защо на летището не ме замъкна за косата".Ами с информацията,която им даваше,реално Ферхи направи точно това. Тя какво е виновна,че болните мозъци се впуснаха в надпревара за едно леке,въпреки баща,възпитание и Коран.
Така е,когато изпращаше Фикрет сърцето ми се сви-точно тя,чуждата,прояви повече човещина от най-близките и роднини,които толкова егоистично я ползваха за безплатна детегледачка и прислужница!Човек наистина получава най-голямата болка от най-близките си хора.

# 130
Еха имаме си нов член в екипа.  newsm44
Марудета не се притеснявай да пишеш и коментираш това, което те вълнува от филма. Колкото повече хора се включат в дискусиите, толкова по-интересни ще са разговорите.  Flutter
Момичета стига сте я дъвкали тази Ферхунде. Има и много други интересни герои във филма, които си струва да коментираме. Ферхи не заслужава да и отделяме толкова много време.  Peace

# 131
  • В тъмната гора.

rozi-maxi целта на Ферхунде беше Али Ръза, не Фикрет. Основният удар беше за него, тя дори не помисли за унижението на Фикрет,  нея тези неща не я интересуват. Важна е основната и цел, а не е важно на каква цена ще я постигне.

Марудета, добре дошла!   bouquet

# 132
LilaC  Peace Peace
Много добре написано. И вярно. Сигурно и аз подсъзнателно съм усетила така нещата, защото досега нито веднъж Ферхи не ми е била крайно отрицателен герой. За разлика от някои други персонажи, за които дори не би предположил човек. ooooh!
Но наистина стига сме  smile3502 Ферхи.

# 133
  • София
   То и аз мога да пиша против Ферхунде, но гледам филма заради Джаврие и Ферхунде!Само при тях има интересно развитие!

# 134
  • В тъмната гора.
Знаете ли какво забелязах, водена от тъмните си страсти и цели Ферхунде става организирана и работлива като робот. Как бързо и без никой да разбере стъкми цяла софра за рождения ден на Фикрет, а като трябва да си почисти удома я наляга огромен мързел.

Общи условия

Активация на акаунт