Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 576
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
По въпроса за "хубостта"на Ферхунделата също може да се поспори,но това е въпрос на личен вкус.За мене красавиците са бившата на Левент и Неджля.Обосновавам се: имат правилни черти,чар.Почти мисля,че нямат дефекти във външността си.   Heart Eyes

# 226
По въпроса за "хубостта"на Ферхунделата също може да се поспори,но това е въпрос на личен вкус.За мене красавиците са бившата на Левент и Неджля.Обосновавам се: имат правилни черти,чар.Почти мисля,че нямат дефекти във външността си.   Heart Eyes
Въпрос на вкус мисля,че се разбира на мен кой ме харесва като ВЪНШНОСТ...

P.S
Някой ще ме отговори ли smile3514

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 15:41 от Ивона1

# 227
  • Русе/София
Аз пък харесвам и Лейля ,и Неджля,Яман,Левент Party Heart Eyes

# 228
Въпрос на вкус мисля,че се разбира на мен кой ме харесва като ВЪНШТНОСТ...

P.S
ВЪНШТНОСТ ???   Shocked  newsm78  Да,разбира се кой харесваш,не разбирам обаче това Т какво прави там... Дано е техническо....

# 229
... Левент като е голямата работа,как бързо,бързо лапна въдицата....
... еми същият като Шефкет излезе-лесна плячка.
... Какъв шеф е това,какъв мъж на положение,щом така лесно позволява да му завъртят главата...

Не мисля така. Naughty

Между Шефкет - скромното, провинциално, честно, наивно момченце (в началото), което до момента на срещата си с Ферхунде едва ли бе виждало жена, а после щеше да се самоубива дори за нея, и обиграният плейбой Левент, за който Ферхунде е поредната бройка разликата е колкото между Джеврието и Нехир, да речем.

И не мисля, че "му е завъртяла главата", той просто постигна целта да я вкара в лелото си.

Айде бе,от сега й споделя,защо е с годеницата си все още.Един мъж,който се сближава с дадена жена само заради секса,не тръгва да й обяснява,да й споделя пикантности от кухнята на фирмата,а именно,че поддържа връзка с годеницата си само заради общ проект.Ще ходи да я взема от къщи,да я води на брега,да си приказват,тя да му реве,а той да й съчувства....Той е вече силно заинтригуван от нея,завалията.След сцената с хвърлянето на листите от Ферхунде,си помислих,че ще я разкара,че ще й даде да разбере,че твърде много си позволява,пък той й се извинява.Вече е оплетен в мрежите й,ще видим до кога,истината е една и тя ще блесне един ден.

# 230
Ивона1 не, че много разбирам, ама не трябва ли картинката да я качиш в някой сайт и от там да я пуснеш във форума?  newsm78

# 231
Въпрос на вкус мисля,че се разбира на мен кой ме харесва като ВЪНШТНОСТ...

P.S
ВЪНШТНОСТ ???   Shocked  newsm78  Да,разбира се кой харесваш,не разбирам обаче това Т какво прави там... Дано е техническо....
Да грешката е моя  Cry Praynig

# 232
Ивона1 не, че много разбирам, ама не трябва ли картинката да я качиш в някой сайт и от там да я пуснеш във форума?  newsm78
В кой сайт  newsm78 newsm78 newsm78

# 233
Да,още повече,че Левент не ми изглежда въобще мекушав като Шефкет,който го мачкаха като пластелин.Левент си знае цената и няма да и позволи съвсем да му влезе под кожата.......Шефкет беше друга порода-необигран,честен и наивен.Та нали и повярва за синините и я взе за жена........

Ивона 1  Hug  Вече се и държиш като "новата" Лейля.........  Peace

# 234
Да,още повече,че Левент не ми изглежда въобще мекушав като Шефкет,които го мачкаха като пластелин.Левент си знае цената и няма да и позволи съвсем да му влезе под кожата.......Шефкет беше друга порода-необигран,честен и наивен.Та нали и повярва за синините и я взе за жена........

Ивона 1  Hug  Вече се и държиш като "новата" Лейля.........  Peace
Да,ей сега ще изпадна в истерия не ме предизвиквайте  hahahaЩе хвърлям чинии чаши ще троша,а не отказах се  hahaha

# 235
Ивона1 не, че много разбирам, ама не трябва ли картинката да я качиш в някой сайт и от там да я пуснеш във форума?  newsm78
В кой сайт  newsm78 newsm78 newsm78
Например тук http://prikachi.com/.
Да обяснявам ли после как да я пуснеш тук в мнението си?

# 236
Ааааааа, в истерия ще ми изпадаш-като те лепна с чехъла ще видиш ти!Да не искаш пак пари за лечение да давам?!!Не стига ,че си продадох къщата и ни къща,нито пари-разорихте ме!Един памперс няма с какво да си купя.....АПЧИХ!!!  Joy Joy hahaha

# 237
  • до една звездичка
... Левент като е голямата работа,как бързо,бързо лапна въдицата....
... еми същият като Шефкет излезе-лесна плячка.
... Какъв шеф е това,какъв мъж на положение,щом така лесно позволява да му завъртят главата...
Не мисля така. Naughty

Между Шефкет - скромното, провинциално, честно, наивно момченце (в началото), което до момента на срещата си с Ферхунде едва ли бе виждало жена, а после щеше да се самоубива дори за нея, и обиграният плейбой Левент, за който Ферхунде е поредната бройка разликата е колкото между Джеврието и Нехир, да речем.

И не мисля, че "му е завъртяла главата", той просто постигна целта да я вкара в лелото си.

Айде бе,от сега й споделя,защо е с годеницата си все още.Един мъж,който се сближава с дадена жена само заради секса,не тръгва да й обяснява,да й споделя пикантности от кухнята на фирмата,а именно,че поддържа връзка с годеницата си само заради общ проект.Ще ходи да я взема от къщи,да я води на брега,да си приказват,тя да му реве,а той да й съчувства....Той е вече силно заинтригуван от нея,завалията.След сцената с хвърлянето на листите от Ферхунде,си помислих,че ще я разкара,че ще й даде да разбере,че твърде много си позволява,пък той й се извинява.Вече е оплетен в мрежите й,ще видим до кога,истината е една и тя ще блесне един ден.

Споделя й и й обяснява, защото видя, че се държи като неврастеничка, а той едва ли би искал някаква си фльорца, която не се владее да го прави за смях в собствения му офис, пред подчинените му. Много директно даже си и каза, че много отрано е започнала да му държи сметка.   Crossing Arms
Всъщност Левент много бързо схвана, че Ферхунделата яко залитна по него и се забавлява да я манипулира и дразни, като й гледа сеира. Whistling

# 238
а защо пита за нея,защо се интересува,щом тя не го интригува,освен физически!?Според мен,един умен човек,които работи с много хора,които познава жените,не ходи да разпитва за даден човек,а разчита на собствената си преценка.такива хора познават и владеят добре езикът на тялото,това е много важно.Хората,заемащи такива високи постове,имащи успешен бизнес,имат нюх,умеят да преценяват хората,и преценките им са правилни,в противен случай не биха имали успешен бизнес.А той тръгнал да пита непознат за непозната,това ми е несериозно,не ми говори добре за него,като за човек,които има самочувствието за познавач на жените,със слава на женкар Naughty.Просто очаквах повече от него.

# 239
Ивона1 не, че много разбирам, ама не трябва ли картинката да я качиш в някой сайт и от там да я пуснеш във форума?  newsm78
В кой сайт  newsm78 newsm78 newsm78
Например тук http://prikachi.com/.
Да обяснявам ли после как да я пуснеш тук в мнението си?

Не това го знам  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт