Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 552
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Смених ги обясненията и сега са по-адекватни.
"Мис Куха Лейка" - глуповата и простовата жена с големи претенции без покритие.
"Мистър Гола Вода" - мъж, който се прави на такъв, но в същото време не е постигнал нищо съществено в собствения и на близките си живот.

Според тези обяснения,като куха лейка не виждам друга освен Джеврието и Оуз за мистър гола вода.Джеврието,освен лафовете й,е просто едно нищо.Оуз,се прави на голямата работа,а всъщност е играч на дребно,измамник,въпреки че има и човещина в него.Не съм съгласна,че Шефкет е гола вода.Кандидатства и го назначиха на шефско място,а Ферхунде беше работила доста време там и въпреки всичко беше на по-низш пост,поне така си мисля.Освен това Шефкет не е имал претенцийте за повече от това,което е-скромен мъж,който ходи на работа,задоволява се с това ,което има,не ламти за много,защото така е възпитан,но пък си намери жена,която е точно неговата противоположност и това беше съдбовно за него и цялото му семейство.Според Ферхунде може и да е гола вода,но пък за Седеф е всичко.Левент като е голямата работа,как бързо,бързо лапна въдицата.Ферхунде облече една черна рокля и айде,готово,уж обигран женкар,толкова ли е лесно да впечатлиш един стойностен мъж!?.Какъв шеф е това,какъв мъж на положение,щом така лесно позволява да му завъртят главата,една никаквица,вчера дошла и ще му търси сметка каква работа й възлагал,хвърля листи и се прави на ядосана.Чакай малко бе жена,ти къде се намираш...пък той цветя ще й праща,еми същият като Шефкет излезе-лесна плячка.Толкова ми е смешна и жалка,толкова низка и дребна,че всеки друг е повече от нея в този филм.

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 14:42 от rozi-maxi

# 211
Да,още повече в началото "Левент"-чо се впусна да и обяснява колко личния живот на подчинените му не го интересува,и кво стана-още кажи-речи на другия ден омачка чаршафите с нея.Е,то вярно,че и тя на крака му отиде,та не му се наложи да прави хептен никакви усилия по впечатляването и. Ама май и той е гола вода-да се раздели с годеницата си ,която е като фотомодел и много отговорна към работата си и да се забърка с Ферхунделата........  Sick

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 14:47 от biskit

# 212
Нали,тук хората вече за друго пишат,аз пак мойта си знам,Ферхунде та Ферхунде  hahaha.

# 213
Рози кога ти е рожденния ден да ти подаря една плоча на която пише примерно, Седеф, че като гледам само една си имаш и то с името на Ферхунде отгоре. Да ти разнообразим малко колекцията. Mr. Green
Бъзикам си те само, не ми се връзвай.  Hug

# 214
Чеб,вярно е,че се оляхме,но искаме да спечелим още хора за нашата кауза........  Mr. Green  Hug

# 215
biskit за годеницата на Левент няма как да знаем каква е и какви са им били взаимоотношенията. На мен ми изглежда като богата разглезена наследница. Ама нямам много информация, за да мога да изградя мнение за нея.  Peace
Баба ми имаше един лаф, като бяхте малки се окапвахте, сега като станахте големи се оливате.  tooth

# 216
Рози кога ти е рожденния ден да ти подаря една плоча на която пише примерно, Седеф, че като гледам само една си имаш и то с името на Ферхунде отгоре. Да ти разнообразим малко колекцията. Mr. Green
Бъзикам си те само, не ми се връзвай.  Hug

Hug Hug HugДругият месец съм рожденничка,моят рожден ден е първият ден от лятото Sunglasses.

Ей хора,такива като Ферхунде верно могат да ме изкарат от кожата ми,не ги харесвам,не ги понасям,те са измет.Не мога да гледам,как добрите хора страдат,тъпкани от такива като нея,болно ми е.Такава съм си,не се примирявам с несправедливости,не мога да си затворя очите и да подмина.Винаги съм била защитник на по-слабите,на по-плахите,на добрите хора.Бях малка,на село,събирахме се лятото в училището.Група цигани налагаха с пръчки вързано магаре.Моите приятели избягаха,а аз,малко момиченце,1-2 клас съм била,им се орепчих сам самичка,с риск и мен да набият,защитих магарето.Не знам,не си спомням дали го оставиха на мира,но аз се опитах,направих каквото можах.Сега ще ми се смеете сигурно  Rolling Eyes.

