Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Как сте мамчета вече с тумбачета  Simple Smile
днес времето е супер и аз мисля да си спретнем една разходчица
Vesi честито ти синче и на всички узнали вече пола. То май повече момченца се навъдиха е аз още незнам пола. Вие как толкова рано сте разбрали гледам повечето в 16 г.с. вече знаят. Аз другата седмица се надявам да успея да се запиша на 3д и може да разберем пола.
Tina_N  честит рожден ден , желая ти много здраве , любов и едно хубаво и здраво бебе на есен   bouquet
Silvi  много здраве и любов на теб и щерката ти  Hug
и аз напоследък  не мога много да се наспивам , будя се доста рано , а вечер до късно не ми се спи. Преди да забременея неможеш ме вдигна от леглото по рано от 11.00 часа  Embarassed
Много усмивки и приятни емоции днес на всички  Hug

# 106
  • Варна
Здравейте ,момичета!

Приемате ли ме във вашият отбор?
Отдавна  ви чета и  вече реших  и аз да се запиша в тази приятна компанийка.
Терминът ми е на 22.10,чакаме момченце Grinning,от Варна съм.
Тази бременност е след 3 неуспешни(затова сега едва се записвам тук ,страхх..)
В очакване съм да усетя първите ритничета на бебка ,но все още нищо..,надявам се в скоро време това да се случи Grinning

Тина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!
Приятна разходка на всички пожелавам Hug

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 12:14 от Velina_p

# 107
  • София
Велина,добре дошла и лека бременност! Hug
Облаче, веселко на рожденния ден!  Hug Party

Ей... много момченца бе! Mr. Green

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 12:08 от ♥Димяни ♥

# 108
silvi@, да ти е жива и здрава дъщеричката и много да ви радва!   bouquet

Velina_p, добре дошла и здраво бебче на финала!

# 109
Здравейте, момичета!Аз също съм нова и бих искала да се присъединя към вашата групичка.
Моят термин е на 31 октомври, за мен това е първа бременност и съм от Пловдив на 29 години.
Повечето сте мами с опит и ще ми е от голяма полза да следя темите! Wink
Честит рожден ден на Тина и от мен!С пожелание за много здраве и успешен финал през октомври! Grinning baby_neutral

# 110
Velina i Rali, добре дошли и лека бременност )))

Тина, честит Рожден ден и от мен! Много здраве, щастие, касмет, усмивки и едно прекрасно, здраво бебенце!

Аз се завърнах от лекции, но така се случи, че ни поизпита набързо и отбих 2 изпита, много се радвам за което.
Отивам да хапна, че съм гладна като вълк.

# 111
  • София
Веси, аз и за женско много го харесвам, но мъжът ми като чуе че с неговото име наричат жени подскача hahaha

Иринополис аз така правя - настрани лягам и възглавницата между бедрата. Много ми е удобно.

Тина, честит рожден ден!

Добре дошли на новите момичета и лека и безпроблемна бременност!

# 112
  • У дома
Здравейте, мамчета   bouquet

Днес тук е слънчево, но ветровито, току-що изпратих моите хора на разходка до село, да берат цветя, а аз смятам да ги изненадам с кексче, а и ще готвя, че като се върне милото да поизчистим.

Добре дошли на новите мами  Hug

Тини, ЧРД,  bdbaloniмного здраве и през октомври да гушнеш пухкаво, сладко бебче.

Силви, честита рожденничка, много да ви радва.

За зодиите, аз съм рак, мъжлето е стрелец, а Карина скорпион, бебчо се очаква везничка, абе става "мешана скара"  Joy

Чао, милички, за сега, отивам в куфнито   bouquet

# 113
silvi@ честит празник  ura
Честит рожден ден и на Тина  party023   Tada
Добре дошли на новите мами Peace Peace
за зодиите аз съм скорпион и ми се иска и бебето да е скорпион ,но и на везничка няма да се сърдя....

# 114
Честит рожден ден, Тина!  bouquet Здраве, щастие, безпроблемна бременност и сладко бебче през октомври Simple Smile
Силви, да ти е здрава и усмихната малката Семира Hug
Велина и Рали добре дошли при нас Hug
Lady, Vessi-Barabesi честити ви мъже Grinning
Ние се завърнахме от малката ни разходка до Бургас, много приятна беше и намазах много сладурска  бяла  рокличка Mr. Green и повече неща си харесах, но моите деца щяха да обърнат магазина с главата надолу и се наложи да прекратя пробите, но съм решила следващият път да отидем само с мъжа ми да си усетя и аз почивката Mr. Green
Гледах снимките от софийската среща, много сте сладки и тумбичките вече се виждат Laughing
Какво става с нашата среща, за петък ще се събираме или отпадна newsm78

# 115

Какво става с нашата среща, за петък ще се събираме или отпадна newsm78

е как ще отпада само местенце да си изберем, ако искате да се разберем 4е ще е в петък към 17,30 пък ще уто4ним къде точно,а?Браво за разходката,а роклята няма ли да покажеш????

Добре дошли на новите бъдещи мам4ета, лека и безпроблемна бременност моми4ета, и сладки бебоци на финала Simple Smile

# 116
Tina_N Много здраве и щастие!  bouquet
silvi@ Честито и за дъщеричката ти. Много да ви радва!   party041
Добре дошли нановите мами, честито и на позналите пола.   Hug
При нас е дъждовно, та разходката беше кратка.
Димяни и аз днес не усещам бебо, а два дни подред с ръка на корема с малкия го дебнехме с резултат.  Laughing

# 117
  • София
Рали,добре дошла и на теб и лека бременност! Hug

М9,аз се бях ядосала снощи  и ми се обадиха цяла нощ! Rolling Eyes

# 118
Тина, честит рожден ден, милаnewsm59 Много здраве, любов и засмени детски очи да те съпътстват!   party002
Силви - честито на малката принцеса. Да ви е жива и здрава и много да ви радва!   party023
За именца пак си приказвате - ние доста време мислихме по въпроса. Имената на бабите и дядовците са сложни за чужденците и ще ги изкривяват та с оглед на това решихме, че няма да ги кръщаваме на тях. Пък и фамилията ни не звучи "по български" затова се спряхме на Филип (Фил) и Тайлър (Тай). Даже вече знаем кой е левият и кой десният  Joy  (Хммм, колко мами са си харесали моето име за госпожичките си  Blush ) . За женско име много харесвам Лъчезара (с малко име Чара) както и Даниел  Flutter и Стела
Димяни - как е кръвнишкото днес? Heart Eyes
Добре дошли на новите момичета! Hug
Относно зодиите - много ми се иска мъниците да влязат във везните, за-то и двамата с таткото ще се разбираме с тях. Макар че, не това е определящото в случея, но пък мъжете Деви са кошмарни (поне моите наблюдения са такива - те и на 40 не могат да излязат от пубертета  Mr. Green  ooooh!) за разлика от жените.Ама да видим, че термина ми е много в началото на октомври ...

# 119
Хоп-троп и аз тук Mr. Green
Честит рожден ден, Тина!Бъди жива и здрава и много обичана    bouquet

Силви
,честита рожденничка! Hug
Rali27 ,добре дошла и леко бременеене!

Честито на разбрелите пола на бебчовците си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт