Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 488
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
Аз гласувах за Али Ръза, Фикрет и Джем. Въпреки всичките им кусури Текинови са едно сплотено и обичащо семейство, мога само да си мечтая за такова. Също бих искала да имам и такива добри съседи като Ахмет и Нехир и приятели като Ипек.
Ей,най-после още някой да го напише  Hug!
С риск да се повторя, единствената грешка на сем. Текин беше, че направиха компромис с принципите си и приеха Ф-е в къщата си въпреки че не им хареса от самото начало. Не намирам за нужно да споря и доказвам, това е моето виждане и не го налагам на никого. Силно се съмнявам че в спора се ражда истината. Спорът е вид агресия - опитваш се да накараш някого да мисли като теб, да си промени мнението. Защо?
 Е, аз изказвам моето, но няма да споря и да се аргументирам. Peace

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:09 от soya-fen

# 166
Ама тая гарга рошава-Ферхунделата за коя се има ,та държи сметка на Левент.Не стига,че работи във фирмата от 2 дни,взе да му хвърля стрели още като го видя,набута му се като лека жена-после Седеф и била виновна.Не заслужава приятелството на Гюлшен.Даже тя не я оправда пред майка и -какво да каже,смее ли,нали змията ще ухапе и нея.А майка и милата още е заблудена.Нека разбере,да види колко е Убава щерка и.......

П.С. Я,бързо да си признае този,който е гласувал за Джеврие.......... Joy  Joy  hahaha

# 167
Че някоя приятелка,има черти на Ферхунде,не значи че е като нея.Това се опитвам да изясня вече в много постинги.И аз бих харесала приятелка,чийто мозък щрака бързо,но това ,че и Ферхунде притежава това качество,не значи че са с еднакви характери.Затова писах,Ферхундета ,чак такива в живота или няма ,или са много рядко,има подобия,има приличащи,но чак такива няма.Няма и Джевриета,и Али Ръзановци ....всички образи са пресилени,прекалено очернени или осветени,каквито  са  Фикрет и Седеф и Джем.Хайде,молим ви  Laughing.
Има Джавриета Simple Smile, аз познавам една възрастна дама със същия проклет характер и уста, която никога не млъква.

# 168
Някой започна темата за бригадите по време оно. Я да подкараме една смешна събота  ....
Кой си разбира и защитава Ферхунде ще продължи да си я защитава.
Който е против нея, ще продължи да е против нея.
И така , до края на сериала, за нас - до края на годината.
Я да обърнем темата с нещо смешно,   Praynig Peace

Ма хубаво си беше едно време, кога се ходеше на бригади и на военно обучение. Я кажете, сегашните деца кога ще се похвалят че са стреляли с автомат и са го разглобявали за 7 сек, а? Ако не живеят на село, едва ли ще стигнат и до полето, да видят някои култури. Помня една софиянка преди време мислеше, че фъстъците се берат по дърветата?!?

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 13:17 от mirasv

# 169
Не заслужава приятелството на Гюлшен. Даже тя не я оправда пред майка и -какво да каже,смее ли,нали змията ще ухапе и нея.А майка и милата още е заблудена.Нека разбере,да види колко е Убава щерка и.......
И аз мисля, че Гюлшен би разкарала Ф-е, ако не се боеше от отмъстителността и злобата й, а може би й е жал също, малко все пак.
Днес Алабала&Ники участвува в Габровския карнавал направена като Джаврие Laughing Laughing Laughing Обеща снимки!  Peace

# 170
Гола вода - Али Реза. Баща, които направил 5 деца... и на стари години се върна в дома на родителите си, няма свои собствен. Размисъл...  newsm78
Какво и е на къщата?   Rolling Eyes

# 171
#Puppy dog
Защо никой не ми обръща внимание? smile3518 Дали Ферхунде ББ нарочно блъска Хайрие?
http://www.youtube.com/watch?v=sXrtkZdTcOI&feature=related

# 172
Гола вода - Али Реза. Баща, които направил 5 деца... и на стари години се върна в дома на родителите си, няма свои собствен. Размисъл...  newsm78
А,де!....Нали е наследник.И колко от нас ако не живеем в наследствени къщи можем да си купим собствени?    newsm78

# 173
Аз я подхванах темата за бригадите, ама всички са се залепили като дъвки за Ферхундето.  Mr. Green
#Puppy dog
Защо никой не ми обръща внимание? smile3518 Дали Ферхунде ББ нарочно блъска Хайрие?

Не съм го гледала, но от коментарите тук ми се струва,ББ: че не я блъска нарочно. Хайрието изкача като от нищото на пътя и Ферхи не успява да спре навреме.  Peace

# 174
Гола вода - Али Реза. Баща, които направил 5 деца... и на стари години се върна в дома на родителите си, няма свои собствен. Размисъл...  newsm78
Къщата е чудесна. Но е от родителите на Али Реза. Али направил 5 деца.  baby_neutralЧудесно! Защо не им е осигурил и дом, а разчита на бащиния си. Мисълта ми е че не е градивен и борбен. Човек на кредити и ипотеки!

# 175
#Puppy dog
Милото то! Heart Eyes По-назад писаха, че ББ не е нарочно, но явно ситуацията така е поставена двусмислено, че да владее съмнение.

# 176
Чеби, как би могла да знаеш, мила, ти си на годините на дъщеря ми.
А за нашите бригади питай нас, чак се чудя как сме успели и да учим все пак. Нали затова са ни пратили и плащали родителите newsm78 newsm78

Мили всички мои,
ще зачезна за малко по задачи, но вие не плачете. Пак ще дойда.

И умната.
Така казвам на сина ми като тръгва някъде.
А баща му добавя- "В краен случай русата!!"
Това е шега, да не обидя блондитата. Харесвам ги, знам, че са еднакво умни с брюнетките. Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 177
Какво и е на къщата?   Rolling Eyes

Колко смейства живеят в жилища,наследени от родителите им?Много!

Аз може и да съм пропуснала,защото по него време вечер къпем малкият,но майката на Ферхунде май изобщо не я пита-дъще,ти от къде ,как събра 350 000 лири да си купиш такъв апартамент!?
Или пък Левнт,нали ферхунделата му каза,че си давала всичките пари на Текинови,"да си купела свободата"  Sick,как тогава е събрала толкова пари!?Но да речем,че техните взаимоотношения не са все още толкова близки,че да я пита такова нещо.Пък и тя щеше да му каже,че майка й  е продала земя  Mr. Green.

# 178
Лека работа Dartanian     bouquet

# 179
Аз гласувах за Али Ръза, Фикрет и Джем. Въпреки всичките им кусури Текинови са едно сплотено и обичащо семейство, мога само да си мечтая за такова. Също бих искала да имам и такива добри съседи като Ахмет и Нехир и приятели като Ипек.
Ей,най-после още някой да го напише  Hug!
С риск да се повторя, единствената грешка на сем. Текин беше, че направиха компромис с принципите си и приеха Ф-е в къщата си въпреки че не им хареса от самото начало. Не намирам за нужно да споря и доказвам, това е моето виждане и не го налагам на никого. Силно се съмнявам че в спора се ражда истината. Спорът е вид агресия - опитваш се да накараш някого да мисли като теб, да си промени мнението. Защо?
 Е, аз изказвам моето, но няма да споря и да се аргументирам. Peace

Абсолютно съм съгласна!Еми приеха я,заради Шефкет,от любов към дедето си,сгрешиха.И заради тази грешка,животът им се преобърна.но едно е да грешиш от добрина,от любов,от наивност,друго е да "грешиш" от злоба,мързел,алчност.

Общи условия

Активация на акаунт