# 217
Е защо да ти се смеем.
И аз попаднах на подобна ситуация наскоро, ама вместо магаре беше кон и го  бяха натоварили така яко, че затъна каруцата и те го спукаха от бой кончето, че не искало да върви.  Sick
Лошото беше, че те бяха от едната страна на реката, а аз от другата. Ако не ни делеше реката сигурно и аз бих се изрепчила.  Crossing Arms

# 218
  • до една звездичка
... Левент като е голямата работа,как бързо,бързо лапна въдицата....
... еми същият като Шефкет излезе-лесна плячка.
... Какъв шеф е това,какъв мъж на положение,щом така лесно позволява да му завъртят главата...

Не мисля така. Naughty

Между Шефкет - скромното, провинциално, честно, наивно момченце (в началото), което до момента на срещата си с Ферхунде едва ли бе виждало жена, а после щеше да се самоубива дори за нея, и обиграният плейбой Левент, за който Ферхунде е поредната бройка разликата е колкото между Джеврието и Нехир, да речем.

И не мисля, че "му е завъртяла главата", той просто постигна целта да я вкара в лелото си.

# 219
  • В тъмната гора.
Имам страничен въпрос
Как се превежда на бг новия филм на Нихат Алпту Алтънкая от блога на Листопад на Феичката и някой знае ли от  къде може да се дръпне, от някой торент???
И аз питам същото.

Филма 40 с Дениз Чакър може ли да се свали отнякъде преведен?

постнете тук заглавието, въобще не съм наясно с новите продукции на актьорите

# 220
Няма ли да се случи нещо хубаво на Текинови,че до сега-само драми.......И Али Ръза-стягаше го сърцето,ама и той свикна.А Хайрие като вземе да се лигави и да охка като мечка-не се трае.Фикрет как още я трае мъжът и с това идими-дойди ми ,ката ден.....На старият Джевър ще му купят ли отделна къща да се пръждоса-гледам,че синът и вече губи търпение......   ooooh!

Дега,мисля,че целта беше на Ферхунделата,затова сега беснее така........

# 221
макар и късно се записвам тук

# 222
... Левент като е голямата работа,как бързо,бързо лапна въдицата....
... еми същият като Шефкет излезе-лесна плячка.
... Какъв шеф е това,какъв мъж на положение,щом така лесно позволява да му завъртят главата...

Не мисля така. Naughty

Между Шефкет - скромното, провинциално, честно, наивно момченце (в началото), което до момента на срещата си с Ферхунде едва ли бе виждало жена, а после щеше да се самоубива дори за нея, и обиграният плейбой Левент, за който Ферхунде е поредната бройка разликата е колкото между Джеврието и Нехир, да речем.

И не мисля, че "му е завъртяла главата", той просто постигна целта да я вкара в лелото си.

И аз така мисля,но по-скоро му е интересна и различна от останалите префърцунен ни богаташки с които е бил.А,все пак Ферхи е хубава жена всеки мъж би се загледал по нея.

# 223
Искам да ви попитам нещо..Изработих една картинка с фото-шоп,но за да я кача във форума трябва да има код,как да го направя?Много ще съм благодарна ако някой ми обясни   bouquet Hug  bouquet

# 224
  • В тъмната гора.
Имам страничен въпрос
Как се превежда на бг новия филм на Нихат Алпту Алтънкая от блога на Листопад на Феичката и някой знае ли от  къде може да се дръпне, от някой торент???
И аз питам същото.

Филма 40 с Дениз Чакър може ли да се свали отнякъде преведен?

постнете тук заглавието, въобще не съм наясно с новите продукции на актьорите

En Mutlu Olduğum Yer
http://www.facebook.com/pages/Nihat-Alptug-Altinkaya/37984751151#!/video/video.php?v=1396068101666&ref=mf

Мястото, на което съм бил/а най-щастлив/а

Общи условия

Активация на акаунт