Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 475
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Ами да ти припомня тогава, рожденният ден на Фикрет.Тогава даже нямаше изгода,просто кеф да нараниш,да удариш по най,най-слабото място.А когато показваше на едната сестра,че другата се среща с гаджето й,тази "услуга","помощ" беше пак за да се порадва на интригата ,на сблъсъкът между тях.Трябваше да ги остави,те сами да се оправят,а не да подклажда,да ги настройва още повече една срещу друга.Искаш да кажеш,че не си виждала ехидната й усмивка,след поредната гадория!?Не вярвам!
Да,тя обича да провокира хората,дяволица е.Обаче зависи как гледаш на нещата.
Крайно нетактичната й проява накара Фикрет да се замисли за първи път струвало ли си е да се откаже от годеника си,за да не скърши хатъра на баща си.Самият Раза в пристъп на болка и разкаяние,й каза после:"Защо ме послуша,Фикрет!",т.е. излезе,че авторитета,на когото сляпо се уповаваше,не е безгрешен.Тогава тя разбра,че трябва да се погрижи за живота си и дори предприе стъпки:флирт с оня търговец,на крака му отиде,накрая сглупи и взе Тахсин,но то е друга песен.И единствено Ферхи,без прословутата си усмивчица,я изпрати.Теким бяха заети да се цупят,това най го могат.
Като уведомяваше двете сестри,че са си съпернички,най-логичното беше двете да се усетят и да отсвирят играча.
Какво каза Неджля на Шефкет при сдобряването:"Защо на летището не ме замъкна за косата".Ами с информацията,която им даваше,реално Ферхи направи точно това. Тя какво е виновна,че болните мозъци се впуснаха в надпревара за едно леке,въпреки баща,възпитание и Коран.

И в крайна сметка,ти оправдаваш тази нейна постъпка!?Много сполучливо извърташ нещата.Провокирала била,защо е нужно,след като това ще причини болка,защо трябваше да го прави,как помогна с това,какво постигна,освен огромната болка на Фикрет!?Това беше и единствената й цел.И не в следствие на тази "провокация" Али Ръза попита Фикрет,защо го е послушала,това беше много по-късно,в следствие други случки.На двете сестри не им отвори очите с цел да им помогне,а за да гледа сеир(мразя я тази дума,но в момента е най-подходяща).Не бих ги нарекла болни мозъци,защото значи че всички сме били такива на по 18-19 години или вие никога не сте се карали с братята и сестрите си  на тази възраст,а само сте се прегръщали и защитавали.Можеше да се опита да ги сдобри,щом искала да помогне,а не да ги гледа как си съперничат и  намразват.Още повече,че "болните мозъци" я приеха с отворени обятия,безрезервно,само те,а тя хубавичко им се отблагодари.

Съгласна съм с Мишел,допълвам и аз.Целеше да нарани Фикрет и Али Ръза,Фикрет защото е обичала и навярно още обича този мъж,а се е разделила с негоыАли Ръза защото той е накарал дъщеря си да го направи.И не само двамата,всички ги заболя,защото всяка болка на член от семейството се усеща от всички в него,затова са семейство,истинско,въпреки всичко,и Ферхунде страшно ги уязви.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 12:15 от rozi-maxi

# 136
На какво попаднах, ровейки в нета
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … KPB_en%26prmd%3Dv

Това момченце играе в момента в друг филм, който върви по Нова ТВ.

# 137
  • София
   Това е Али, от Малки жени, нали? Той нали беше много влюбен в някаква манекенка и щеше да се жени?

# 138
Тайна той е

# 139
  • В тъмната гора.
На какво попаднах, ровейки в нета
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … KPB_en%26prmd%3Dv

Това момченце играе в момента в друг филм, който върви по Нова ТВ.

Превод

Дениз Чакър и Али Ил бяха заловени!
"Листопад" дава снаха на "Малки жени"

Камерата ги е засякла както си вървяли и в шока си Дениз Чакър веднага е пуснала ръката на Али Ил.

# 140
  Това е Али, от Малки жени, нали? Той нали беше много влюбен в някаква манекенка и щеше да се жени?

Да, с нашата Феркунделка-къделка Joy Но много объркано звъчи превода на материала във вестника и не разбрах точно филм ли снимат тия двамцата или накъде папараци са ги изловили в крачка? newsm78 Моля, момичетата, които знаят турски да ни клюкнат какво точно е публикувано

# 141
ААА, ето, докато напиша и Мишел ни клюкна вече hahaha, и аз така го разбрах го, но не смеех да твърдя, че е истина и то във форума

# 142
Не знам за вас, кого чакате да се появи и заради кого гледате сериала, но аз тооолкова харесвам Нехир и Ахмед, че ми се иска по-често да ги дават. Ама сладури отвсякъде. Laughing Laughing
Знам, че от ролите им, особено от тази на Ахмед, лъха известна доза наивитет и елементарност, но са ми като светлинки в този тунел, който все по-тъмен става.   ooooh!, че и края му не се вижда!?!?!?
Иска ми се да извикам "Стига толкова негативизъм, животът е толкова кратък, че не си заслужава да го живеем по този начин".
Амааааааа......филм, какво да правиш?
Или гледаш и се дивиш докъде може да я докара човек, или цъкаш друг канал и гледаш американски реки от кръв, насилие  и грозни думи.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 12:29 от Dartanian

# 143
  • В тъмната гора.
Не знам за вас, кого чакате да се появи и заради кого гледате сериала, но аз тооолкова харесвам Нехир и Ахмед, че ми се иска по-често да ги дават. Ама сладури отвсякъде. Laughing Laughing
Знам, че от ролите им, особено от тази на Ахмед, лъха известна доза наивитет и елементарност, но са ми като светлинки в този тунел, който все по-тъмен става.   ooooh!

ББ Стават семейство и то такова семейство, че ще им се кефиш максимално.

# 144
Али Ръза като малко по-младичък и леко по-слаб като че ли

# 145
Всички ги чакам,всички са ми интересни.Може би само сцените в затвора са ми малко по-еднообразни,че най-често дават Шефкет умислен и тъжен и това е.Там човек има мнооого време за размисъл.

# 146
  • В тъмната гора.
Все още не мога да свикна с новия актьор играещ Шевкет, абсолютно не си приляга на ролята.

# 147
Ферхунде нарочно ли ББ блъсна Хайрие или без да иска? Може ли линк?
Шевкет, Джеврие, Неджля и Лейля допускат много грешки, ББ но по-нататък си взимат поука и се променят към добро, докато Ферхи става все по-зла.
Странно ми е, че засега 10 човека искат личности като Ферхи в обкръжението си. Както са казали хората: Внимавай какво си пожелаваш, че ще вземе да се сбъдне.
Интересно ми е колко от гласувалите за Ферхи имат вече такава сред близките си и това им харесва??
Все още не мога да свикна с новия актьор играещ Шевкет, абсолютно не си приляга на ролята.
Аз пък си мисля, че много повече си отива на ролята. Шевкет по принцип е доста смотаничък и изражението на новия актьор му пасва идеално. Старият Шевкет не изглежда толкова наивно.

# 148
Знам, че от ролите им, особено от тази на Ахмед, лъха известна доза наивитет и елементарност, но са ми като светлинки в този тунел, който все по-тъмен става.   ooooh!

ББ Стават семейство и то такова семейство, че ще им се кефиш максимално.

Браво на тях. Много се радвам за Нехир и Ахмед. Те са ми много симпатични като двойка.  Party

# 149
Всички ги чакам,всички са ми интересни.Може би само сцените в затвора са ми малко по-еднообразни,че най-често дават Шефкет умислен и тъжен и това е.Там човек има мнооого време за размисъл.

сещаш ли се, rozi-maxi , - влязъл в затвора и станал човек.

Общи условия

Активация на акаунт