Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 29

• 37 568
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
На тия двете
Как се прави колаж?
Как се реже картинка от клипче?
има ли някъде обяснения във форума? Crazy

# 301
  • В тъмната гора.
Смених си ника, Естел ме подсети и го написах на кирилица

# 302
  • до една звездичка
На тия двете
Как се прави колаж?

В ДиС-а, Хоби има много такива теми.

# 303
  • Пловдив
Соя-фен,мисля че в първия пост ТРЯБВА да има малко инфо не за Листопад-а.Ще е голяма помощ за доста от нас:
Как се слага аватар?
Как се цитира мнение?
Как се намалява картинка?
Как се прави колаж?
Как се сменя ник?
... и още такива технически въпроси.

На всички тези и други въпроси отговор може да се намери в подфорума ..::. Правила, условия и указания .::.. на настоящия форум.
Няма смисъл да товарим темата с излишна и обемна информация, която е налична, достъпна и много добре систематизирана за всеки, който се интересува от нея.  Peace
Може също просто да се даде линк.

Кралице, много естетичен колаж! Браво!
Евентуално в наш'та тема най-накрая могат да се дадат линкове за тези технически въпроси. А по-назад из темите ни имаше обяснения от Дама Пика и Соя-фен, ако не се лъжа, за това как се прави шот от клипче, как се сваля клипче и прочие. Може и към тези постове да се сложи линк Peace

•● Dega ●•, благодаря!   bouquet

# 304
На тия двете
Как се прави колаж?

Относно колажите: Има различни начини- може със фотоскейп, в различни сайтове
Аз какво то мога правя със фотоскейп, ама не съм много добра все още
Например Ивона използва www.vramke.com

# 305
Соя-фен,мисля че в първия пост ТРЯБВА да има малко инфо не за Листопад-а.Ще е голяма помощ за доста от нас:
Как се слага аватар?
Как се цитира мнение?
Как се намалява картинка?
Как се прави колаж?
Как се сменя ник?

... и още такива технически въпроси.

На всички тези и други въпроси отговор може да се намери в подфорума ..::. Правила, условия и указания .::.. на настоящия форум.
Няма смисъл да товарим темата с излишна и обемна информация, която е налична, достъпна и много добре систематизирана за всеки, който се интересува от нея.  Peace
Може също просто да се даде линк.

Кралице, много естетичен колаж! Браво!
Евентуално в наш'та тема най-накрая могат да се дадат линкове за тези технически въпроси. А по-назад из темите ни имаше обяснения от Дама Пика и Соя-фен, ако не се лъжа, за това как се прави шот от клипче, как се сваля клипче и прочие. Може и към тези постове да се сложи линк Peace

•● Dega ●•, благодаря!   bouquet

Аз мога да го напиша за следващата тема Peace

# 306
На тия двете
Как се прави колаж?

Относно колажите: Има различни начини- може със фотоскейп, в различни сайтове
Аз какво то мога правя със фотоскейп, ама не съм много добра все още
Например Ивона използва www.vramke.com
Това е само за колажи,а за Фото-шоп използвам онлайн вирсията

# 307
Хай Hug Hug Hug
Нали не плакахте за мен??? Simple Smile Simple Smile
Хайде, питайте...... newsm78
Мнооооооого спорове са се заформили!
Нали ви казах да обсъждате ученическите бригади? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз ви писах как мама изпадна в  ролята на Джавки с иглите, ама никой ли не прочете- беше смешно - наистина!!
Само аз ли чета грижливо всички постове??? Praynig

# 308
Хай Hug Hug Hug
Нали не плакахте за мен??? Simple Smile Simple Smile
Хайде, питайте...... newsm78
Мнооооооого спорове са се заформили!
Нали ви казах да обсъждате ученическите бригади? Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Абе както е тръгнало с тези бои-ща (едното дете е имало нож) ще вземе да се скарат на кой палатката е по-хубава и недей си боже да стане нещо,ката случката която ви разказах.

# 309
H0uSse_Baby Естел радвам се че ви разсмях с разликата между плешива глава и гола глава
А за аватара - аз съм това.

DamaPika сложих ама не ми хареса как седят, бяха с различна големина, а тази си ми хареса най-много... все едно ме зяпа мен Simple Smile

Cheburashka много ми хареса лафа на баба ти "като бяхте малки се окапвахте, сега като станахте големи се оливате".

Мис Куха Лейка - Лейля - глуповати постъпки, глуповато изражение. да не се обиждат тези, които я харесват, но за този филм таква й е ролята. Иначе има невероятни снимки извън филма и там ми харесва.
Мистър Гола Вода - Шефкет -> много е безхарактерен и смотаничък.
Тук за Мис куха лейка и Джейда се вписва много добре, защото се прецака сама много лошо, а мистър гола вода - Оуз - да спи с жената на шефа си, да лъже две сестри, и да си мисли, че никой нищо няма да разбере...

# 310
  • Пловдив

hahaha Е, как да ги обсъждаме, като не знаем какво са (били)  Mr. Green

А сега да ви запозная с новата и модифицирана версия на охранителя в темата - само някой да заформи скандал, лошо му се пише Joy Joy Joy

А това е за всички начинаещи в магията Twisted Evil:

# 311
Не си само ти Dartanian  Hug
Ама ученическите бригади са толкова далече от някои от пишешите тук, колкото на нас ни е бил далечен скайпа и форума преди 15 години.  Mr. Green
А пък и Ферхундето много ни разваля дисциплината и ни прецаква веселото.  hahaha  Joy Joy Joy
Сега като преброих междинните резултати установих, че Шефкет води при мъжете с мноого.  Thinking
Ситуацията е почти като с аватара на соя-фен.  Flutter
Много ми е интересно Man_In_Black кой ще номинира?  newsm78
 Той се очертава най-големия защитник на Шефкет и ми е интересно кой мъж ще предложи, защото не ми се вярва да "предаде" Шефкет.  Mr. Green

# 312
Душички златни, имах предвид в събота да се разсеяте малко и да успокоите духовете, обаче ви намирам на N-та страница отново в спорове и преливане от пусто в празно!! Thinking
Наливаме вода в кошница Tired
Иначе казано лаем пред стократно препикана ограда Sad
Милата ми Ледената кралица е на светлинни години от моите преживявания ня студентските бригади, но това не значи, че нямаме общ език!!! Hug Hug

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:38 от Dartanian

# 313
Душички златни, имах предвид в събота да се разсеяте малко и да успокоите духовете, обаче ви намирам на N-та страница отново в спорове и преливане от пусто в празно!! Thinking
Наливаме вода в кошница Tired
Иначе казано лаем пред стократно препикана ограда Sad

Не знам от кошница или от торба ги вадиш тези лафове, ама понякога си уникална.  Hug     bouquet
 hahaha Joy Joy Joy

# 314
Чеб, отвътре ми идват....... Joy
Цитат на Ферхи.... Peace
На нея всичко и идва оттам.... Thinking

Тя би казала-
"Вие сте прости,  вашата е лесна, ама ааааааааз.....аз????"

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:49 от Dartanian

Общи условия

Активация на акаунт