Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи днес този прекрасен празник!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз сега станах,а малчо както винаги спинка! Grinning

НАд,продавача дойде с мен до колата да го натовари кашона аз не съм го носила разбира се Simple Smile но пък мъхнах пликове с дрешоля бол  Mr. Green
ХАйде честито и на теб за почивката на мъжле! Crazy Laughing

Виждам,че имам няколко мами които са ми писали на личн за пола след малко ще ги въведа! Hug

# 556
Добро утро, поспаланки!  Mr. Green
Аз един път да стана преди 10 часа и вече съм горда!
Причината да стана не е случайна, след час тръгвам за лекциите за бременни. Нямам търпение, миналият път много ми хареса. Днес темата е "Хранене през бременността и кърменето".

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Марис, аз имам впечатления от "Св. София„ които са положителни, но все пак не съм раждала там. Определено Токуда води най-вече заради отделението си за новородени, което може да се сравнява само с това  в Майчин дом. Иначе като чистота, отношение и обстановка "Св. София" си е супер, като повечето частни клиники.  Peace

Стелита86, аз се мажа с лосиона на Чико, но ще го сменям, че вече 5 месеца ми писна. Мажа си корема, кръста и бедрата и засега нямам стрии.
За видеозона не се притеснявам, но гледам да ме преглеждат поне през месец, защото ако всичко е наред по-често няма нужда, а пък ако е по-рядко ще започна да се притеснявам дали всичко е ок.

Мама-Смехорана, твоят организъм си е свикнал да не приема месо и аз също мисля, че ако почнеш да ядеш сега ще бъде стрес за него. А и щом изследванията ти са супер...  Peace  Аз имам желание ако не да спра напълно месото, то да го огранича само до риба, но съм решила след бременността да го правя.

Нина, хубаи новини на прегледа!

Далиа777, честит праник на сестра ти! Чайчета и хомеопатични лекарства ще те оправят, надяваме се.

Хубав ден засега от мен!

# 557
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Добро утро!  Hug

Честит празник на всички именици днес!

На нас, пък вчера са ни откраднали суича, та нямаме интернет в къщи, днес ще го оправят.  Grinning

# 558
Абе де да знам все казват какво правиш всеки месец да те гледат на тоя видеозон? А за това 4-д, какво мислите,моя лекар каза че до клая на месеца вече ще има и се чудя дали да ме види на него? Ако някой има впечатления да пише,че още не съм убедена! И тук в Стара Загора се очертава хубав ден и мисля да намеря някоя приятелка без работа и да се пошляем наволя из магазините,че не мога да си намеря обувки за сватбата,голям проблем!

# 559
Здравейте момичета прекрасни,
Честит прозник но всички именници до сте живи и здрави   bouquet

Днес времето наистина е прекрасно!
Честито на мамите узнали пола  Hug Димяни честити ви придобивки и по малко контузии на малкия малчуган  Simple Smile
За видеозона мен ме гледат всеки път и мисля че няма проблем за бебето , ако имаше едва ли щяха да ме гледат толкова.
Да ви се похваля днес успях да се запиша на 3Д при Балев  Party най накрая .За другата събота , ще работи извънредно , тъй като в понеделник няма да работи. Просто ми олекна няма да ви казвам какво изпитание е да си запишеш час при тоя човек. Мамите от Варна, които са ходили сигурно знаят. Макар ,че аз по едно време взех да се разколебавам защото една приятелка ходи при него и не остана много очарована. Уж най добрия във Варна пък вика нищо не ми казва само гледа и ако не го питаш няма да ти каже  Confused Но пък като цяло наистина има много добри отзиви за него то и затова е мисията невъзможна да се запишеш.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 10:54 от tzzzvety

# 560
Честит празник на всички именници!!! Да си носите имената със здраве и да ви донесат много щастие!!!

Аз се върнах от консултация. Бебо не го видяхме какъв пол е ,че си беше седнал на дупето и не искаше да се обърне, но всичко върви идеално, пораснал е необходимото, сърчицето му бие 158 пъти/мин.  Crazy Много съм доволна!
Сега ще правя опит да се запиша за ФМ...Стискайте палци!

Приятен и слънчев ден!

# 561
Добро утро!
Честит празник на всички,,които празнуват днес   bouquet

# 562
Ето ме и мен  Grinning

Честит Имен Ден на всички именици! Бъдете много здравички, усмихнати и частливи   bouquet
Едно въпросче по този повод - Елеонорите имат ли имен ден днес????
Зеленоочка - в мола или в ЦУМ ходиш на лекции? Свиркай следващия път да се включа, сигурна съм, че е много полезно!
Димяни - честити дрешки и колело  Party Голямо каране ще пада...
daila777 - да е здрава и късметлийка сестричката ти  Hug

Хопала - Наденце - днес да не съм те видяла във форъма - цял ден да се забавляваш и моткаш с мъжлето  Mr. Green
Хайде милички - до после!

