Мама през ОКТОМВРИ ще роди - вече и през дрешките личи!

• 30 873
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте пак!

За се върнах от скитането си и ми казаха, че ще си имам момиченце! Heart Eyes  stork-girl  Май почнахме да наваксване с розовите гащи  Laughing

От сега малката е с характера на майка си - беше заела такава поза тип кравай /аз от малка така си спя/, че лекарката се чудеше вече как да я снима и я пораздруса за да се размести с триста зора ама после реши, че не иска да я снимат и само си държеше ръчичките пред лицето и се криеше /и аз не обичам да ме снимат и все се крия с ръце/. Беше много сладка и сега си преглеждам снимките и клипчетата и още съм в еуфория.  Crazy Ама още щом забременях имах предчувствието, че ще е мома!  Grinning

# 406
  • Стара Загора
wafi  Hug честита ти мома, браво!
И на другите узнали пола честито! Grinning

# 407
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Арим, пробвай още със ставането да изпиеш 1 чаша вода, после преди да излезеш още една, после на обяд поне 1 чаша, след обяд, лека-полека още една и тн. Просто си ги разпредели и малко, по малко ще свикнеш да пиеш. Само дето в началото ще ти трябва портативна тоалетна.
 Преди и аз не пиех вода - сок, чай, айрян, мляко, бира  Mr. Green, но не и вода, но се случи да напълнея и реших да пазя лунната и др. диети, та се научих. В началото пиех насила, а сега ела да ме видиш - още със ставането вече съм жадна.  Grinning

# 408

pashic, точно от Димитрова се отказвам, а Томова ми е много далеч. Марков е близо до офиса, затова записах час там. Димитрова ми прави ФМ в  12 г.с. и в 16 г.с., сега ме вика пак в 21 г.с., а също и за фетална ехокардиография - без да се налага, по моя преценка. Сигурна съм, че ще ме извика после за четвърта ФМ и за амниоцентеза. Просто смятам, че ми предлага всички видоде прегледи, без значение кой ми е нужен и кой не. Затова не искам повече да ходя там  Simple Smile
Арим,много смешно е това ,че ти е далече  Naughty Аз и голяма част от момичетата тук ще пътуваме по 400км за ФМ ,ти си в София и ти е далече!Недей така!
За Димитрова казват ,че е мн добър специалист ,съмняваме просто ей така ,по -скоро за сигурност ,да се презастрахова те вика на повече прегледи!!!Аз на твое място ,ако не успея при Марков ,отивам при Томова! Peace

# 409
На мен днес ми е едно заспалооо Tired явно това ставане рано най-после ми се отрази, ама какво да правя с мойто ранобудно дете Wink Wink
Срещата ни за петък май се отлага като гледам само аз и Веси не сме се отказали, нищо когато се съберат повечко мами ,тогава. Hug
Чакам с нетърпение 27.05, тогава съм на ЖК и ще обсъдим въпроса къде ще бъде раждането, предният път останах много доволна от майчин дом, но и аз се доверявам изцяло на моята докторка и мястото не е от значение, важното е да го провежда тя.
Bebzz, Wafi честити ви моми Grinning Grinning

# 410
Здравейте, аз съм от Февруарки 2010, но редовно прочитам бременните теми ...  Crazy Някак ми липсва този период  perko
Това, което ме накара да ви пиша е, че видях, че обсъждате клиниките в Стара Загора и няма как да не похваля д-р Христов от НиаМед. Благодарение на него имам здраво момченце. Изключително съм доволна от престоя си в болницата и не съжалявам дори за една стотинка, която съм дала.
Пожелавам на всички леко бременеене и раждане. Предстоят ви най- прекрасните емоции на света  Hug

# 411
  • София
wafi,супер новинка хеххе...  Partyрозовите папионки се разрастват  Mr. Green Hug

Аз до сега спинках не много но поспах! Flutter

С тея болници и цени направо луднах! ooooh!

Бебзз,за 12 етаж ли говориш,че е читаво в МД?
За там ми казаха,че условията са добри,неонтолозите не са много разговорливи  но си вършат добре работата което е по важно! Peace
Може и да се навия и за там само ще видя док кой екип ще ми предложи и да отида да се запозная! Rolling Eyes

Зеленоочка,успех утре с изследванията! Praynig Hug

Мирче, заПавлова ти казах страхотен лекар е! Peace Hug

# 412
GK нищо, нека да потвърдят още мами и ще спретнем пак срещичка Simple Smile

# 413
Срещата ни за петък май се отлага като гледам само аз и Веси не сме се отказали, нищо когато се съберат повечко мами ,тогава. Hug

Съжелявам амааааа......ако нямате нищо против наистина може да я отложим за по-нататък.Hug

# 414
  • У дома
wafi , честита панделка, започна нашествието на розовите джувки Laughing

В нашия град нямам такива дилеми къде ще раждам, болницата ни е една, даже май пак ще отида направо без да имам уговорки с някой. Има още време, ще видим.

# 415
Накарахте ме да се притесня и да звънкам на моя да провери в бумагите ми кога имам час при Марков- оххх отдъхнах си- часът ми е на 18.06 от 17 и си спомням, че ми казаха че след това щял да отсъства и това е последния възможен час Simple Smile
Миналия път ходих при Томова и останах доволна, но сега реших да отида при Марков, понеже ми го препоръча единия ми доктор и мноооого приятелки и мъжете им........

# 416
Tini Pini, GK, Tzvvvety няма проблем ще я отложим, нека се съберем наистина повече мами, и да обменяме бременните си мнения, препоръки и опит  Hug

# 417
Бебзз, Бърди,wafi честито за принцесите! Grinning
Вече обсъждате раждането, хубаво е, че раждалите вече мами имат някои впечатления от болниците в които са били и разбира се от самото раждане, а тези като нас където нищо не знаят могат само да четат и да събират мнения!
Аз не съм мислила още къде ще раждам, но със сигурност скоро ще дойде и този момент.

# 418
  • София
Здравейте, гледам обсъждате вече раждането, аз предния път имах уговорка с лекар и останах доволна. Сега пак ще съм при същия лекар в същата болница. Днес ходих да се видя пак с бебето със сигурност е момиче.

Димяни една приятелка ражда в Майчин дом миналата седмица за втори път. Там действително е най-доброто място за раждане на 2 бебета. Важното е да има всичко за бебето според мен всичко друго се преживява.

# 419
  • София
Еве,така е ще го преживея важно е те да са добре! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт