Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Цвети,SVR e страхотна фирма дерматологична за козметика!
Райън имаше като малък много суха кожа и се мажехме само с продукти на тазифирма и на А Дерма!
Слънцезащитен крем взимам на Райън само на А Дерма! Peace

Мирче,как ще те изхвърляме бре Hug ти си наща гордост!  bouquet

Аз всеки ден започнах да пия кафе или капучино,мляко с нес че иначе съм много зле с кръвното!

Клео,честити сини новини!  Party
Бреййй мъжкия отбор голям бе! Crazy

# 166
Здравейте мами Simple Smile
Отдавна не съм писала, че няма много време, а и се заплеснах по една игра  Embarassed
Днес бях на ФМ и се записвам в отбора на мамите с момчета Ще помоля, когато можете да ми сложите синя джувчица Simple Smile
Ето малко снимки на нашия сладур     http://oktomvri2010.snimka.bg/family/klleo.471755.18755739

Аз усещам бебо от около 10-ина дни и то повече сутрин и вечер, когато съм легнала.

Честитити сини гащи , може ли паролка да видим снимките

# 167
Мерси Димяни  Hug предполагам може да се открие  в аптеките?

# 168
  • У дома
Арим    love001, изобщо не досаждаш, напротив.

Аз имам страшно много лунички по лицето, но предната бременност и аз се сдобих с такива петънца, много леки, след това отшумяха от само себе си и не останаха следи.
За сега още нямам такива, но пък и слънцето не е пекнало като хората.
Кожата ми е смесена и използвам предимно хидратантен крем, но ще трябва да си набавя слънцезащитен такъв.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

Какво правите, ама вие не спирате  Joy

# 169
  • Русе
tzzzvety  предполагам, че като влезеш в профила октомври, би трябвало да се виждат снимките

# 170
Аз линия имах много отчетлива на първата бременност, а сега е много светла.

# 171
Мирче, много полезна информация, благодаря Hug!Аз се бях замислила като стане слънчевко и вече ми понатежи коремчето и не съм на работа по цял ден ,че ще трябва да си взема нещо за лицето, така че записах твоите предложения, мислиш ли че трябва от сега да почна да се мажа и по лицето, много малко съм навън ,за съжаление?
Аз да споделя за мазането по тялото , пръво почнах с на Икаров, но всяка вечер трябваше да си сменям пижамата ,че ми се омирисва като на старо олио и е много гадно и спрях.Започна с с Мустела за бременни, но явно не действаше ,защото започнаха да ме сърбят гърдите, и от една седмица ползвам крем на Елкансил за бремнни / което е марка на Галеник, аз го ползвах с първата бременност и нямах никакви стрии никъде  по тялото/, който хем мирише приятно , хем не е мазен като олио и вече нищо не ме сърби, кожата ми се чувства много добре с него.
Извинете ме ,че стана дългичко Hug

# 172
Аз ползвам крем, който е с фактор 50 и също е с цвят, на Аvene и съм доволна, защото ми пооправя тена малко, че аз иначе си имам петна от слънцето Rolling Eyes

# 173
  • Варна
Аз имах линия негра предната бременност, нямам  спомен от кога, но и месеци след като родих ми стоеше.
Сетих се, че забравих да споделя моя опит със забелването на чурките  Mr. Green Много се спори по въпроса, така че съветвам всяка майка да реши за себе си и да прецени по своето дете. Някои казват, че това е лошо, щяло до не знам какво си да доведе, че природата си знаела. Аз се доверих на мъжа си. На него на са му я заголвали (ох много ми е смешно като ви разказвам) и в пубертета като се е започнала сериозната ерекция, го е боляло и за това решихме и още от първия месец го правим. По някое време спряхме, забравях, домързяваше ме, сега от време на време го правя, мрънка малкия, но използваме за да я измием хубаво, да не се събира мръсотия от долу, дали има ефект все още не мога да ви кажа  Laughing
Цвети трудно е с часовете при Цветкова. Но всеки месец една събота преглежда само 4Д, решава в края на предния месец кога. И ако почнеш от 24.05 да звъннеш можеш да се вредиш за съботата през юни.
Данитка честита розова новина, след малко ще те оправя в списъка Wink

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
 Crazy След малко ще чета че имам работа

# 174
IT`S A GIRL!!! stork-girl
Връщам се от прегледа и съм безкрайно щастлива!!!
Всичко е наред на моята малка принцеса. Хи-хи-хи отново ще си имаме девойка,напук на всички приказки(всеки беше убеден,че е момче,само аз бях сигурна,че е момиче) !
Тежи близо 370гр. и е много красива  Heart Eyes

При мен е същата работа. Всички са дълбоко убедени, че е момче, виждали ме като мъжка майка, само това ми се пожелава "ха дано да е момче" и т.н. и викам на моя мъж, че вече до такава степен ми е втълпено в главата, че ще е момче, че аз съм убедена във вътрешното си чувство за мъжко. Всъщност, само доки може да каже.

# 175
  • София
bebZz, за деца трябва специална детска козметика, но не си спомням дали Bioderma имаха детска серия. Честно казано, бременността не е най-подходящото време за "здраво" изпичане  Naughty защото хормоните ни не са в баланс и слънцето ще ни "ошамари". А и с първата ми бременност един лекар ми каза, че ако се пека, детенцето ще е все едно в аквариум с гореща вода  ooooh! и аз така и не посмях да стъпя на плаж. Макар че под чадър, мисля, няма проблем.
Моето кремче е това http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&c … products_id=21056 и струва 28 лв. Това му е старата опаковка, когато е имало още фактор 100. Сега най-високият е 50. Признавам си, че го купих миналата година пролетта и е изхабено наполовината, така че от тези 28 лв. си струва всяка стотинка.
И Biodrema и SVR са марки медицинска козметика, не масова. Димяни е цитирала и друга много добра марка за дечица, пак е медицинска козметика. Трябва много да се понапъна и в къщи да разгледам брошурките, за да ви кажа още марки за деца и възрастни.
klleo, честито ти момченце, много да те слушка и да те радва.........
Димяни, само така с кафенцето, че без него е по-лошо  Hug
Pozitive, твоите лунички са знак, че кожата ти е много предразположена към оцветяване и трябва да я пазиш.

Аз моите петна си ги спретнах от едни противозачатъчни преди 5-6 г., когато още не знаех какво се случва с кожата и хормоните и си ги нося до ден днешен, няма преборване с тях! Химически пилинг така и не дадох да ми правят, докато работех там, защото тези киселини по лицетооооооо.............. не ме кефят нещо. И като си пазя лицето, намаляват. Но съм мързел и не винаги се мажа, те пак се увеличават и така.

# 176
Ехей, привет тумбачета!  Hug
Дани - честита ти панделка! 
Клео - честита синя джувка!
Мирче, как можа и да си го помислиш, че ще те изгоним  Hug . Като привърженик на лазерната епилация да споделя, че тя свъщност изобщо не се препоръчва за бременни. Причината не ми е известна, но ще поровя по въпроса. Предполагам, че е свързано с чувствителността на кожата.
Зеленоочка - къде ги побра тези тортички   Mr. Green
Благодаря на мамите с по-големите човечета за споделения опит!  Hug Особено на мъжките мами!  Heart Eyes
Снощи тука имаше някаква страхотна буря и сутринта беше страшен бахър  cold  , а после като пекна едно слънцеее   Nature Sunny за капак накрая пак заваля... абе шантаво време  Crazy Кучета подиваха из нас   animal037 и сега се каня да ги изведа малко в парка ... да потичат в локвите и после ще чакат татко си на двора да ги къпе  Mr. Green
Напоследък и аз не мога да спя. Не че коремчето ми пречи и ми е неудобно (само по корем не мога вече да спя) ами... и аз не знам. Уж си лягам уморена и след 3 часа - кукуряк и после цяла нощ обикалям из къщи  #Crazy
Айде аз отивам да потичам и да си направя гимнастиката  261uu  Mr. Green , че мойте хубустници вече ще ме изядат  Laughing

# 177
  • София
Охх... и аз имам петънца тук от 1 месец насам.... бе направо си и погрознях Simple Smile За мен е вярна прииказаката,че с момичета се погрознява  Mr. Green
Това кремче Мирче май и аз ще си взема щом матира поне може да ми заличи малко гадостите защото аз не използвам ниаккви фондютени и тем подобни! Rolling Eyes

# 178
  • София
Димяни, аз точно затова ползвам него, макар че много уважавам и другата фирма  Mr. Green Така скривам рисунките по лицето  Simple Smile

# 179
  • София
Ще си го взема скоро ще видя тук по аптеките ако не ще го поръчам от Марвистор!  Hug

Клео,и ти си имаш синя папионка Party

Общи условия

Активация на акаунт