# 563
Добро утро тумбииии,
Честит празник на всички именници-живи и здрави да сте!!!
Времето е страхотно и настроението е на 6.Ние също успяхме да запишем час за Балев -за сряда.Уффф отдъхнах си , ама моя от 6 ч. беше там.
За срещата -предложения.
ДИМЯНИ-честити ти покупки Simple Smile
Нина-Вн- нещо мн редко се мяркаш тук.Яяяя се засрми и се включвай по-честичко Simple Smile

# 564
За срещата другата седмица аз предлагам някъде по плажната , дано е хубаво времето.
Може ли някой да ми каже как се вмъкват картинки тук?  Thinking
Еее Тини мъжо ти е по бърз. Аз бях там в 6.45 и едва успях да се запиша. То с тея нищожни бройки  ooooh!

# 565
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, ЖИВИ И ЗДРАВИ  smile3525

А сега честито и на Tzvvvety и на Tini Pini за успеха при Балев. Аз на последната консултация при моя доки, го попитах за ФМ и той ми спомена още двама-трима такива специалист със същата апаратура, които правят това изследване. Другата седмица и аз смятам да се запиша някъде, но за Балев, няма да е........аз не съм чувала кой знае какво за него, само апаратурата му дето добра.......
Ще видим, ще реша другата седмица.

Мами от Варна за раждането май се ориентирам към Окръжна Болница аз, но пак к азвам, само се ориентирам за сега. Имам една докторица която е важна клечка в ДКЦ 4, и смятам да се консултирам и с нея къде да разждам. На скоро й се роди внук и смятам да я питам къде е раждала дъщеря й и какъв екип е имала. Ще видим де......

А за срещата, давайте ако времето е хубаво като днес например, да направим един Норд или ако подухва другите заведения за закрити.......За ден, аз нямам претенции, сряда, четвъртък когато кажете   love001

# 566
Веси -за Балев съм чувала, че точно апаратурата му не е кой знае какво , но ОКОТО му е добро.Давидков е с перфектна апаратура , ама ако неможеш да разчиташ каквото виждаш-язък ти за апаратурата.Моето АГ ми препоръча също и Цветков , ако не успея да се вредя за Балев.Той е във същата клиника.
Аз съм ЗА някъде по плажа да се метнем- то ще е хуибаво временцето др седмица.
А за това че Балев не обяснявал много, ми мисля че ще обяснява ако нещо не е наред, ако всичко е ОК -хич не ми трябва да ми обяснява.Да си мери там човека. Hug

# 567
Ех, мамчета няма начин просто да насмогна  Whistling Онзи ден седнах да чета наред ... донякъде, вчера пък нямах нет нещо, а вече наближавате края на темата  Crossing Arms
Затова само се записвам, да се отбележа, че съм тук  Mr. Green
Записах се при един доктор и във вторник ме вика да пускаме изследвания. Мъжът ми се грабна в едни ремонти още от първия ден, а аз мързелувам  Rolling Eyes
Ходихме само да си проверим за поканите за сватбата и от другата седмица вече по-сериозно ще се заемаме.
Предполагам, че сте коментирали случая с родилката в Пазарджик, аз лично не искам да коментирам и да се замислям, че не знам....
Желая ви прекрасен ден на всички  Hug
Днес е празника на града ни   bouquet и честит празник на всички именници   bouquet

# 568
Тини и аз така знам , че при него не е толкова до апаратура , колкото до това че си разбира от работата и знае какво да гледа. А за това дали обяснява и аз мисля като теб, ако всичко му е наред какво да обяснява аз и толкова разбирам де от нухални гънки и тем подобни медицински работи. То моята АГ като винаги ми обяснява аз пък щото нещо виждам  Blush викам и че нищо не разбирам да си гледа тя и щом казва че всичко е ок съм спокойна. А за тоя Давидков не съм чувала хубаво мнение чесно казано.
За срещата предлагам да определим ден и да видим какво ще е времето и да се мятаме дано  хубаво та да сме по плажната  Wink Предлагам да не е в понеделник че нали е 24-ти и сигурно ще е лудница навсякъде , но както решите аз съм ЗА когато и да е.

# 569
Добро утро, слънчица!  Hug
Димяни - Честити ви покупки! Оправи ли ти се кръвнишкото?  Heart Eyes
daila777 - да ти е жива и здрава сестричката!   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

tzzzvety - Ей сегинка ще ти обясня  Hug и браво за часа , че като чета каква е лудница при този човек... хич не му завиждам, пък на чакащите - изобщо!  Mr. Green
Не съм - Тц тц! Това пък чудо какво е!? Да ви свият суича - и за какво им е?! Дано от фирмата бързичко да се погриж
Днес тука е едно слънчевко и смятам след малко да се възползвам

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 10:48 от andrea_nicko

Общи условия

Активация на акаунт