Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
Хей Люлинки, имали сме си в наше село магазин на модна къща "Рени"  ooooh! ooooh! ooooh! Аз изобщо не се сещам къде е.
http://www.reni-fashion.com/bg/partnetrs1.php
Супер си! Аз знам само в малкия цум на втория етаж. Взех си едно панталонче и съм много доволна, а бельото им е страхотно! newsm10 .

Бебз, честит ти рожденник!! Да ви радва и гушка мнооогооо!

Аз още не знам дали го усещам, май си внушавам Crazy много ми се иска, но няма. Но пък си мисля, че е добре, до сега всеки път като ходя на консултация гледаме бебо и е едно такова палаво Simple Smile .

# 526
Не мога да повярвам, че ви изчетох.  smile3556 Бях изпуснала от средата предишната тема и тази цялата, та от 3 дни все с това се занимавам на работа. Добре, че нямам ангажименти сега, но такова четене му ударих, че се замаих направо.  hahaha
Честито на всички узнали какво бебче чакат.  Hug
Bebzz, Честит Рожден Ден на твоя мъник! Да ви е здравичък преди всичко и да ви дарява с много хубави мигове!  bdbaloni
Аз миналата седмица ходих в Хасково на ЖК по ЗК и там разглеждахме изследванията - хемоглобинът ми бил идеален, даже нямало нужда от витамини. Но аз си пия едни, които ми изписа лекарката, при която ходя на частно в Ст.Загора, казват се "New Life". Доволна съм, от тогава се чувствам свежа, не ми е изнемощяло и така. Но този доктор не ми каза коя кръвна група съм, а и аз напоследък съм толкова завеяна, че забравих да питам.  ooooh! Другия път дано ми каже. Иначе и кръвното ми било много добре.
Моите килограми от началото вече са +5, но няма начин. Не знам на какво се дължи това - сладко ям на няколко дни по веднъж, хляб си позволявам по филийка на ден, а закуската ми се състои в 1/2 кофичка Активия или кис.мляко. Нямам си представа, но може да е заради драстичното отслабване, което имах мин.година, сега да се наваксват знам ли. Thinking
За ФМ аз лично ще си я направя най-вече заради това, че досега все ме гледат на обикновен ехограф и съм в неведение как се развива бебенцето ми. Смятам за лично успокоение да отида когато дойде седмицата и така. Иначе и БХС си правих, там нямаше проблеми.  Simple Smile
Много ме гложди какво бебе ще си имам и дано в най-скоро време разбера. На 2 пъти го сънувам - единия път момченце, вече родено, видях го как изглежда, а на другия път, че ми казват, че е момче. Да видим дали ще се окажа пророк.  Mr. Green От друга гледна точка понеже не ям много сладко, на сън все ми се привижда по нещо сладко - вече 5 пъти различни неща, които по принцип много не обичам. Явно си поръчва.  hahaha Не му достига сладкото, което му осигурявам, знам ли... Laughing
За болници като се заговорихте... Аз понеже съм от много малък град, нямаме родилно, та ходя на частно в СтЗ, а по ЗК в Хасково за прегледи. В Ст.Загора ходя при д-р Сн.Узунова, нея ми препоръчаха познати, но тя работи само в АГ-то, а аз там не искам да раждам. Naughty Чувам доста лоши отзиви, а и в края на краищата завърших частен университет, костваше ми луди пари, толкова едно раждане ще си позволя в добри условия. Ориентирала съм се към "НиаМед", познати мн ми я препоръчват, а и в Интернет доста четох. По-точно към д-р Христов, но смятам да се запиша след около месец някъде там. А начинът за раждане ще видим. Бях решила да е нормално с епидурална упойка, но сега като плацентата ми е толкова ниско не знам какво да мисля. Ако не се вдигне достатъчно, в никакъв случай няма да рискувам и ще си родя секцио. Хем ми е за пръв път, но не ме е страх кой знае колко, в края на краищата и 2-та начина си имат своите недостатъци, но все трябва да излезе бебенцето. Joy Айде, че стана много дълго.
 Hug Hug Hug за всички!

