Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
А тоя Харун на балкона няма проблеми с ннас само Ади-то като го подгони бяга иначе гледам седи с нас и си чете не го тормозим много него
Мен ме съмнява, че не е Харун а някой от сценаристети, които в момента плагиатства нашите идеи от пародийния вариянт и после ще ги видим реализирани в сериала. После върви доказвай авторски права и кое е първо кокошката или яйцето.
А й Адито с този ториадор не знам от къде го вади ама направо много го плаши човечеца ... #Crazy
А ако е сценарист ще го тормозим до дупка да знае хич нема д аму се размине на тоя ми ти ааааа

# 676
Аз понеже ще си лягам та искам да ви пусна новата тема за да се вихрите със сценарии и рими до незабрава.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498035.0

Изпишерте все пак тази.

Пожелавам ви лека вечер

bouquet   bouquet   bouquet СТРАХОТНА Е КАКТО ВИНАГи!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 677
А тоя Харун на балкона няма проблеми с ннас само Ади-то като го подгони бяга иначе гледам седи с нас и си чете не го тормозим много него
Мен ме съмнява, че не е Харун а някой от сценаристети, които в момента плагиатства нашите идеи от пародийния вариянт и после ще ги видим реализирани в сериала. После върви доказвай авторски права и кое е първо кокошката или яйцето.
А й Адито с този ториадор не знам от къде го вади ама направо много го плаши човечеца ... #Crazy
А ако е сценарист ще го тормозим до дупка да знае хич нема д аму се размине на тоя ми ти ааааа

Абе ако прати Кометка и Дани в Ава с Харун - може да чете и приписва ама да не допусне някоя грешка, че после ако го пипнем  fight

# 678
 bouquet   bouquet   bouquet СТРАХОТНА Е КАКТО ВИНАГи!!!  newsm51 newsm51 newsm51
За вас винаги  Hug Hug

# 679
  • Варна
Я хайде, милички newsm51, постнете  newsm17някоя снимчица на нашето момче newsm53, че пак да се размечтаем newsm53 smile3508 и да полетим малко преди лягане! smile3535

# 680

Дани за теб винаги-има и още

# 681
[Мария, прочете ли писъмцето от Харунчо до нас, там в поста на Бгхелп (тя казва, че е от негово име, но аз не й вярвам, такова нещо само тя може да напише, надушихме я). smile3503 smile3503 smile3503 Между другото ти за какъв герой ще се кандидатираш за новия ни сериал? newsm47
[/quote]

Нещо тази вечер нета ме ядосва много е бавен .Писъмцето е идеално точно като Харуновите мисли.Принципен човек.Остава верен само на една независимо коя само дето като си пийне не помни много е тогава да заповяда при нас да го почерпим да забрави та да вземе да си промени малко отношението към фенките му. А иначе от розите се не отказвам ще ги чакам всяка сутрин за да ми вдъхват настроение . Hug

# 682
# 683
  • Варна
newsm81Направо нокаут! buriaЗашеметих се! #Crazy Оооох, останах без дъх!

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 23:43 от danidorina

# 684
  • Варна

Дани за теб винаги-има и още
Мале, направо не е истина! newsm10 newsm53 Какъв пейзаж, а! newsm48 smile3508

# 685

Лека нощ сладури и сладки сънища от мен smile3524 newsm46

# 686
  • Варна

Лека нощ сладури и сладки сънища от мен smile3524 newsm46
Rady, голяма работа си!  love001 newsm51 Всяка вечер се грижиш за душевния ми комфорт като ми осигуряваш поредната доза мъжка хубост! newsm10 newsm10 newsm10

# 687
Кометке чудя се дали да не се кандидатирам там нещо в холдинга та да мога малко да им видя счетоводните сметки приход -разход ДДС , командировачните до Ава  ,Норвегия ,Италия .Наличните ДМА като започна от Яхтата на Харун, БМВ то и куп други нещица та да видя как така без да се работи в този холдинг могат ли да си докажат произхода на парите при това бездействие от страна на борда на директорите. Правилно са ги погнали данъчните. newsm78  

# 688
# 689
  • Варна
Кометке чудя се дали да не се кандидатирам там нещо в холдинга та да мога малко да им видя счетоводните сметки приход -разход ДДС , командировачните до Ава  ,Норвегия ,Италия .Наличните ДМА като започна от Яхтата на Харун, БМВ то и куп други нещица та да видя как така без да се работи в този холдинг могат ли да си докажат произхода на парите при това бездействие от страна на борда на директорите. Правилно са ги погнали данъчните. newsm78  
Права си! Кой остана да работи в тоя холдинг?! Тя Мелда от работохолизъм Харун загуби, сега обаче почти не се вясва там! Дядо Феяз си гледа старините! Пък наш Харун така го тресат страстите и хормоните са му размътили главата, че изобщо не му е до никаква работа- той гони Еда и ще я застигне в еп.45! ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ!

Общи условия

Активация на акаунт