Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро мами Simple Smile рано се надигнах днес, въпреки че съм си у дома.....

Относно срещичката, нищо не е отпаднало, хайде да се разберем за петък 17.30 само мястото не е известно Simple Smile

Tzvvvety относно пола да аз съм по назад от теб но моя доки видя съвсем ясно пишлето, показва го и на нас с мъжото, много ясно се виждаше между крачетата, то бебчо се беше надупил. При вас можеби е нямало удобна поза да го види тоята лекарка. Ще го научиш, не се тревожи Simple Smile

Хайде мами, макар и студен, пожелавам ви хубав понеделник  Hug

# 136
Силви, много сте готини и двете!

Ох, и аз страдам от безсъние. Днес съм се събудилаа към 5 часа.
Днес сутринта чакам мъжа ми и сестра ми от София и сега разбирам, че заради вулкана отново е затворено Амстердамското летище.
Направо ужас, не знам кога и как ще се доберат до тук.

Момичета, и аз или не усещам или е много слабо, бебето.
Малко се тревожа, но утре съм при акушерката и се надявам всичко да е ок.

Бобче, много хубаво име сте избрали за момиченце, хихи.   Wink

# 137
  • Варна
Добро утро и от мен и лека седмица!
Добре дошли на Велина и Рали и лека бременност.  Рали вкарах те в списъка, Велина вече беше там Wink Мама Смехорана имаш си вече розова джувка  baby_neutral Снимките са страхотни  Heart Eyes
Цвети на 3 Д ходих при Петинка Цветкова, страхотна е, много съм доволна и си струваше парите.
Димяни, за плацентата предна, задна сам стигнах до този извод. Усещам малкия много отдавна, отдавах го че съм по слаба от преди и че ми е второ. Ники с 300 зора евентуално към 22 г.с. може да се каже че усещам..нещо. А сега още от 16-17 и вече е толкова осезаемо, че няма първа, втора бременност, дебела, слаба и дете да е ще усети и разбере, че е бебето. На предната си консултация разбрах, че съм със плацента по задна стена, от чисто любопитство си проверих документите от бременността с Ники и както и предполагах съм била с предна. Така че е напълно логично и възможно момичетата с предна плацента да усещат по късно и по леко.
Честито на рожденничките със закъснение, живи и здрави и честито на узналите щъркелчета Wink
За срещата, не съм сигурна дали ще дойда. В момента приготвяме детска стая, да местим Ники и вкъщи е ..... Но ще се постарая, ще следя какво ще се уговорите.
Нашето второ момченце най-вероятно ще се казва Даниел (Дани), ако не ми дойде друго на акъл  Mr. Green Но със сигурност ще е с Д.

# 138
  • У дома
Добро утро   bouquet

Днес едвам се надигнах от леглото, много ми е изморено и ми се спи, а снощи заспах рано. Ама и то едно мрачно време, как да се надигнеш, я.  Tired

Бебчо го усещам много, само докато седна и на 2-та минута започва да се чекне  Party, много е готино и страшно много му се кефя.

Ние сме си избрали мъжкия вариант на женското име на Бобчето - Лъчезар, ако случайно излезе момиче, ще е Зарина (на майка ми - Златина).

Реших утре сутринта да отида на консултация, че нещо вече не се издържа, усещам го бебчо много, но друго е да го видиш и да знаеш, че всичко е ОК.

А корема ми какъв голям стана и имам чувството, че днес кожата ми опъва малко и ме сърби, явно расте.

Пожелавам ви много усмихнат ден, напук на мрачното време навън  Heart Eyes

# 139
Добър ден на всички!

Трябва да призная, че съм изключително доволна от доц.Димитрова - бе изключително внимателна, всичко показваше и обясняваше. Малката бе легнала на една страна и не успяхме добре да огледаме сърчицето и на 20 ме прати на фетална ехокардиография, въпреки, че видимо всичко е ок, но реши, да не рискува и впоследствие да съжалява, че е била невнимателна. Също така през 26 седмица отново ще съм при нея, т.к. забеляза тенденция за повишено кръвно (което първоначално ме учуди, предвид, че винаги до сега съм била с ниско, но се сетих за  приказката, че от хипотониците стават най-добрите хипертоници).
Честита на розова новинка! Heart Eyes
Да те попитам това за високото кръвно ,лекарката какво я насочи за това ??? newsm78
И аз все съм  с ниско.На предното раждане ми се отлепи плацентата преди бебето да се е родило (и го загубихме),та икой не разбра каква е причината.Евентуално да съм вдигнала кръвно.та затова се интересувам! Peace

# 140
Добро утроооо!

Мама-смехорана, желая ти щастлив семеен живот и прекрасна дъщеричка през октомври!   bouquet

Тина, на патерици, честит рожден ден!  bdbaloni Бъди много щастлива и след 5 месеца горда мама на още един красив малък мъж! 

