Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   2
Отговори
# 180
  • София
На мен пък ми трябва съвет за мазилце за коремчето. Взех си някакво масажно олио за бременни, но тази текстура не я харесвам... олио... предпочитам нещо по-лосионесто, не течащо навсякъде и добре попиващо в кожата.
mama Ma, мерси за споделеното по темата. Моля доволните от своето коремно мазилце мами да споделят тук  Simple Smile
Андреа, лазерната епилация не се препоръчва на бременни по няколко причини. Лазерният лъч гори луковицата на корена, но "бременните" хормони правят работата му неефективна, защото го карат пак да расте независимо че уж е изгорен от лазера. А тази процедура е скъпа, все пак и се прави многократно. Другата причина е парването на лазера. По принцип не е проблем, но на голяма площ се понасъбира повечко болка и не е хубаво. Имахме бременна клиентка, която искаше да епилира цяло тяло. Опитахме се да я вразумим, но тя беше категорична - иска си процедурата на цяло тяло и това е! След месец дойде пак и... беше изгубила бебето. Разбира се, не знам причината, но си помислих точно това.

# 181
благодаря ви за милите думи, момичета  Hug

Arim, доктора е данаил илиев, млад и симпатичин според повечето му пациентки  Wink

за име си мисля често и с мьжа ми говорим, но още не сме избрали. сьс сигурност знам, че няма да е на баби и дядовци, аз сьм от лошите снахи  Mr. Green

# 182
  • София
Аз с предната бременност измазах всичко и ефект нула!
Не бях пробвала само Икаров и сеа като си го взех се отказах да го използвам защото ми мазнее много и ми е гадно и също предпочитам нещо друго.... на Палмърс нещата са страхотни ама нямам време кога да отида да си го купя,че ги няма в Люлин та май ще помоля Мишана да ми го купи и изпрати по пощата Simple Smile
За Гарние не знаех,че имат за стрии ще питам в патеката после!

Ако някой се маже с Икаров и иска моето мазило ще го дам защото съм се мазала един път и си е чисто ново и не върви да се изхвърли!

# 183
  • София
И аз искам да пробвам Палмърс, но не знам откъде да си го намеря. Как се разпространява - дистрибутори ли, що ли? В големите аптеки няма ли го? Мишанка откъде ще го достави? Димяни, ако ще поръчваш, брой ме и мен.

За забелването на пишката имам скромен опит. Като се роди синът ми, започнах да се опитвам, стараех се много но то едно мъничко... къде да го хванеш и накъде да опънеш, като е има-няма сантиметърче  Joy После прехвърлих този ангажимент на таткото и нещата се оправиха идеално. Не е имало възпаления, скалпели, доктори - нищо! Ами, то си е мъжка работа, нали така? Те мъжете си знаят кое как да хванат и какво да правят  Joy

# 184
за сега се мажа с този
percutalfa emulsion, напиши го в гугьл и ще видиш колко много положителни мнения има за него. френски е, купих го от аптека в мола за 27 лв. на опаковката дори пише, че `спомага за отстраняването на стрии`, ама аз не вярвам  Stop

# 185
  • София
Мирче,Мишана ми беше изпратила линк къде мога да го намеря но се намира предимно в козметични салони!
Струва около 20 лв но е с доста положителни отзиви!
Ще помоля да ми купи пък аз ще пратя парички и така ако искаш и ти казвай Simple Smile

# 186
  • София
Аз намерих това http://www.palmers.bg/za-bremenni-Palmer's-Cocoa-Butter-For … ch-Marks-9-48.htm, значи може и да се поръча.
Силви, мерси мила! Отивам да прочета повечко.

# 187
Мирче  #Crazy  добре, че свърших тази работа преди да забременея и сега поне година няма да мисля за това !!!! Ужассс!

# 188
не съм ви чела. като се прибера в ямбол ще го направя. сега се включвам за малко от пловдив за да ви кажа, че ще си имаме момче Simple Smile много добре му се видяха атрибутите. много съм щастлива. можете да ми махнете розовата пандела и да ми сложите синя. мъжкият отбор продължава да се увеличава.

момчетата са 33 , а не 36. момичетата са точно 15 сега с корекцията ще станат 34 момчета и 14 момичета . бройх 2 пъти

# 189
Това мазило на Палмърс лесно ли се разнася или е по-гъстичко, че аз предпочитам леките кремове. За сега се мажа с наличните си продукти и разчитам на това, че два пъти се разтягах и не се нацепих, надявам се и сега да удържа , пък и не ме сърби нищо засега Simple Smile
За фотозащита обаче сериозно ще подходя, Арим това което препоръча на SVR става ли за склонна към омазняване кожа, моята сега не се омазнява, но преди лятото ползвах само леки кремове и то вечер, защото през деня на слънцето лъсвах Mr. Green Mr. Green
За срещата потвърждавам за петък 17.30, мястото да го уточним сряда, за да има време да запазим, на плажа отворени ли са заведенията посока от Норд към офицерския???
Веси честито ти мъж Laughing Много мъже, а момите само 14 - ще имат избор Mr. Green

# 190

Тини, нищо му няма на бебчо от едно кафенце. Дай по тая логика да се изселим да живеем в гората че в градовете въздуха много мръсен Crazy Не е нищо по-особено от ежедневните вредители..

