Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
нани-банани , с удоволстивие бих ти метнала ,ама си ми много далече Simple Smile.Стана много бързо за 2 минути го забъркахме и се изпече за 40. То и мен ме мързеше,ама детенце като каза че иска...няма начин ...Simple Smile

# 76
Честита нова темичка.Нека всички мами да изкарат безаварийно остатъка от бременноста.  bouquet

# 77
  • Варна
Ехо! Вие пак сте напреднали с четенето. За съжаление няма да мога да ви прочета, че съм много изморена, но с гордост мога от днес официално да се включа в отбора на мъжките бъдещи майки  bowuu
Доказано с много актуална снимка- голямо момче!
Аз за срещата, ако се организира другата седмица, не знам дали пак ще успея, защото съм до 19.00 ч на работа Sad Ще видим, лека вечер на всички!

# 78
didudonska, честито! )))

Лека, сладка нощ на всички!

# 79
Здравейте и в новата темичка! Simple Smile
Ех, че много сини щъркели се навъдихаааа...  Laughing Честито и само да ви радват!
Димяни, много сладко тумбаче си имаш Party Не се безпокой, че не ги усещаш. Сигурно си мърдат насам натам, но им стига пространството и не ги усещаш...
Аз си мисля, че моят корем е направо огромен за седмиците си. Така е от самото начало, даже предположихме, че не ми е правилно изчислен термина, но бебо си отговарял точно на седмиците, така че грешка няма.
За тоновете: моята лекарка опита да чуе тонове докато бях в 12 г.с.!!

# 80
  • София
Ние ако можехме да избираме нямаше да е нито една от тия зодии, че са мноого далеч от нашите като цяло и досега нито единият не се разбира с хора от нито една от трите Mr. Green Горкото дете Crazy

И аз за женско много харесвах Даниела още преди. Ама със син Даниел отпадна Rolling Eyes

Ани, май от срещата насам не съм имала вечер да не ме боли и мен, но не се притеснявам Peace Като гледате кога си лягам и кавто ви кажа че малкия между 7 и 8 ме буди - как да не е така. И при теб сигурно от натоварване и/или нерви е така, а пий иначе хапченца да минава, че не е хубаво иначе Hug

# 81
добро утро,

bebZz ние още като бях бременна с Ванеса си говорехме, че първото ще е момиче и ще се казва Ванеса, а второто момче и ще е Богдан. аз за сега непотвърдено чакам пак момиче и татито започна да мисли женски имена, а аз все не харесвам. още не мога да се пречупя, че ще е момиче. 4 год. мисъл за момче.... ако не свикна с мисълта до края на бременността , то като се тоди малката дуда ще повярвам няма къде да отида Simple Smile та татито иска да е Даниел било много хубаво френско име за момиче. аз още не мога да се пречупя Даниел за момиче, но ще видя има време до раждането. на мен ми харесва простичкото Диана. много разпространено и нежно име за момиче

# 82
Добро утро, момичета
Хайде да подложим малко  Mr. Green

veselina, на мен и двете ми харесват. Аз като цяло се и съобразявам дали извън България ще му казват лесно името, че не си е работа иначе  ooooh!
bebZz, и ти си на моя хал с имената  Joy
didudonska, честит син щъркел и на теб! Ама какво стана, само синъо на първа страница  Laughing
На мен пък ми се струва, че за момиченца има къде къде повече имена.

Много хубав ден ви пожелавам, без болежки, ниско кръвно и т.н.  Hug

# 83
Добро утро и от мен   Nature Partly Sunny !

Аз малко със закъснение, но искам да кажа колко много ми хареса срещата. Много симпатични и чаровни мами   bouquet. Дано скоро организираме нова. 

Arim, благодаря за почерпката със сладките-бонбонки и за рецептата също  Hug. Задължително ще си ги направя.

Зеленоочка, избра ли торта? Аз също съм фен на тортите на "Лагуна".

Ади, пристигна ли вече в Бг?

Maris и аз съм на мнение, че за момиченца има много повече хубави имена. Ние сме се спряли на Марти (Мартин) за сега. Аз съм везна и въпреки че не познавам мъже везни си мисля, че много ще се обичаме с моят мъник  Heart Eyes.

Аз в последно време съм страшно отпаднала и уморена, шефа ми е дал и крайни срокове и след като свърша този проект си пускам болничен за да си възвърна силите.

Приятен почивен ден на всички!

# 84
добро утро поспаланки...

# 85
Добро утро и от мен! Много сте ранобудни, мамчета )))
Ние за сега се спряхме на Александър (Алекс), а за женско имке много харесвам Илона, нооо... надявам се някой ден да имам и момиченце )))
Приятен ден на всички, аз отивам на лекции  Simple Smile

# 86
Добро утро мами  Hug как спахте тази вечер ? Аз много обичам да спя по корем, и сега ми е много терсене че немога.....Четох някъде че било удобно бременните да спят на една страна, като си слагат възглавница между колената. Повярвайте ми така е, или поне на мен ми хареса, и вече втора вечер спя така  Embarassed

Дидудонска, честито ти сини новинки   Hug

Момичета днес във Варна времето се очертава да е хубаво. Поне за сега де, знам ли...... Ние по обяд ще ходим на гости на едни наши приятели, тя приятелката ми е вече в 9 месец и много й тежи вече, но.....така ще е. И разходката я отлагаме за следобед, дано да се запази временцето така  Hug

Хайде, цунки-муцунки на всички и хубав ден  Hug

О, с моя бременалински мозък, забравих да ви кажа че вчера като гледахме бебчо, термина ми пак се измества напред по размери на бебео, но не ме местете, то нищо не се знае още, така че.... По размери отговаря на 23 - 24.10. защото и аз съм с много скъсен цикъл, и заради това......

# 87
Vessi-barabesi, това за възглавницата отдавна го бях писала, но важното е, че си го открила. Аз знам, че наляво е хубаво да се спи,  но по гръб се чудя дали може  newsm78
skorpion4eto3, Илона също ми е много любимо! Най-добрата ми приятелка така се казва.

# 88
  • София
Добро утро на всички!  Hug

Тина,имаш синя папионка извине ме,че не можах вчера!  bouquet

Ади,сигурно вече си си тук  Hug очакваме да се включиш!  Party

# 89
  • София
Имаме си рожденничка днес.

Tina_N , Честит рожден ден! Пожелания за здраве, щастие, късмет и твоите мъже много да те глезят, радват и обичат! А на есен - най - прекрасното и кротко бебче!

На вън е слънчево, но този вятър е ужасен. Ходеше ми се да видя новия магазин - Карфур, но едно че е на почти 30 км с кола от нас, друго че татето ни сега спи след нощно. Добре, че поне вчера, докато аз бях на работа е сготвил и аз днес съм "шапка на тояга"  Laughing Може да спретнем нещо сладко  с Рая, но тя за сега се е заиграла и компа е мой.

Това с възглавницата се каня да го пробвам, и все забравям. А как се слага? Като легнеш на една страна и между коленете ли?

Общи условия

Активация на акаунт