Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
♥Димяни ♥ благодаря Simple Smile на 1-вата страничка съм ... на 13.10

Арим  благодаря Simple Smile

# 601
  • В сърцето на моите съкровища...:)
RadiValio, ти поне си се сетила и си поправила поста....ами аз снощи паднах от смях.... Joy Тъкмо съм излязла от банята и си нанасях лосиончето по тялото, когато мъжа ми влиза в спалнята, поглежда ме учудено и ми казва: " Абе, мило "санирай" бебо, че му е студено, така като го държиш отвито!".... hahaha Чудя се, какви бисери ще изръси занапред.....  newsm62  smile3555

firolina, честито за хубавата новина!  Hug

# 602
firolina, честито ти момченце  bouquet(
MISHANA13 ,  те мъжете само бисери ръсят, ама това е много смешно newsm62

# 603
  • София
Firolina,извинявай сега ще видя!  Hug

Мишана  Laughing hahaha

# 604
  • Стара Загора
Флорина, честито ти момче  bouquet

Аз почивам другата седмица и сигурно ще съм на село да си починем с мъжът ми. Катос е замисля колко ще изпишете Crazy Laughing

# 605
hris ss , аз също ходих до Тутракан и имах записан час при д-р Бойчев, но той беше в операция и след 3 часа чакане си тръгнахме без да ме прегледа и за там знам, че винаги е така, а ходя на работа и не мога да отсъствам по цял ден. Благодаря ти за инфото Hug, но ще търся някой в Русе.

# 606
забравих да се похваля. моя първа братовчедка чака бебе януари Simple Smile много се радвам. те миналия месец мислеха, че е бременна, но се оказа , че само и закъснява. сега обаче е сигурно Simple Smile

и по повод моите контракции и операцията ми. днес пак си поговорихме с лекарката (бях при тази която ми откри проблема и ме оперираха 2006 . правиха ми конизацио) . та тя ми обясни, че шийката ми вместо да е 3см. е 1,5см. и затова разкритието при мен се получава много бързо и трябва да внимавам, но от друга страна помага за по-лесно раждане и затова съм родила за 30мин. без проблем. пиша това по повод, че повечето лекари след такава манипулация препоръчват секцио и какво става 2 операции като втората е напълно излишна и раждането протича изключително бързо и безболезнено. момичетата с такава операция нека имат това предвид когато им предлагат секцио. това за мен си е живо точене на пари по здравна каса. все пак се взимат повече пари за секцио отколкото за нормално раждане, а с нормалкото в моя случай болките и възстановяването бяха в минималко количество, защото по време на операцията не се осеца нищо, но после....

# 607
Аз съм при него сега в втроник и нямам търпение,че нали все си имам някакви притеснения сега относно усещането на бебките Rolling Eyes като ,че ли усещам само едното и то много малко пъти на ден Rolling EyesДано всичко е ок! Praynig 

Естествено че всичко е наред с бебетата- не се психирай, еййййй Hug

МИШАНА- твоя мъж изби рибата бе момиче Simple Smile

# 608
Фиролина, честита ти синя новинка Simple Smile!
Димяни, мила,не се притеснявай ,всичко ще е наред с мъниците, ще видиш, не се притеснявай,че без друго кръвното ти е шантаво явно Hug
Мирче, сигурно щом нямаш болки не е опасно,но все пак се обади на докторката ти.
Весела, то нали знеш, че колкото повече гледаш да угодиш, по-лошо е понякога, а особено пък със старите хора...,ами не си го слагай и така.... Hug

# 609
  • София
Весе,честито и на твоята приятелка и много лека бременност и пожелавам!  Hug
За раждането и аз съм против секциото но знам,че никой няма  да  ме остави да раждам нормално и ми е кофти,че съм чувала,че е много гадно! КАто знам колко лесно родих първия път и как да си пожелая секцио  Rolling Eyes

Тини,дано миличка!

Флорина,имаш си вече синя папионка! Grinning

Мама ма  Hug

# 610
За раждането и аз съм против секциото но знам,че никой няма  да  ме остави да раждам нормално и ми е кофти,че съм чувала,че е много гадно!Тини,дано миличка!

защо да не те оставят- На Андреа са и клазали да се пробва Simple Smile

# 611
  • София
Ми с няколко лекаря говорих и ми казаха,че е рисково предвид това,че са монохриати Rolling Eyes еднояйчни в една плацента с два амниона/биоамнито но монохриати  Crazy

# 612
Аха затова значи- защото аз също знам че близнаци  винаги се израждат секцио, но Андреа като ми каза и се зачудих такава.Но ядно има разлика между твоите и нейните маймунки Simple Smile

# 613
Привет, мами Simple Smile При нас всичко е наред, резултатите от амниото излязоха. Иначе коремчето расте всеки ден, а не ям толкова много. А ще има ли варненска среща?

# 614
еха колко много пишетеее,Ради супер настроение вкарваш.Димяни аз съм същата с това кръвно, преди да дойдат жегите бях добре и откакто взе да се стопля и моето е много ниско и ми става зле.Доки каза,че е от топлото и бременността съответно....Много вода трябва да пиеш колкото и да не обичаш, аз поне с това нямам проблеми и постоянно се наливам.....Хапвай и повече шоколад ...няма начин явно ще е така,но мисля,че е по-добре от високото кръвно Rolling EyesВесе не се ядосвай толкова с тези роднини.....На всички останали Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт