Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
Какви са мненията за имената на бебетата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на синьото бибе в контекста на публикациите?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са мненията за имената на бебетата?
-
Какви са препоръките за комфорт по време на бременност?
-
Какво е основното послание в публикациите?
.
много ми се иска, но няма. Но пък си мисля, че е добре, до сега всеки път като ходя на консултация гледаме бебо и е едно такова палаво
.
Бях изпуснала от средата предишната тема и тази цялата, та от 3 дни все с това се занимавам на работа. Добре, че нямам ангажименти сега, но такова четене му ударих, че се замаих направо. 

Чувам доста лоши отзиви, а и в края на краищата завърших частен университет, костваше ми луди пари, толкова едно раждане ще си позволя в добри условия. Ориентирала съм се към "НиаМед", познати мн ми я препоръчват, а и в Интернет доста четох. По-точно към д-р Христов, но смятам да се запиша след около месец някъде там. А начинът за раждане ще видим. Бях решила да е нормално с епидурална упойка, но сега като плацентата ми е толкова ниско не знам какво да мисля. Ако не се вдигне достатъчно, в никакъв случай няма да рискувам и ще си родя секцио. Хем ми е за пръв път, но не ме е страх кой знае колко, в края на краищата и 2-та начина си имат своите недостатъци, но все трябва да излезе бебенцето.
Айде, че стана много дълго.

Да е много щщастлив и умерено палав!