# 527

За срещата, вече другата седмица се органинзираме, нали, ехооо Варненките Simple Smile
другата седмица задължително, ще се организираме нещо, Стелисима се прибира също, така че и те щя е на линия Simple Smile

# 528
  • Стара Загора
eva_86 , извинявай за любопитството, но от кой град си? Blush

# 529
eva_86 , извинявай за любопитството, но от кой град си? Blush

Не знам дали нещо ти говори, но от гр.Симеоновград.  Mr. Green

# 530
супер сте дами!с това подробно инфо ми стана ясно съвсем!
явно че ще е дълга процедурата,аз съм от Пловдив-тук за изследването във ВМИ май вземат 70 лева,ако щат да ми направият и ехография ще ударя стотака сигурно,но съм решила да го правя и ще го правя-това е положението.яд ме е само че не ми обясни гинеколога,а и не ми даде данни от ехография...

# 531
Веси знам че е рано да се мисли за раждане ама незнам като наближи къде ще избера  Thinking
за срещата другата седмица задължително трябва да се организираме , дано е хубаво времето та да отидем на открито  Wink

# 532
гледам ,че тука повечето момичета вече имат по една рожба,та да ви питам -има ли мами от Пловдив ,които да са раждали във ВЕСЕЛА?Сега се казва Св.Мина или нещо подобно.искам отзиви....

# 533
Бебзз,  да ти е живо и здраво чаровното момченце!!!!  nbirthday
Ама и ти си много смела майка- децата с година и половина разлика, браво! И то първото със секцио.

# 534
  • София
Привет мами  Hug
Бебз да ти е жив и здрав малкия мъж.  party041
За рабдане си говорите вече. Аз за сега съм се ориентирала към Втора градска, но има още време да си променя решението.
Нали има дни на отворените врати, та мисля да пообиколя и да поразгледам и после ще го мисля.
Днес си направих много хубава разходка. Имах работа в центъра, та минах и до НОИ и си изкарах ПИК код, после до Штъркел да поразгледам и преди малко се прибрах.
Честито на разбралите пола, май розовкия отбор започна да се увеличава.
Лека вечер на всички.

# 535
Бебз , да ти е живо, здраво и много да те радва момченцето ти  party023
Аз отивам да готвя, че трябва да се яде Grinning  food002

# 536
  • София
Бебзз,да ви е жив малкия принц Дан  Heart EyesДа е много щщастлив и умерено палав! Grinning Hug

Аз не ви изчетох но ми е много изморено скъсах се да ходя днес но съм доволнан хем за мен,хем за детенце дрешки плюс колело Simple Smile наду ми главата докато не му взех ooooh!
Краката не си ги усещам ужас....

# 537
Димяни, да ви е честито колелото и дрешките да си носите със здраве!

# 538
Димяни, ти наистина доста дълъг пазар направи Simple Smile.Честити нови придобивки!При нас малката от вчера е с ролери и вкъщи стои с каска, наколенки и налакътници и тренира Simple Smile, нищо чудно и вие тази вечер да карате колело из къщи Wink

# 539
 Бебз, честит рожден ден на малкия малчуган Дан! Вече имаш един малък голям мъж! Да ти е жив и здрав и да ви носи само радости!
За бебето - аз го усещам още от 14 г.с., но беше много леко. От две седмици насам   ooooh! ... такива ритници, лупинги и каквото се сетите. По цял ден не спира да се върти. Нямам търпение това малчуганче да го видим утре.
Хаха. Това заглавие много ми харесва: "Сладко бебче хубавее, ОКТОМВРИЙКА дебелее...!"

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 18:39 от *Noel*

Общи условия

Активация на акаунт