Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро Wink Честит празник на всички,които празнуват днес  bouquet Аз тъкмо ставам ама ми е едно ужасно,а времето е слънчево и се надявам да влезна в час. Успех на мамите,които са на прегледи днес. Хубав ден! Hug

# 571
Добро утро  bouquet
silkisilk честито ти момченце Hug
Честито на всички именнички  bouquet
Тук времето не е много приятно, сутринта беше изгряло слънце, аз реших да се разходя повечко и да остява колата, но към края на разходката то реши да завали Rolling Eyes и сега е мрачно Sad, но на мен ми е слъчево в душата, че е петък Laughing
На вчики, които са на преглед успех Hug
Пожелавам ви лек и приятен последен работен ден Hug Hug Hug

# 572
Добре, няма значение, всеки сам си решава къде да иде на ФМ, най - важното е нашите сладки бебчовци да са здрави, това е най - важнооооо  Praynig

Сега мами от Варна, имам друго питане, има ли някоя от вас мераклийка да отидем на тия лекции за бременни в Мола, аз мисля сега на 27.05. да отида. Освен това при Петинка Цветкова имало курсове за бременни на различни теми, и там искам да отида, освен това и на лекциите на Ла Лече Лига искам да отида......

Оффф, искам да отида на всичките, хайде мами, ако има други мераклийки да се мятаме.... Hug

# 573
Здравейте,
Честито за узналите цвета на щъркелчетата!   bouquet
Ади, добре дошла у дома.   bouquet
Аз снощи изкарах малко трудна нощ. Започна да ме боли кръста ниско долу. Имам предписани хапчета - магнерот и папаверин, но не мога да ги пия, защото ги  Sick. Много се изплаших какво да направя, болката не беше много силна, но все пак едно такова притеснително усещане , не съм имала такова скоро. И се сетих, че мога да опитам и с но-шпа. За щастие тях ги приех добре и заспах, цяла нощ си ме болеше, на сутринта и сега вече почти не. Беше много страшно, изплаших се.  Tired
Така завиждам на варненки за срещата на плажа.  Hug Ние следващата срещичка най-добре в някой парк да я организираме.
И като заговорих за паркове ,да предупредя мамите с малки дечица, макар че сигурно знаете - по тревните площи има много кърлежи. Не трябва да се сяда и ляга по тревата.

# 574
  • Stavanger,Norway/ Varna
ДОбро утро.

Ние отдавна станахме, ноо докато закусим, кое време стана. Сега ще приготвям малката за градина и после се чудя дали да ходя на работа днес  newsm78 Имам много екстра натрупани часове, та незнам, умувам го. Имам доста неща из къщи да свърша и май няма да отида  Thinking

Плъоснах си снимка на корема до първата ми такава в албума. Двете снимки са с разлика от 7 седмици, има промяна определно  Peace

# 575
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!!!

stelita86 относно  4D, аз бях преди няколко дни и съм много доволна и мисля, че си заслужава. Първо задължително ти правят ФМ и после го гледа на 4D и даже ми записа диск с клипчета и снимки /естествето трябва да си кажеш още в началото че искаш запис /. Цялата рода се изсипа да гледа диска пък и ние с таткото всеки ден си го преглеждаме отново и отново и ни е много мило.

А пък моята принцеска върви с около 10 дни по малка от това което трябва да е, но ми казаха да не се притеснявам, защото не се знае кога точно е зачената пък и можело генетично да си върви по мъничка иначе всичко и е наред и се развива перфектно, даже било похвално за нея, че от толкова малка е започнала да рита /от 17 г.с. и ако се върнат 10 дни то си идва 15 г.с./. И въпреки успокоенията дки ме вика след 2 седмици на извънреден преглед за да я види дали е пораснала.  Praynig

Иначе и аз ходя всеки месец на преглед и всеки път ме гледа на видеозона. До колкото знам /а и от инфото в интернет/ видеозона е безопасен и не облъчва нито бебето нито майката.
  Wink

# 576
Андреа мерси за разяснението   bouquet Hug
Такаа е Vessi -Barabessi който  където реши , все пак не е само един специалиста в цяла Варна.
Аз мисля да ходя на лекциите в мола на 27.05.  ако искаш да се уговорим нещо на лични

# 577
Да Tzvvvety, ще отидем, нека да наблежи, ако искаш другата седмица вторник, сряда ще се уговорим и ще идем. Аз два дни ще съм на работа, но мисля след това другите два да си пусна отпуск, че колежката ми ще и злиза в оптуск цял месец Юни и няма да има мърдане тогава, та да си почина сега. Simple Smile

# 578
Момичета, вие понякога имате ли усещане за нещо като болка ниско долу в кръста, не е всъщност болка, не знам как да го обясня. Вече взех да се тревожа доста. Все едно нещо ме притиска там, все едно нещо става, без да има силна болка.  Cry

# 579
Добре Веси не се притеснявай ако те пуснат отпуск ще се видим  Wink
Облачето Хей това е от разширяване на тазобедрените кости , не се притеснявай , но ако усетиш болки по -добре се консултирай с доки.  Hug

# 580
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте и от мен,

Не мога да се доредя да Ви пиша, толкова сте бързи със страниците.... ooooh!