Да предполагам че  всичко си ок, ама защото мн неспокоен стана , ми мен кафето не ми помогна , ама вече след айрана и шоколада , съм супер.Остана само гадното главоболие.
SVR - аз съм ползвала само кремчето за ръце , но съм супер доволна, щом казвате че крема за лице е добър , ще взема да го пробвам.

За варненската среща ако времето е кофти , пак ще се метнем в Годзила-вече сме им VIP клиенти, а сервитъорчето е номер 1. Simple Smile
Аз съм с Палмърс(за бременни, защото Мишана ползва др което не е  специализирано) в кутийка с гъстотата на свинска мас е и се разнася мн лесно, но остава мазно, засега ми е добре с него , но за лятото ,няма да става според мен , мн ще лъщи и ще си взема някакво кремообразно

Мн съм щастлива -роди се бебето на приятелката за която ви говорих, Павлинчо, 3300, 49 см.Жив и здрав да е !!!

# 191
Привет отново Simple Smile

Тини Пини
много се радвам за приятелката ти, браво, нека да им е здрав и силен сина  Hug
Относно мазането и аз съм с Percotalfa за сега съм доволна, и от родили вече майки ми го препоръчаха, ще видим като почне истинското разстягане  newsm78

За плажа, какво да ви кажа, мисля да ходя, много порядко разбира се, до 11 най късно или след 16 часа, и само под чедър. Все пак бебчо е по важен, една година без тен, голяма работа, и без това е толкова опасно за кожата...... Разума над модата  Grinning

За срещата и за Норд съм съгласна ако времето позволява, ако не, давайте да атакуваме Годзила отново, масите са големи, удобни и така.

# 192
Малеее,ама сте бързи,та бъъързи  Mr. Green

Благодаря на всички,които ме отразиха   bouquet

аndrea_nicko и тук времето е коошмарно  Close  Духа един страхотен вятър и е много студено.Сутринта така се намръзнах докато отида на док,че просто нямам думи.И на всичкото отгоре и препръскваше....сега ту вали,ту не ....шантава работа.

Arim аз лично нищо немога да ти препоръчам за мазана,тъй-като аз самата не се мажа,тоест все забравям...имам някакви лосиони и тях ще си ги ползвам.Предната бременност не ми излязоха стрии на тумбата докато бременеех,след като родих се появиха общо 4броя много малки в ляво и дясно по 2,но са абсолютно незабележими.

veselina miteva честито ти синьо вързопче! Heart Eyes

# 193
  • София
tini_pini, да й е живо и здраво новото човече  baby_neutral
Видях че Палмърс имат различни продукти и с различна консистенция. Може би използваш концентрираният крем, но има и лосионче - то е подходящо за горещините.
GK, Кремчето на SVR не е за определен тип кожа, защото се нанася върху дневния крем (както фондьотен). В салона ние всички го използвахме, до една. На която й свърши, докато успее пак да си купи ползваше тестерчета, но кремчето НЕ СМЕНЯШЕ!  hahaha Освен това го нанасяха на всички клиенти след козметични процедури и на всички понасяше отлично. Просто то се оказваше най-добрия продукт от всички марки медицинска козметика, с които работехме, продавахме и ни предлагаха. Не знам обаче защо тази марка остана по-неизвестне, в сянката на останалите.
Веси, честито ти синичко мъниченце  Hug
Данитка, и аз не съм се мазала с първата бременност и нямам стрии. Затова и съм тооолкова неориентирана сега. Но нямах и усещане за такова зверско разтягане, както сега от два дена насам. И тогава бях на 27  hahaha

# 194
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте!  Hug
 Четох, четох, ми то няма изчитане! Та затова няма да споменавам поименно, а направо си казвам каквото имам.  Grinning (Щото е по-лесно  Mr. Green)

За мазането - аз се мажех с олиото на икаров, но то после започва да мирише на старо олио, а и не попива, така, че го оставих и от известно време не съм се мазала с нищо, та и аз чета сега с интерес.
 Относно слънцезащитните - Георги го мажа с медицинска козметика, последно с А Дерма, още като бебе му предписаха тази марка тъй като беше с атопичен дерматит, та си ги познавам, сега и моят шампоан е такъв, та вероятно ще се мажем двамата с един крем.

Честито на всички с панделки и папионки!   bouquet

Времето и тук е едно такова гадноооо, а и като гледам няма изгледи да се оправи, а се бяхме разбрали с една позната да водя децата на пикник в парка, голям мерак им е, ама на, в това време няма как, а какви манджи от листа и кал правим...  Heart Eyes

Аааа да, относно припадането - с предната бременност имах този навик, ама припадах в градския транспорт, случваше ми се в 4 и 5 месец, 2-3 пъти си се свличах, ама явно съм попадала на хора защото винаги се намираше някой да ме хване, да ме сложат да седна и дори дъвки ми даваха да се освестя. А по-нататък, когато вече ми личеше и място ми отстъпваха в градския транспорт и на опашки.

Айде лек ден, че ме домързя!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт