Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хрисс,честити сини новинки!  Hug

# 451
  • Варна
Хриси ,честити сини гащички Hug

# 452
Добро утро!Честито на узналите пола и аз искаааам Crazy
 Даже се чудя тук в Бургас да отида на Фм само заради пола,но мъжо ме дърпа да си изчакам до 14.06 при Марков да разберем и не ме свърта! Crossing Arms

Оф ,ужасно ми стана като чух новината за починалата родилка в Пазарджик при секцио.Господи,защо се случват такива неща? Sad
Жената е имала 5г дете и сега е родила близначета.
Flowers Rose Flowers Rose за милата майчица

Мами,да ви питам как миете бани и как се справяте  с препаратите?Аз съм намерила немиришещи ,но все пак ми е неприятно!

Хубав ден на всички!

# 453
  • София
Велина, не се притеснявай, с теб сме Hug

Хрис, честито ти момченце!  bouquet 

Смехоранке, аз само давам инфо за Шейново, иначе мен от Майчин дом е с кран не могат да ме мръднат! Предродилно да си поспя на хунавия етаж на Дяволов и Попиванова и Марков да ми идва на визитации (вече сигурно и Павлова) Имам чувството че там е Doctor Heaven Heart Eyes

pashic (и другите, които ще са секцио) не знам дали такъв е бил случаят, но да знаете че се прави проба поне 1 ден по-рано за евентуални алергии към 2те анестезии (с малко рязване по ръчичката с всяка една). Тези алергии са редки, но ако случайно не направят и има такава стават точно такива работи (пак повтарям че нз такъв ли е бил случаят)
А за препаратите тоя Медикс за печката ме убива, но друго не действа Sad

# 454
Добро утро тумбииииии,
временцето почва май да се оправя и настроението ми идва, че последните дни бях мн ядосана заради един мързелив глупак от офиса на мъжа ми.Вече няколко години му изкарва хляба, носи го на гърба си , ама щото е добричък,все си мълчи и гледа да си върши работата и да не влиза в конфликти.
Извинявам се че ви занимавам , ама мн ме е яд на такива мързеливи хора.
VELINA-стискам палци всичко да е наред Hug
VESELINA -дано да се оправиш бързо , че е ужасна тая хрема и болки в гърлото-ужас Simple Smile
Хрис-честити сини гащи
PASHIC-просто не мия банята , върша си всичко останало , но милото не ми дава да я мия -той го прави:)

# 455
m9m9, не се връзвай на никой и те поздравявам задето си им отговорила така. На мен по същия начин постоянно ми се повтаря как било момче и щяло да бъде момче и искали да бъде момче и т.н., но аз си го пропускам покрай ушите. Наистина е дразнещо да ти пожелават само "Дано е момче", а не "Дано е живо и здраво пък каквото ще да е". На мен ми се иска да потвърдят, че е момиче и да им тегля окончателно една на всички дето много знаят.  Crossing Arms
В крайна сметка не плащаме данък обществено мнение и не ми пука какво мислят другите. Ще бъдеш горда мама на двама сина, да са ти живи и здрави, да ти се радват и да те обичат. Другото не е важно.
Относно болничния. На мен ми се пада 45 дни преди термина от 01.09. Аз ще работя, живот и здраве до 14 август, след което си взимам 2 седмици отпуск и после направо си взимам болничния. С първата бременност въобще не бях на работа и полудях вкъщи. Сега се чувствам отлично да съм на работа, сред колегите, някак си социализирана, пък и заплатата ми е много добра, а чакаме второ бебе и всеки лев е важен. Но това не е толкова важно, колкото, че се чувствам прекрасно да работя и не мисля да отсъствам, ще ходя до края на 7 месец. Просто не ми се стои вкъщи. И без това на работа всички ме глезят.
Утре съм и аз на ФМ при Марков. С моя мъж изгаряме от нетърпение за тази среща с бебчо. Вълнувам се, но и ми е много напрегнато и притеснено. Дано всичко е наред! Praynig

# 456
Добро утро на всички мами,радвам се да видя че сте добре...
желая ви весел и спокоен ден.

# 457
Аз имам проблем с препарати за миене на баня, някой може ли да ми каже такъв, който да няма миризма, и същевременно да измива добре банята ???  newsm78 Искам много да я измия, досега винаги съм я миела с белина, но сега не смея......

# 458
Добро утроо Simple Smile))

Аз се върнах от сутрешната ми разходка до работата на мъжлето и след това от магазина...Абе голяма съм шматка - като влезна във Фантастико се побърквам - уж за 1 мляко, а като си тръгна нося 5 кг. плик и то пеша, че нали да се разхождам  ooooh! Идиот, какво да ви обяснявам... Grinning

Velina_p -  Hug Всичко ще мине добре и после да си почиваш!
Веси - ех и ти с тази настинка...Аз се оправих за 3 дни с ефизол ( казаха ми, че може) + солена вода в носа и фрешове, без един чай да съм изпила! Пробвай Wink
Хриси - хаиде добре дошла в отбора на мъжленцата! Да ти е хубав, пухкав, здравичък и послушен   bouquet
Димяни - приятно пазаруване!

Аз ще се захващам да пиша, че съм много несериозна напоследък и сама си се ядосвам на себе си!  Crossing Arms По-късно пак ще се включа, че е малко егоистично само да ви чета  Mr. Green
Хаиде бонбонки - хубав ден  Party

# 459
Аз имам проблем с препарати за миене на баня, някой може ли да ми каже такъв, който да няма миризма, и същевременно да измива добре банята ???  newsm78 Искам много да я измия, досега винаги съм я миела с белина, но сега не смея......
Аз мия с Meglio. Той мирише на портокал или лимон и според мен измива много добре.

# 460
velina - всичко ще е наред, не се притеснявай, с теб сме  Hug
hris - честита папионка   bouquet
bebZz - за Дяволов и Марков съм с 2 ръце ЗА. Първоначално се колебаех точно между МД и Шейново, но няколко познати акушерки с дълъг стаж в МД ме разколебаха.
Vessi - трудна задачка с този препарат. Аз до момента не съм попадала на такъв, който да е без мирис. Аз съм доволна от препаратите на Фрош, но са ароматизирани.
Radi - какви са тези 5 кг момиче   Shocked Thinking Пази се и не се претоварвай. Вярно е, че не сме болни, а бременни, но все пак за това ни състояние 5 кг са множко. Ако го казваш в преносен смисъл -  Sunglasses hahaha и аз съм така като вляза в хранителни стоки.

Хайде да ви оставям, че ми е време да потеглям към Фемина, че трябва да мина и през банката преди това.
  Hug

# 461
Добро утро мамчета. Днес най-после се показа слънчицетооо......Успех на всички на прегледите! А относно болниците в Пловдив аз ще раждам в Торакс тъй като там е и моят лекар,а аз страшно много държа на него. Хубав ден! Hug

# 462
Noel, благодаря ти много, ще го изпробвам Simple Smile Промених си лентичката, според последния термин, който ми казаха, според големината на бебчо  newsm32 и излиза че съм вече в 17г.с.и 3 дни, еха супер, напредвам бавно навно.....

# 463
  • Стара Загора
Здравейте и от мен!
mama - Smehorana, говорих с лекарка и мед.сестра и общо взето отговорите бяха, че няма смисъл да се прави.По принцип е добре да се прави на жени над 30 год.Иначе нямало смисъл.Другото, което ми казаха, че БХС дава 60% вероятност, ФМ още 20 %, че всичко ще е о.к., а останалите 20% са си Божа работа.И ако толкова настоявам да ми вземат парите - няма да ме върнат.Това ми го казаха 2 жени, които не се познават.Именно по тези причини реших да не я правя. Peace

# 464
Vesi,аз този използвам белия циф с помпичка за баня ,не мирише ,даже на нещо хубаво мирише http://www.britsuperstore.com/acatalog/Cif_Power_Cream_Spray_Bathroom_500ml.jpg

Бебзз,за упойките знам ,че тестват само за планово секцио.Аз съм на мнение ,че на всички бременни трябва да се прави тест ,защото като при мен от нормално раждане като премина в секцио по спешност няма време за тестове !Сега ще си направя тестове,защото съм планово секцио!

Общи условия

Активация на акаунт