За плацентата и аз съм чела, че с предна по-късно се усеща. Но аз съм със задна, а почнах го да усещам чак към 19 г.с.  newsm78

Благодаря на всички, които ми дадоха координати на сладкарнички. В събота успяхме да посетим само "Скайлайн", пробвахме 5 торти и ми стана лошо от сладкото.  Laughing Та тази седмица ще посетим и останалите, през ден.  Wink

Навън как зловещо веее вятърът, все едно има буря.  Днес ще си стоя май на топло.

Хубав ден на всички!

# 141
Добро утро мамчета Wink Много сте изписали и нямам време да изчета всичко...надявам се да сте добре. Едвам станах в това мрачно времеее....а сега отивам по задачки.Хубав ден от мен Hug

# 142
Добро утро от мен  bouquet
Не съм ви изчела още, но да се разпиша Simple Smile
Тук духа ужасен вятър, много е студено Sad
Tina_N, честит рожден ден на патерици  bouquet пожелавам ти всичко най-хубаво Hug
silvi@, честита ти рожеднничка на патерици, да ти е жива и здрава и много да те радва Heart Eyes
сега се връщам да прочетакакво сте писали, че не е никак малко Shocked
само да вмъкна, че вчера сутринта най-сетне получих няколко доста силни ритника, като успях един от тях и мъжа ми успя да усети Party
Пожелавам ви лека и изпълнена с положителни емоции седмица Hug

# 143
Lady V, много ти благодаря за джувката  Hug!

pashic, много съжалявам за това, което ти се е наложило да изживееш  Cry  Hug
Ако си правила фетална - погледни в долната част на изследванията в графа Доплерово изследване. При мен е отбелязано - "uter.dex.: S/D - на горна граница; uter.sin.: S/D - на горна граница". Ако не си правила ФМ, когато отидеш при специалиста, който си избрала, той всичко ще провери, не се притеснявай излишно. Нали знаеш, че всяка бременност е различна - сигурна съм, че този път всичко ще е ок с теб и бебочко  Hug

Зеленоочка, направо ти се възхищавам - 5 торти си е сериозно постижение  Laughing thumbsup Какво ще кажеш за тези "Скайлайн" - не съм ги пробвала, а в края на тази седмица ще сме на 15 годишнина на кумовете ни и ще поръчваме тези дни торта.

# 144
IT`S A GIRL!!! stork-girl
Връщам се от прегледа и съм безкрайно щастлива!!!
Всичко е наред на моята малка принцеса. Хи-хи-хи отново ще си имаме девойка,напук на всички приказки(всеки беше убеден,че е момче,само аз бях сигурна,че е момиче) !
Тежи близо 370гр. и е много красива  Heart Eyes

# 145
Добро утро от мен  Hug.СТрашно много сте изписали и не мога да ви прочета.Успях да видя само,ча Lady ще си има момченце Hug,страхотна новина.Аз на 25 съм на фетална морфология и да видим дали тогава моя мъник ще се разкрие най-накрая.Да ви попитам на вас появила ли ви се е онази линия на корема и кога точно се появява?

# 146
Данитка, честито розово щъркелче!  Hug
Мама Смехорана, пожелавам ти много любов и щастлив семеен живот , много сте позитивни и симпатични!  Hug
Хубав ден на всички!

# 147
  • У дома
Данитка, честито розовка новина.

Зеленоочка, 5 торти, миличка, как си се довлякла после до вкъщи  #Crazy

# 148
Честито за розовите новинки  Hug супер, и при мен вътршния ми глас ми нашепваше пола на бебчо, въпреки че ми казваха момиче ще е, дрън дрън.....

Относно усещането и плацентата, и аз съм чувала че с предно разположение по късно се усеща бебко, както и ако ти е първа бременост, но пак всичко е строго индивидуално. Аз още нищо не усещам, но не се й претеснявам.....ще се покаже нашия шампион, няма начин, с баща и майка любители спортисти....няма как Simple Smile

Абе какво е това време, студеноооо, нашата срещичка май ще е пак на закрито......нищо де, ние може пак да слезем на плажната алея, те повечето заведения са все още доста покрити, закрити и т.н. така че поне за мен, не е проблем  Hug

Нямам търпение пак да се видим, и да си бъбрим за сладките бебоци.

Относно тази прословута кафява черта, според мен също е много индивидуално. Моя приятелка която всеки момент трябва да разжа няма такава черта, аз също, сестра ми която има две дечица също е нямала такажа черта..... newsm78

# 149
Така честито на новите мами, с пожелания за лека бременност и здрави бебчета Hug Hug Hug
Мама Смехорана, пожелавам ви щастлив и дълъг семеен живот  bouquet много сте готини  bouquet
Честито на всички разбрали пола, аз съм в сряда и се надявам първо всичко да е ок и после да науча пола Praynig
silvi@ и двете сте много красиви на снимките Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт