Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
здравейте и от мен
Vall.Val ,трябва  гинеколога да те види на видеозон да измери  нухалната гънка на врата на бебето  и още нещо мери незанм точно .....след ,което той ти попълва една бланка и с нея  отиваш  да даваш кръв.Поне при мен беше така Peace
Бебз,честит  празник Tada
бебчето и аз  го усещам вече  повечето пъти ниско долу-вдясно newsm32.За раждането аз не искам и да чуя за нормално,мисля секцио...то не е хубаво да се заричаш дано нещо не се обърка Praynig Първото си дете родих нормално,  кошмарно раждане.....не искам да разказвам  Confused преди 13 год.нито упойки нито нищо  #Crazy много лоши и тежки спомени имам та затова съм се  и настроила и искам секцио.Знам не е лесно и секцио обаче няма да премина през същите болки Praynig
честито на узналите пола аз нямам търпение за прегледа, който е края на месеца да го узная  bouquet  bouquet
на мамите, които ходят на работа браво  bouquet ,аз луднах вече в къщи трети месец съм в болнични и доки каза така до края. Confused  а ми липсва "социализирането" и работата в къщи никак не е лесно.....

# 496
Мама Муминка, и аз ен усещам ясно бебето, а ми е втора бременност.
според акушерката ми, плацентата ми е предна и ще усещам по-заглушено нещата.

Бебз, честит ти рожденик. Много да ви радва!

Аз след малко изчезвам по задачи и после ще ви изчета.
Лек ден, момичета.

# 497
Здравейте и от мен Simple Smile!
Бебз, ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК  Hug! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!newsm59
Мирче, стискам палци кандидатстването на баткото да мине както на вас ви се иска Hug!
Честито и на мамите разбрали пола на бебковците   bouquet!
Аз утре съм на ЖК, но незнам дали ще ме гледа на ехограф, а толкова искам да си видя малкото слънчице....!

# 498
  • Sofia
Аз като ходя на ЖК-до сега 3 пъти, само ме теглят колко кг. съм и ме гледат на видеозон. До сега не са ми мерили кръвното, а обиколката на корема са я мерили само веднъж до сега, кръв и урина също само веднъж, а цитонамазка и микробиология не са ми правили. Мислите ли, че това е достатъчно? newsm78

# 499
Аni J, аз досега съм била на една ЖК и тогав аме гледа на видеозон, пусна ми направления за всички изследвания , взе ми влагалищен секрет за цитонамазка, мисля че това при всички положения трябва да ти го направят на ЖК.

# 500
голямото слънчице
малкото слънчице

# 501
момичета, извинявайте нещо обърках клавишите с това "голямото слънчице малкото слънчице"  Embarassed Embarassed
извинявайте!

# 502
Milla Elaine може и при мен така да се нещата, първо казаха, че плацентата е много ниско - на изхода на бебо (даже полежах малко в болница за това),  после казаха, че се е вдигнала, но сега не знам в какво положение е  Sad
дано само всичко да е ОК  Praynig

# 503
мерси daila777  !:-)
а моя лекар само ми вика-``ми отивай на вми,отстрани е генетичната лаборатория``.знаех си, че не се ходи просто така.поне няма да си хабя времето да ходя и да ме върнат

# 504
бебз, честит рожден ден на малкия! да е здрав и кьсметлия!

моята плацента сьщо е предна и определено усещам бебето по- рядко, от колкото предната бременност по това време.

да споделя за мазилата- преди два дни си купих олио на веледа /марката е немска и е много добра, за дьщеря ми купувам само веледа- шампони, душ гелчета, паста за зьби и т.н./ много ми допадна, независимо, че е олио попива бьрзо и не остава мазно, а и има много приятен аромат. сьщата марка предлага и масло за перинеум, четох добри отзиви.

daila777, обратно на теб, аз изпитвам ужас като си помисля, че може да ми се наложи секцио  Confused родих преди 3 год., нормално с епизиотомия, раждането продьлжи 12 часа, но в момента в който родих, болежките вече ги нямаше /освен придьрпването от конците/. хубавото е, че имаш право на избор  Peace моят лекар е против секцио по желание, на сьщото мнение е и д-р марков.

mama_muminka, можеш да натиснеш бутона редактирай и да коригираш написаното Grinning

# 505
Vall.Val  моята лекарка преди да ме прати  на БХС ми даде ехография /един лист-бланка-поръчка която я има и в лабораторията и беше попълнила някакви данни /за размери на плода и т.н./. Отидах с листа /най късно 1 ден забавяне иначе е невалиден и трябва пак да се прави/ платих, взеха ми кръв и после резултатите след няколко дни /до 4 дни на място и до 3 дни в интернет/. Ако не ти даде ехография трябва да ти даде снимка на която от страни трябва да има написани данни за размерите и ако ти не можеш да си попълниш бланката в лабораторията ще ти помогнат. Аз си правих иследването в Майчин дом /София/. Струва 40 лв. но ако отидеш без снимка или ехография ти правят там и те одрусват 90 лв.

Успех! Peace

# 506
bebZz Kiryakova честито ти рожденник  newsm38 да ви е жив и здрав, и много да ви радва  Tada

Относно усещането и аз още нищо не усещам, но до 20 г.с. било нормално да не се усеща.....бях се шашнала и аз миналата седмица, но след като видяхме бебчо в събота, питах доки и се успокоих.....

# 507
Аааааа, не си видях писаното. Днес компа ми прави на инат. Бебзз, честит ти рожденник, да е здрав и весел, и да слушка мама много.

# 508
*Ani_J*  -бая си се притеснила ,а?Браво че всичко е ОК и вече усещаш бебето че то човек наистина доста може да се попритесни.

Бебзз- честит ти рожденник, жив и здрав да ти е , много да те радва и да въде добър пример за сестричката Simple Smile

ЦВЕТИ-аз също се двоумя м/у АГ и окръжна ?

# 509
  • Варна
Беб да ти е живо и здраво момченцето!
За успокоение на мамите, с първата бременност почувствах малкия чак към 22.г.с. Всичко е много относително, колко е голямо бебето, колко е активно, къде е плацента, каква чувствителност имате и т.н.
Аз се радвам, че отпадна среща на варненки, че много ми се ходеше  Mr. Green
Иначе имам много работа и само ви чета доколкото успявам.

Общи условия

Активация на акаунт