Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Димяни честито колело с минимални контузии  Hug
Мама Ма честити ролени пък на вас  Hug Нашето желание много бързо отмина след 2-3 седмици каране и сега не ги поглежда.

# 541
м9м9, мерси:), то и при нас сигурно ще е така, ама....Simple Smile на тати принцесата само да каже А... и той вече е скокнал да и угажда Simple SmileSimple Smile/ в което няма лошо иначе Simple Smile/

# 542
Ох, Noel,  така ти се радвам, че толкова много го усещаш, аз сега чувствам нещо като потреперване, но е много леко и не съм въобще сигурна , че  е бебо. Също не знам къде точно се усеща в тази седмица.

# 543
po бързо ли става това с искарването на този ПИк код,каква е процедурата и какви документи да трябва, аз ще ходя да изкарвам другата седмица ,че искам  да си проверявам болничните..

# 544
Привет момичета! Поизчетох ви, на аз съм си за бой! Тези дни си проверявам пощата и нямаше никакви мейли от темата и чак се притесних, обаче накрая си казах - това не е възможно и то наситина зписали сте 20страници  Party Та никаква вяра вече на тази система!

Бебз, да ви е жив и здрав годишника! Това е страхотен момент за цялото семейство! Спомням си аз как го чаках този ден! Много хубаво парти ви пожелавам!  Hug   bouquet

Аз първото ми раждане беше в Майчин дом. Не знам дали ще раждам пак там (ако се навия да раждам в БГ де) Ккаво ви е мнението за Св. София? (това беше на Мазнейкова, нали) По-добра ли е от Токуда? като лекари, обслужване, чистота?

Аз вече по-често усещам бебко. Но понякога не всеки ден. Притеснително е ако не се усеща към края на бременността. Така че не се просто се ослушайте за някое ритниче, скоро ще го усетите  Joy

Успех на всички, които са напреглед утре и чакаме новини  Hug

# 545
Здравейте ,аз да се похваля ,днес бях на преглед за ФМ и всичко е ок.и ми казаха момче,два пъти се показа,даже мъжа ми го видя.  bouquet

# 546
Здравейте и от мен, днес сте много активни,аз бях на работа,много зле се чувствах до преди малко спах,но ме боли главата и зъбите ме мъчат много.Ще се ходи на зъболекар май в понеделник,вие имате ли оплаквания от зъбите? Какво пиете за болкоуспокояващо,каквото и да си купя пише,че не е за такива като нас,полудявам вече!!!
Майка ми е взела едно олио на чико - мамма дона се казва и почнах да се мажа с него, някой ползвал ли го е?
и аз мисля да си проверявам тези неща по осигуровки и болнични че е пълна каша,така че ако може да обясните какво се прави в нои???
аз моя бебо го усещам от миналата седмица леко, но понякога ме стряска с ритниче и се усеща доста отчетливо.
Честити рожденници на щастливите майки!Честито и на тези,които вече знаят пола на бебоците си,ние още не сме ходили ама трябва на следващия път да се види.
Исках да ви питам притеснява ли ви видеозона всеки месец, дали не вреди на плода?

# 547
silkisilk, честита ти папионка!!
stelita86, не съм много сигурна, че наистина има проблем за бебето, аз съм много доволна, че на всеки 4 седмици ме гледа. Иначе за какво да ходя  ooooh! аз си имам кантар.
Стискайте палци утре да се види полаааа, нямам търпение! Отивам да спя!
Спокойна на всички!

# 548
 Добро утро!

Честит първи рожден ден на малкия Дан! Да расте здраво и усмихнато дете!

Честито и на новите цветни щъркелчета! Вече нямам търпение и ние да узнаем пола, но живот и здраве чак на 10.06..

hailie, точно като потрепване усещам и аз, дори по-скоро като съкращаване на мускул. Даже вече се вижда през корема като мръдне бебо  Grinning А вчера и таткото дебна да усети и много се зарадва. Ама снощи беше цял преход. Започна ниско долу, а накрая беше почти до пъпа  hahaha Милото сигурно се намества, сега поне има място..

Хубав ден на всички

# 549
Добро утро мамчета   bouquet Във Варна се очертава чуден, слънчев ден newsm44 само дето аз съм на работа smile3511 нищо, след работа планирам хубаво да се разходя ......

Хайде, хубав ден на всички ви Simple Smile

# 550
Добро утро, красавици! Честит имен ден на всички празнуващи - крепко здраве и лекота в живота им желая   bouquet

bebZz - на патерици - много да ви радва баткото, да е борбен и всеотдаен   bouquet
Silkisilk - още един юнак в групичката  Hug
Arim - линка за вегетарианството е изключително полезен. Въпреки това съм на мнение, че всичко е до организъм. Казвам го от личен опит, защото до момента съм единствената, която си е признала тук, че е вегетарианка  Simple Smile. Кръвните ми изследвания са супер и за момента се налага да пия единствено желязо, но и неговото ниво е близко до долна граница, а не е под. Не съм близвала месо от 1996 и съм убедена, че ако сега го направя - това ще е в пъти по-голям стрес за организма, отколкото ако продължавам да се храня според досегашният си режим и добавям, когато се налага, съответни витамини и минерали. Разбира се, наясно съм, че всичко е временно и това, че в момента организма е ок, не е гаранция , че ще задържи тези нива до края на бременността. Но ще реагирам според потребностите му.

Вчера на ехокардиографията останах очарована от докторката - изключителен специалист и човек! Обясняваше и показваше търпеливо, отговаряше на всичките ми допълнителни въпроси. Толкова подробно не бях разглеждала сърдечносъдовата система - беше ми изключително любопитно и полезно. Всичко със Смехоранката ми е ок, а тя се опитваше да кротува и да не създава проблеми докато я преглеждаха  Grinning.
Усмихнат ден, милички!

# 551
Добро утро и от мен и честит празник на всички празнуващи  Hug  bouquet

Бебз,Честит празник на малкия Дан на патерица вече,пожелавам му едно весело и безгрижно детство,а повярвай ми всяка следваща годинка ще ти е по-интересна от 1вата  Hug Heart Eyes

Честито на узналите пола  Hug

Тони,ама как го прибра това колело бе жена  Shocked Нали не си го вдигала.Иначе честити покупки да си ги носите със здраве,а за колелото весело и безаварийно придвижване!

Ако нещо пропускам да ме извините  Mr. GreenЛек ден засега,дано не се развали пак времето,че го дават да вали,а моя мъж е почивка за 1ви път от 2 месеца  Mr. Green

# 552
Добро утро коремчета!!! Hug
Най накрая успях да ви изчета. След малко с мъжа ми ще пътешестваме към Майчин дом за 4Д-то. Успях да си извоювам ходене до там пеша, хем да направим и малка сутрешна разходка. После ще ходим в апартамента, където правим ремонт да махаме тапети и отчета от мен ще е чак довечера.

За срещата другата седмица аз съм ЗА. Само казвате къде и кога.
Лек и прекрасен ден ви желая и  весел празник на всички именици  love001

# 553
добро утро Hug
Честит имен ден на имениците с здраве да си носят имената
моята сестричка е Елена та да почерпя за нейно здраве Heart Eyes

момичета помагайте  
такава хрема ме е хванала и гърло ме боли много, не мога да преглътна. явно е настинка  Sick и ме втриса нещо.... Confused

# 554
ето  и почерпката по-горе не стана нещо:

Общи условия

Активация на акаунт