Първо, Честит имен на празнуващите днес!   bouquet
При нас, засега няма нищо ново, освен, че успяхме да уредим таткото да дойде на следващия преглед....с тази работа беше доста трудно да синхронизираме дните и часовете, но все пак имаме резултат. Все още се сдържам и не му казвам, че ще има момченце..../и аз не знам как го правя.. newsm78/, но определено искам да му видя изражението и емоцията в мига на научаване на новината... hahaha

Честито на всички усетили тръпката от цвета на щъркелчетата!  Flutter

Пожелавам Ви хубав ден!

# 581
  • София
Привет коремчета  Hug
Честито на всички, които празнуват днес  smile3525
Честито и за новите придобивки, на тези които имат. Със здраве да си ги ползвате.
daila777, да ти е жива и здрава сестричката.
Относно ПИК кода става бързо. Отиваш в НОИ само с лична карта, попълваш си молба( има готова бланка ) и го издават веднага за няма и 5 минути работа. Аз отидох на обяд та имаше хора пред стаята, но не съм се бавила много, 15-20мин. максимум, не е сложно и наистина става бързо.
Лек и слънчев петъчен ден.

# 582
Здравейте на всички мами- страхотни сте ! Аз Ви чета редовно и вече се престраших да се включа (smile). Аз също съм октомврийска мама, термина ми е на 12.10 и вчера разбрахме, че ще си имаме момченце (happy). Това ни е първо бебче и с таткото сме много щастливи ! newsm44 Пожелавам лека бременност на всички и прекрасни октомврийски бебчета !? smile3504

# 583
  • София
Здравейте милички  Heart Eyes
Честит празник на именниците днес, да им е чисто и светло името!   bouquet
Мишанка, и при нас е така с часовете - все се съобразявам кога нашия татко е на работа и все не му се получава  Simple Smile Досега е виждал само веднъж бебка, но то пък едва сега става интересно.
Облаче, не съм имала такива болки и не знам от какво може да е. Защо не се обадиш на твоя лекар за консултация? Така ще ти е по-спокойно  Hug
Смехоранке, щом вегетарианството ти понася толкова добре и показателите ти са ОК, значи така трябва  Simple Smile Ако нещо му липсва, организмът сам ще си го поиска, нали?
Честито на всички, които са разбрали пола и на тези, които имат хубави резултати от прегледите!

Ние с бебка снощи си "говорихме" за пръв път  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Лежах по гръб и тя мило ме помоли да се обърна, като ме побутна лекичко и нежно  Heart Eyes Аз не повярвах на усещането си, но тя пак лекичко се обади. Този път се направих че не я разбирам и тя за трети път ме помоли и аз, разбира се, се обърнах, за да не я тревожа  Heart Eyes Укроти се и заспахме и двете  Party

Да се оплача, контракциите ми зачестиха. Не са болезнени и не пия но шпа, но днес ще си търся лекарката, да видим тази работа.

Приятен ден и много усмивки на всички!  Hug

# 584
Ох, момичета, пиша ви много развълнувана, притеснена и малко огорчена. Днес съм на преглед на 3д/4д при д-р Марков. Стискайте ми палци, дано всичко се бебчо е наред и да разберем най-сетне какво е! За съжаление моя мъж няма да присъства. Снощи бойлера ни се е пробил на няколко места и тъй като е над окачен таван, целия таван на банята тече като душ. Положението е наистина сериозно, защото тече и върху кабели, лампи и т.н. Днес ще го оправят с ел.техник и ще ходи да купува нов и да го оправят. Цял ден ще е ангажиран, но няма как. Иначе е опасно, пък и оставаме без топла вода. Как можа да се случи точно днес.  Sad Много исках да е с мен, а и той искаше да види бебето. Ще поискам запис и после ще му го пусна, но пак не е същото...
Стискайте палци! Лек и приятен ден от мен.!Дано до тук свършат лошите новини за деня!

Общи условия

Активация на акаунт