Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 584
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Еееее ние няма да стигнем до там да се сбием като тези от разказа на Ивона.  Mr. Green

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 20:47 от Cheburashka

# 286

- Това е за Естел   bouquet

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 20:48 от Ивона1

# 287
Еееее ние няма да стигнем до там да се сбием като тези от разказа на Ивона.  Mr. Green

По последни новини едното от момичетата е с вътрешен кръвоизлив. Shocked

# 288
Какво е станало? Пропуснала съм май нещо, въпреки че четох внимателно уж.

# 289
Какво е станало? Пропуснала съм май нещо, въпреки че четох внимателно уж.
Две момичета се скарали едната фенка на Лейля другата на Неджля и решили след училище да се ''бият'' който победил симпатизантът му е по-добър.На момичетата им е оказана медицинска помощ няма сериозни наранявания.

# 290
Две момичета се скарали едната фенка на Лейля другата на Неджля и решили след училище да се ''бият'' който победил симпатизантът му е по-добър.На момичетата им е оказана медицинска помощ няма сериозни наранявания.
Божеее! ShockedТова в България ли се е случило? И сега едното момиче е с кръвоизлив, така ли?

# 291

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 21:25 от raliko

# 292
Божеее! ShockedТова в България ли се е случило? И сега едното момиче е с кръвоизлив, така ли?
Било е след обяд стабилизирано е (двете момичета се били сдобрили)какво ли променя това ама лапешка работа която може да им коства живота.

# 293
Било е след обяд стабилизирано е (двете момичета се били сдобрили)какво ли променя това ама лапешка работа която може да им коства живота.
Добре, че са го стабилизирали, че за една глупост щеше да се почерни животът и на двете семейства.

# 294
браво, колажите са супер smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 295
raliko, благодаря за колажа, супер е.  Peace Нови таланти в темата! Светва ми идея за конкурс на колажи! Flutter
Естел, за преброяване на фенове и антифенове има достатъчно статистика в скорошните номинации в блога на Ледена кралица и в някои анкети, вкл. и в сегашната.  Sunglasses
  Sad аз не мога да правя колажи  Confused

Възхищавам се на тези,които правят!Няма значение на кой актьор,харесва ми как подбират снимките!Браво,момичета!   bouquet  bouquet  bouquet

Соя-фен,мисля че в първия пост ТРЯБВА да има малко инфо не за Листопад-а.Ще е голяма помощ за доста от нас:
Как се слага аватар?
Как се цитира мнение?
Как се намалява картинка?
Как се прави колаж?
Как се реже картинка от клипче?
Как се сменя ник?
... и още такива технически въпроси.
В предишната тема Дама Пика беше дала подробни обяснения ама не помня за какво точно.

# 296
То много сериозно това сбиване.  Thinking
Вече не знаеш от какво да пазиш децата си. Общуването между деца и родители съвсем се загуби в днешно време.  ooooh!
Естел и аз не мога да правя колажи, ама никога не е късно да се научим или да станем за резил.  tooth

# 297
  • Пловдив
Ето няколко колажчета на красавиците в "Листопад":

# 298
И аз да взема да се включа Simple Smile
Много е хубава темата да кажа първо!
Второ, по анкетата: Джем, защото умее да прощава и не се отмята от думите си, а ги отстоява.
Ипек, защото всеки има нужда от приятел, който да разбира мислите и действията без много приказки
Яман, защото е добър работодател, не е наивен и т.н.

За "Куха Лейка" бих номинирала Джейда. По обясними причини за мен тя успя без усилия да срине всичко, което имаше, а то никак не беше малко

За "Мистър Гола Вода" се съгласявам с повечето мнения, че Шефкет напълно заслужава титлата.

Относно дечицата... имаше и такъв момент във филма, когато ясно се изрази как се отразява държанието на възрастните спрямо подрастващите... Тъжно...

А някой може ли да каже защо Ферхунде и Левент не просъществуват?
Те и в реалния живот се разделили преди месец или нещо такова след 2-годишна връзка.

# 299
  • до една звездичка
Соя-фен,мисля че в първия пост ТРЯБВА да има малко инфо не за Листопад-а.Ще е голяма помощ за доста от нас:
Как се слага аватар?
Как се цитира мнение?
Как се намалява картинка?
Как се прави колаж?
Как се реже картинка от клипче?
Как се сменя ник?
... и още такива технически въпроси.

На всички тези и други въпроси отговор може да се намери в подфорума ..::. Правила, условия и указания .::.. на настоящия форум.
Няма смисъл да товарим темата с излишна и обемна информация, която е налична, достъпна и много добре систематизирана за всеки, който се интересува от нея.  Peace
Може също просто да се даде линк.

Кралице, много естетичен колаж! Браво!

Общи условия

Активация на акаунт