Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 482
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Слава богу, Mishel_-че,
Радвам се и чакам с нетърпение.

А затворът ми прилича на санаториум. Абе те обществено-полезен труд не полагат ли. Че ако и тук са такива затворите, има хора които само там ще си киснат, па и ще се натискат да влезнат. Thinking
Особено хайлазите, дето не похващат работа и само правят това, което най-лесно се прави - ДЕЦА И БОРЧОВЕ. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 12:39 от Dartanian

# 151
  • В тъмната гора.
Това всички отиват в затвора, и не само в този сериал...аман бе, какво е това нещо.

# 152
Е то като ги гледаш как са като на студентска бригада в този затвор, как няма всички да се натискат да влизат.  hahaha Joy Joy Joy

# 153
Охо, Алито взел Ферхунде за ръка, честито.
Радвам се за тях, за актьорите де.
Почнах днес да ви чета, снощи ви оставих тихи, днес на 5 страница виждам, че пак прехвърчат искрички.
Относно едно мнение, защо като си фен на Ферхунде , не си гласувала за нея? Аз съм за нея, но исках други хора в обкръжението си, защото моите приятелки имат черти от Ферхунде, Фикрет и Нехир. Затова си избрах Ахмет, Яман и Джан.
Питам, аз ли не съм разбрала правилно въпроса на анкетата, или не съм гласувала както трябва, в смисъл аз Ферхунде си яимам около мен, но пак ли за нея тр. да гласувам?
 newsm78

# 154
А пък шефа там,дето вече излезе,покровителят на Оуз,много ми е смешен-върви напред пък обърнат настрани,голям образ  hahaha.

# 155
Каква студентска бригада, Чеб, спукваха ни от работа, че ако не бяхме ние, кой щеше да прибира реколтата на народа?
Тук гледам само карти и табла играят, кафе и чай пият, поне по една плетка да захванат!?!? Joy

# 156
За анкетата-Джем,Джан и Джеврие бих искала около себе си Laughing

# 157
-

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:15 от rozi4kata

# 158
За анкетата гласувах:
Хайрие-има около мен  Tired
Левент- Heart Eyes имам си и Левент Flutter
Ферхунде - бих искала да имам около себе си за да стана като нея

Кефи се като я ядосва-да види как ще реагира тя.И на мен ми го правят само за да се насладят на реакциите ми.  :

Защото те харесва и затова те предизвиква сигурно?
Това е мое мнение и вероятно мен питаш. Crazy То че ме харесва и на мен ми е ясно,но се дразня като ме дразни.Аз викам крещя,хапя иронично,той се смее. Crazy

П.С. Голата глава е гола цялата, докато при плешивото теме има коса отстрани а отгоре кубето е лъснало хаха
  Joy мерси за уточнението.За мен е все тая как точно се казва. Crazy
П.С. коя е тази от аватара ти? Blush

ralikosmile3501 за мнението ти!

Благодарности за новата, юбилейна тема!  bouquet Дано в нея минем без тати!  Wink Peace
  Rolling Eyes що юбилейна?29та е?
Дано!  Praynig

За анкетата в блога:
"Мис Куха Лейка" - Лейля -грешка след грешка и грам мозък не й влиза в главата
"Мистър Гола Вода" - Шефкет - жалък пу*ьо,който знае само:Млъкни,Ферхунде!Не може!  Sick

На какво попаднах, ровейки в нета
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=tr&u=http: … KPB_en%26prmd%3Dv

Това момченце играе в момента в друг филм, който върви по Нова ТВ.

Превод

Дениз Чакър и Али Ил бяха заловени!
"Листопад" дава снаха на "Малки жени"

Камерата ги е засякла както си вървяли и в шока си Дениз Чакър веднага е пуснала ръката на Али Ил.
  Tired егати и преводача
Това на снимката Дениз Чакър ли е?

# 159

Относно едно мнение, защо като си фен на Ферхунде , не си гласувала за нея? Аз съм за нея, но исках други хора в обкръжението си, защото моите приятелки имат черти от Ферхунде, Фикрет и Нехир. Затова си избрах Ахмет, Яман и Джан.
Питам, аз ли не съм разбрала правилно въпроса на анкетата, или не съм гласувала както трябва, в смисъл аз Ферхунде си яимам около мен, но пак ли за нея тр. да гласувам?
 newsm78

Че някоя приятелка,има черти на Ферхунде,не значи че е като нея.Това се опитвам да изясня вече в много постинги.И аз бих харесала приятелка,чийто мозък щрака бързо,но това ,че и Ферхунде притежава това качество,не значи че са с еднакви характери.Затова писах,Ферхундета ,чак такива в живота или няма ,или са много рядко,има подобия,има приличащи,но чак такива няма.Няма и Джевриета,и Али Ръзановци ....всички образи са пресилени,прекалено очернени или осветени,каквито  са  Фикрет и Седеф и Джем.Хайде,молим ви  Laughing.

# 160
Аз гласувах за Али Ръза, Фикрет и Джем. Въпреки всичките им кусури Текинови са едно сплотено и обичащо семейство, мога само да си мечтая за такова. Също бих искала да имам и такива добри съседи като Ахмет и Нехир и приятели като Ипек.

# 161
Dartanian аз не съм закачила периода със "спукването от работа". При мен бригадите бяха до 4 клас и все бяха с много готини образи и много весели моменти.  Mr. Green
Пък за труда всичко се береше избирателно. Едно в кофата и две в устата. Колко е оставало не знам, ама нали казват, че храната прави борбата, пък тогава всички бяхме едни борбени, търчахме като невидели из полето, все едно са ни сложили по 10 батерии дюрасел и са забравили да ни сложат копче за изключване.  hahaha Joy Joy Joy

# 162
Аз гласувах за Али Ръза, Фикрет и Джем. Въпреки всичките им кусури Текинови са едно сплотено и обичащо семейство, мога само да си мечтая за такова. Също бих искала да имам и такива добри съседи като Ахмет и Нехир и приятели като Ипек.

Ей,най-после още някой да го напише  Hug!

# 163
Куха леика за мен е Седеф. На този свят е пълно със свободни мъже. Защо зяпа след женен мъж и му разваля семеиството.
 HugГола вода - Али Реза. Баща, които направил 5 деца... и на стари години се върна в дома на родителите си, няма свои собствен. Размисъл...  newsm78

# 164
Simple Smile
Мерси за прекрасната тема

Общи условия

Активация на акаунт