Незабравима-Unutulmaz тема42

• 28 711
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Браво на вас бе момичета и момчета.Днес сте изсписали цял ферман от сценарий .Къде го спонсора за вариант 2 на филма Незабравима ще бие повсички точки и параграфи стария сериал.Сега изчитайкиви за поред път си отговарям :
 Боже благодаряти ,че ме запали по филма Незабравима за да открия този форум да имам честта и удоволствието да срещна всички тези интелигентни  хора тук които ме карат да се чувствам невероятно хубаво  и без които неискам да ми минава и ден без тях защото те ме вдъхновяват и ме зареждат с много позитивна енергия.Благодаря ви ,че ви има.  bouquet

# 661
А като правите филма няма ли да имате нужда и от зяпачи, аз май само в нея категория намирам приложение - обещавам нама да се пречкам.

от зяпач не знам дали има нужда ама мен ме сложете за критик на сериала. Покрай вас така се ошлифовах, че всичко което ви попадне ще ви идва да го хвърлите по мен. hahaha Joy hahaha

# 662
Бгхелп ама Харунчо или Серханчо за да знаем кой точно единия ще го оставим на мира щом иска  hahaha hahaha hahaha
Еми, той Харунчо му е ниака в бгмама, а той иначе си е Серханчо.

# 663
Karpatig, страхотни идеи имаш при оформлението на стихчетата! Всичко си изпипала , дори шрифта е уникален .Мнооого ми харесва! Благодаря ти от сърце за труда който полагаш за да ни бъде тук във форума пъстро и свежарско! newsm51 newsm51 newsm51

# 664
ААА щом ще се съблича аз съм  newsm10 newsm10 newsm10
Ама ти си много смела бе мила. Още в първи епизод събличане-преобличане.  newsm44А  СЕМ-а къде го забрави? smile3503 newsm53

Слънце в магазините на уондърбра и триумф все още не се намира новият най секси артикул за съблазняване наречен "син анцунг", изработен от груб вълнен плат за да топли ако на мъжа не му подейства еротиката. А за българският СЕМ не му мисли те само ще стоят и лиги ще им текат докато гледат.

# 665

Отговор от Харун
.................................................
ще ви изпращам червена розичка една,
нека тя да ви напомня за Незабравима
и за нейните герои Харун и Еда.

Момичета добър вечер. Много съм изненадана от вас. Вчера Харунчо ви отговори, а вие пак го задявате. Съжалете го моля ви.[/b]

Бгхелп, отговорът на Харун беше толкова красив и реалистичен, че не смеех и да си помисля друго, освен, че наистина е той. А розичката продължаваме да я чакаме всяка сутрин! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 666
Karpatig, страхотни идеи имаш при оформлението на стихчетата! Всичко си изпипала , дори шрифта е уникален .Мнооого ми харесва! Благодаря ти от сърце за труда който полагаш за да ни бъде тук във форума пъстро и свежарско! newsm51 newsm51 newsm51

Само какви жертви правя за вас - инсталирах си около 300 кирилизирани шрифта. Повечето са готини и изглеждат като ръкописни, но трябва много да ги увелича като размер за да се четът като ги правя на снимки, а и тя има ограничение от 600 пиксела, така, че продължавам с импровизациите. Радвам се че ви харесват  bowuu

# 667

Само какви жертви правя за вас - инсталирах си около 300 кирилизирани шрифта. Повечето са готини и изглеждат като ръкописни, но трябва много да ги увелича като размер за да се четът като ги правя на снимки, а и тя има ограничение от 600 пиксела, така, че продължавам с импровизациите. Радвам се че ви харесват  bowuu
Страхотна си просто

# 668

Благодаря ти, стиховете по принцип са страхотни, но като им направиш оформлението е съвсем друго- отличничка си да знаеш и го оценява ме

# 669
А тоя Харун на балкона няма проблеми с ннас само Ади-то като го подгони бяга иначе гледам седи с нас и си чете не го тормозим много него

# 670

Отворила си си доста работа явно но се получава много добре.Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 671

Страхотна си просто

Аз вече качвам всичко и в тази тема и в Незабравима в рима. Събрала съм ги за улеснение, а и моите деца много не разбират и пипат та може да ги делнат без да искат, така, че ако искате да си припомняте някое старо стихче отивате там. А нали и предстои да ги гледаме някога по НОВА сериите ще бъдат отново актуални  Joy

# 672
Аз понеже ще си лягам та искам да ви пусна новата тема за да се вихрите със сценарии и рими до незабрава.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498035.0

Изпишерте все пак тази.

Пожелавам ви лека вечер

# 673
Браво на вас бе момичета и момчета.Днес сте изсписали цял ферман от сценарий .Къде го спонсора за вариант 2 на филма Незабравима ще бие повсички точки и параграфи стария сериал.Сега изчитайкиви за поред път си отговарям :
 Боже благодаряти ,че ме запали по филма Незабравима за да открия този форум да имам честта и удоволствието да срещна всички тези интелигентни  хора тук които ме карат да се чувствам невероятно хубаво  и без които неискам да ми минава и ден без тях защото те ме вдъхновяват и ме зареждат с много позитивна енергия.Благодаря ви ,че ви има.  bouquet
Мария, прочете ли писъмцето от Харунчо до нас, там в поста на Бгхелп (тя казва, че е от негово име, но аз не й вярвам, такова нещо само тя може да напише, надушихме я). smile3503 smile3503 smile3503 Между другото ти за какъв герой ще се кандидатираш за новия ни сериал? newsm47

# 674
А тоя Харун на балкона няма проблеми с ннас само Ади-то като го подгони бяга иначе гледам седи с нас и си чете не го тормозим много него
Мен ме съмнява, че не е Харун а някой от сценаристети, които в момента плагиатства нашите идеи от пародийния вариянт и после ще ги видим реализирани в сериала. После върви доказвай авторски права и кое е първо кокошката или яйцето.
А й Адито с този ториадор не знам от къде го вади ама направо много го плаши човечеца ... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт