Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ние се прибрахем от разходка мно не се научихме да караме все още но има лек напредък! Simple Smile

Мен нещо ми е лошо,гади ми се  Sick на два пъти ми падаше явно и кръвното и добре,че не бях сама Confused имах чувството,че ще умра! Cry
Сега ми е по добре но ми се гади!

Мирче,какви са тези контракции Thinking ааааа... няма да им се даваш така но те моял отиди и на лекар! Praynig Hug
Облаче,същото се отнася и за теб! Praynig Hug

Ноел,стискам палци! Praynig Hug

Рени,включвай се често и честити сини новинки и тук Party Hugимаш си вече синя папионка! Grinning

Ади,чух за родилакатг с близнаци Cry

Андреа  Hug

# 586
  • София
*Noel*, не се ядосвай мила  Hug Знам че не можеш, но го казвам защото аз всеки път така се ядосвам, а накрая все се оказва че е нямало за какво. Все се опитвам да нагодя часа за преглед според работното време на любимия, но все не се получава. То пък... все нещо е размазано и нищо не се вижда  Simple Smile Интересното започва отсега нататък, бебчовците растат и все повече има какво да се види. И аз съм нетърпелива за 4Д, но ще го направя в по-късна седмица, за да видим повечко  Simple Smile Спокойно, ще има и за вашето татенце  Hug

Забелязах, че hailie колкото и да пише в темата, все пише че има 0 публикации  ooooh! Нещо май не е наред с брояча  Naughty

Димяни, хайде и ти на лекар, че твоите оплаквания са отдавна и са повечко! Не се прави на силна, а отивай да те видят, какво е това "чувство че ще умреш"  #Crazy

Reni_Vo, добре дошла при нас, лека бременност и здраво пухче наесен ти пожелавам  Hug

# 587
  • София
Мирче,като отида какво да кажа става ми лошо много  Confused ма не знам от какво и не знам какво да правя!Явно,че е от бремнноста ама.... Confused

# 588
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Arim, какво да се прави....все някой трябва да работи  ooooh!....На нас това, ще ни бъде първият преглед с присъствието на таткото. Доки, само ме майтапи и ми казва да го заведа, та да му обясни за творението му... hahaha
А относно отчитането на публикациите..., това става само в определени теми от форума. Не и в под отчетните! Може би затова се получава, такова разминаване.  Flutter

# 589
Здравеите момичета:)!
Аз тъкмо се връщам от консултация, гледа ме и на ултразвук, но пак не е сигурно какво е бебко, каза че не вижда мъжки атрибути Simple Smile,но изобщо не е сигурна ... и е много въпросно според нея.Даже имам снимка на дупето с крачетата, ама като не мога и аз да видя има ли нещо или не Simple Smile, но важното е че сме съвсем добре с размерите  newsm44 и всичко друго е ок, плацента, шийката на матката проверява, всичко е ОК. А явно за пола ще се разбере със сигурност чак на 16.06 при Марков, но здраве да е Simple Smile!
Мирче, ооо, това с контракциите не е добре, веднага се свържи с лекарката ти, ако не успееш просто се грабвай и отивай на място и няма значение в коя болница.На мен Кирякова и предния и този път ми каза, ако усетя болки ниско долу веднага да отивам на лекар.

# 590
  • София
mama Ma, не са болки, затова още се подмотвам. Само стягане на корема, става като камък. Така беше и с първата бременност до края, нищо не правих и нямаше проблем. Не ме боли, дори не се налага да пия но шпа.
Браво на вас, големи сте и сте здрави  Hug само така! Полът ще разберете при Марков със сигурност  Simple Smile

# 591
ох едвам насмогнах с четенето

някой беше питал за раждането във "весела" аз раждах там първият път при доктор Кръстева, но сега се е пенсионирала и затова съм се насочила към ВМИ . като цяло останах доволна от болницата.

вчера бяхме на рожден ден на баба ми. големи циркове. много се изнервих. общо взето ние купувахме всичко за да го направим. тя само диктуваше по тел. какво искала. пари не сме и искали, защото е на 1 пенсия жената. та купихме кебапчета, кюфтета, бонбони, бира, ракия, мента, домати, краставици, нова мушама и какво ли още не. майката на приятелката на брат ми направи разкошна домашна торта. баба не спря да мрънка да сме й чакали гостите от село. канила там някакви бабички. ние сме отишли на крака с 2 коли. всички братовчеди, лели, внуци и правнуци. опекоха мъжете скарата, жените направихме салата и ме можем да седнем на масата заради бабите, че чакали да си приберат овцете и тогава щели да пристигнат. децата пищят, аз съм бременна. накрая седнахме и си хапнахме. на мен ми писна. после не можело да пипаме тортата трябвало да я видят цяла, а часът вече стана 21 гостите ги няма никакви Sad аз много се ядосах и 100 пъти я попитах кой е по-важен роднините който я уважиха и направиха рождения ден или бабите с който се вижда всеки ден и само с клюки се занимават. бррррррр. накрая срязахме тортата преди да са дошли гостите. баба се разсърди и си отидохме. простооооо ужасен рожден ден.

днес пак ходихме до сливен. купих си тостер за закуска и точно до мен един човек рови в казана. направо ми приседна. отидох и му купих една закуска с кренвирш (мислех баница, но кой знае от кога не беше ял месо и затова реших така) така успях да си хапна спокойно, а човека даже ми благодати.

след това получих контракции и болки в шийката и бягахме на лекар Sad сега пак съм на конски дози магнезии и почивка. не че се натоварвам... ако не ми минело до понеделник искат на системи да ме вкарват в болница Sad

честито на всички празнуващи

# 592
Ето ме отново  Grinning

Много мрачно днес бе мамчета - не времето, а дискусиите... Аз ви давам на всички с проблеми и болки една голямаа искренааа Grinning с пожелания да се оправя всичко бързо и неусетно Wink

И малко да се посмеете - в първия ми пост за днес имам обръщение към Димяни, свързано с малкия и колелото - нещо от сорта "Ще пада голямо каране ", НО преди редакцията ето така го бях заформила" Ще КАРА голямо ПАДАНЕ"  Mr. Green Сама си се посмях и бързо го оправих, че бива ли такъв коментар  Thinking Бременна и отвеняна - какво да ви казвам  Laughing

Аз съм в продължителна "творческа" криза, но е време да стягам гащите и да пиша, че доста закъснчвам от графика Sad Ааа гащите не е нужно да ги стягам, те и без друго вече доста си ми стягат  Mr. Green

До по-късноо и чакаме отчет от прегледи Simple Smile

# 593
Мирче,аз съм по същия начим вече втори месец с тия контракции и втвърдявания....повече почивка и лекарства ми казва моя доктор..става като камък корема и като полегна ако съм права за секунди се отпуска.При първата бременост нямаше такова нещо ,но сега.. ooooh!
mama Ma,крие се иска да ви изненада  Peace ,Марков ще види със сигурност Peace
*Noel*   fingerscrossed fingerscrossed
Reni_Vo добре дошла при нас!!!
Дамяни и ти мила много се измъчи с всякви болежки,кръвното не е в ред май.. от там идва всичко Tired
На всички мами с болежки  fingerscrossed fingerscrossed всичко да минава по-бързичко

# 594
  • София
Ради,опасна си  Mr. Green Laughing Hug

Дайла,то ми писна да се оплаквам ама на.... ooooh!

Мама ма,важно е,че всичко е наред и залагам на мома  Flutter Heart Eyes Hug
НА 16 Марков ще каже със сигурност  Wink
Аз съм при него сега в втроник и нямам търпение,че нали все си имам някакви притеснения сега относно усещането на бебките Rolling Eyes като ,че ли усещам само едното и то много малко пъти на ден Rolling EyesДано всичко е ок! Praynig 

# 595
Момичета, има ли някоя мама от Русе да ми каже къде ходи на консултации, защото е кошмар с тукашните лекари и вече съм в 5ти месец, а никъде не ходя.
На всички именници честито, а на мамите приятен ден ! Hug

# 596
Reni_Vo , аз съм от Силистра, но ходя на прегледи в Тутракан, няма да ти е далече ако не намериш някой в Русе. В Тутракан идват хора от доста градове, даже последния път имаше една мама от Русе преди мен Simple Smile Ако искаш някакво инфо питай Wink

# 597
Здравейте Дами ,
извинявам се, че почти не се включвам в темите, но имам доста работа и почти не ми остава време.

Имам радостни новини и исках да ви споделя. Днес бяхме на ФМ резултатите са ок  и ще си имаме момченцеееее  newsm53 newsm44

Успех и безпроблемна бременност на всички  newsm53

# 598
  • София
Фиролина,честити сини новинки Simple Smile но нещо не те виждам на 1 ва страничка или съм много зле  ooooh! Rolling Eyes

# 599
  • София
Ради, ти си свежарчето на темичката, май  Hug
daila777, и аз така - като легна за секунди се отпуска. Но на всяко ставане от легло и стол се втвърдява  ooooh!
veselina miteva, ех момиче, така си го закъсала с роднините... Трябва да си спокойна, а само те нервират  newsm78
firolina, честито ти синче мила   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт