Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тинче,честит рожден ден и от нас!
Пожелавам ти най-вече здраве,много щастие и здраво бебче на финал!

# 91
Благодаря ви много момичета за пожеланията да ве се връща стократно.
Аз сега успях да се надигна от леглото,че снощи мъжа ме води на вечеря и ядох като невидяла  Grinning и сега ми е още тежко ама то лаком г... се казва това.

# 92
Честит Рожден Ден на Тина,много здраве,късмет и любов и само сбъднати мечти!

На мен още ми е замотано и аз като Бебз съм заспала към 4,а станах в 7 и сега съм  #Crazy

Аз що се отнася до имената съм се спряла на Марая т.е. мъжа ми се спря,аз исках Андреа,но отпадна като вариянт за съжаление.Той така си наложи мнението на всички,че всички ми викат как е Марая,рита ли Марая  Mr. Green Е май така ще е какво да ги правя.Пък и не е зле като именце.

# 93
  • София
Добро утро  Hug
Tina_N, честит рожден ден мила   party023 newsm59 Tada
Бъди все така красива, огнена, много щастлива и... знаеш какво - здраво бебче, разбира се  Simple Smile
Аз не спах тази нощ, до 3 ч. будувах, гледах ТВ, накрая заспах, но задуха силно бурен вятър и ме събуди. Днес май ще придремвам, вместо да се разходим до Борисовата градина, както беше плана  Simple Smile След обяд има Формула, ние сме фенове  Wink
Приятен ден, милички!

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 09:58 от Arim

# 94
Tina_N,  newsm59  ura  Много здраве, щастие, любов и здраво бебче през октомври!

# 95
Ихаааа много сте ранобудни бе мами   bouquet

Тина честит рожден ден, жива и здрава да си, много късмет и усмивки, а октомври  сладко бебе  Hug

Vesi-barabessi- честита ти пишка и на теб, а за възглавницата , аз  също го практикувам и съм мн доволна от резултата.

Maris- според мен няма проблем да се спи по гръб , но на мн мими4ета не им е удобно, защото бебето притискало някаква вена, но пък други мами си спят цялата бременност по гръб.Аз също мн оби4ам , но наистина понякога усещам че нещо ме задушава и трябва да се обърна.Но щом ти е удобно...... Peace

Arim4e-защо така будуваш бе душко  newsm78

m9m9- благодаря ти че сподели за пишлето , мисля че помогна на мн мами  bouquet

Айде слън4ев ден и мн разходки днес Simple Smile

# 96
Тина, да си жива и здрава! Сбъднати мечти, щастие и хубаво здраво бебче на есен!

tini, мерси. на мен ми е удобно и по-скоро направо се схващам от лежане само наляво, а на дясно въобще не ми е удобно!

Nad1, Марая си е супер име! Ние пък сме фенове на тенис и сега гледаме Мадрид, в очакване на Ролан гарос  Mr. Green

# 97
Тинче - Честит Рожден Ден и от мен!  newsm38 Нека само здраве, късмет и усмихвки да изпълват дните ти Simple Smile

Аз си ви чета мамчета сладки, ама имам да пиша много, че съм в нещо като сесия и вече закъснявам почти със седмица да предам първия си анализ...Много ми е отнесено и кръвното ми е ниско, но ще се стягам, докато милото е на изпит, че следобед ще ме разхожда в центъра  Grinning

Хайде много целувчици от мен и да се усмихнете и вие на слънчо  Party

# 98
тина, честит рожден ден и от мен! много любов, здраве и кьсмет!

днес и дьщеря ми е рожденничка  Grinning черпя за нейно здраве.

# 99
Tina_N,  newsm59 Много щастие и октомври да се радваш на сладкото бебче!
silvi@, Честито и за дъщеричката ти. Много да ви радва!
Аз не пиша често, че не остава много време, но си ви чета да следя какво става с вас.
И аз вече мога да се включа към мъжките бебета, потвърдено 100% от прегледа мин. седмица.
Таткото направо се разтопи като чу Simple Smile
Приятен ден на всички и дано днес времето е по-слънчево да си направим хубави, дълги разходки!

# 100
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и от мен,

Tina_N, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов и все по-незабравими моменти занапред!  newsm59  Gift 
silvi@, да ти е жива и здрава дъщеричката и да ти дава много поводи за радост и гордост!  Peace
lady_v, добре дошла в групата на сините гащи  Hug

Аз да Ви кажа, не можах да спя тази вечер. Доста се въртях и ми беше ужасно дискомфортно.  Tired Сега мисля да направя една разходка на въздух, дано да ми подейства ползотворно за довечера  Thinking

Приятен ден на всички!

# 101
  • София
Silvi,да ти е жива и здрава и много послушна!  Hug  bouquet

Лейди,честити сини новинки!  Party

# 102
Честит рожден ден, Tina_N, много сбъднати мечти.
silvi@, да ти е жива и здрава дъщеричката, много да се обичате и да се слушате.
lady_v,добре дошла в отбора  Hug

# 103
Тина, чрд - много обич, усмивки и здраво бебче!  newsm59
Честито на мъжките мами - много момченца напоследък се откриха.  Hug
Вчера беше много мрачно - дано днес поне да е слънчево, макар и ветровито.
Моето коремче също е понамаляло, както на някои мами тук, очаквам да порасте скоро  Mr. Green.
Днес сме на детски рожден ден.
хубав ден!

# 104
Тина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕНИ ОТ МЕН!
newsm59 newsm38  ura
Много да те гледат,глезят и обичат твоите мъже Simple Smile, да ти е лек остатъка от бремеността и здраво ,сладко бебче през октомври:)!
Лейди, четита ти синя новина Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт