Отговори
# 60
Какво за количествата?
Чувствам се мн добре, успях без 3в1 да свърша "важната работа" и се раааадвах  Blush, дано да е все така:)
И мерси за подаването на инфо  bouquet

# 61
PipiLangstrumpf, на мен малко ми се вижда мИсото  newsm78
колата - това беше моя наркотик, най-голямото ми постижение е не свалянето на мазнините, а отказването на колата, което дори след бъбречната криза не успях. Откакто се помня пия по 2л. кола на ден и съм смъквала до 1л. и до там. Сега за 2 месеца ми събират 500 мл.   newsm44

# 62
  • Варна
Какво за количествата?
Чувствам се мн добре, успях без 3в1 да свърша "важната работа" и се раааадвах  Blush, дано да е все така:)
И мерси за подаването на инфо  bouquet

Така,както си ги написала-от това една хапка,от онова една лъжичка...ми изглежда все едно не си седнала да си хапнеш, а през час,през два си боцкаш нещо и слагаш в стомаха....
Малко като количеството искам да кажа

# 63
И аз тук!

# 64
Пак плюсках  Laughing Омлет от 3 яйца този път с извара кашкавал и пресен лук + масло разбира се  Laughing Ми много ми е вкусно само като се сетя как ухае на масло и не се въздържам  Mr. Green Преди това 30гр. сурови бадемки. Мисля че това ще ми е хапването за днес. Зависи колко се изтощя от тренировката по късно де  Grinning

# 65
  Thinking Леле аз с тези снимки направо сдухвам.Страхотни тела имате момичета ,поздрави  Hug

Ъъъъ аз днес споменах,че съм с оскъдно ядене...около 100 кг кашкавал.... Mr. Green Грама де  Mr. Green
И си го разпределих на по малко за целия ден,ама довечера ще компенсирам  Mr. Green
Гледам ядете доста извара.Аз от Дюки така я намразих,че не мога да я дишам. Sick Предпочитам сиренИ и кашкавал  Laughing

# 66
  • Варна
Абе Тони, защо така малко ядеш, то едно коте ближе повече...планирането нещо ти се губи, давай ядене..
Кашкавала не ти носи кой знае каква полезност, ама подозирам,че ограничението при Дюкан , а позволението при ВМ НВХ си оказва влияние и върху консумацията му  Laughing...

А на тази снимка(моята си) само да вмъкна съм с огромното тегло от 70кг, колко мазнини съм имала-не знам,не съм ги мерила никога,но е факт, че сега гоня пак тази цифра...надявам се скоро да видя 7 на кантарето

Аз сериозно си хапнах на вечеря-малко пилешки късчета-останали от вчера, със свински гърдички и бекон, зелена ч ушка,пресен лук и джурнато в касеролата,малко подправки и малко масло...Ама сериозно ми хареса..

Ванче, привет...Нямаш линийка, какво става с тебе, на 6-цата или на 5-цата ще сядаш тоя път?

П.П. Госпожичке , какво е Freia? В смисъл означава ли нещо, или е рекламно име, срещам го вече няколко пъти покрай скандинавска тематика ..?

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 19:47 от Госпойца Димитрова

# 67
  • софия
здравейте, днешното папане :
зак. - варено яйце с масло, сирене и половин домат
обяд - сушеница, гауда и синьо сирене, кофти е, ама нямаше друго
сл. зак. - малко орехи и бадеми
вечеря - печени гъби с масло и синьо сирене + домат
още ми е тежко от вчерашния обяд, 1 свинска и една пил. пържола на скара с домат и сирене, бях умряла от глад.
аз съм много добре с колата и въобще всичко газирано, за 12 дена дали съм изпила и 200 гр. само на водичка карам и чат пат зелен чай с мента.

# 68
  • София/Осло
Ще вечерям една зелена салата с чери доматчета, кашкавал и слънчогледови семки/ сега си я измислих  Laughing/ и месце на тиган.
Госпойце - Freia е местна  компания за шоколад, който е нечовешки  Mr. Green , а  Freya е богиня на любовта ,красотата, съдбата и..войната.
еропамперче- влизаш лекичко в час..на вечеря дай малко белтък
Оххх как къркоря...само като знам какво ще си хапна и потръпвам  Laughing

# 69
  • софия
Клавèлче, не знам дали влизам в час, чета тука по едни таблици от спайдър процентното съдържание на храните. например, гъбите - М-0,5, Б-1,8, В-0,4, синьото сирене - М-29, Б-21, В-2, маслото е ясно. вижда ми се ок, и мазно и белтъци, въглени малко. и понеже не обичам много месо, мисля че гъбите с маслото са добре. абе още нямам ни навици, ни знания достатъчно.
изпеках половин кило гъби, знаеш как се свиват, с 4 резена масло и 4-5 резена синьо сирене. нямам кух. везна и не знам грамажите, но резен половин пръст дебел от голямото пакетче масло, и същите резени от сиренето. много вкусни станаха и май погълнах 2/3 от тавата  Mr. Green
п.с. май маслото беше на по-тънки резени

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 22:25 от eropampero

# 70
  • София
Отглеждам най-палавите деца на света, не е за описване даже. ooooh!

С кола лайт се сваля, да, на мен поне не ми пречи. В това отношение де, иначе ме притеснява подсладителя, разбира се. Пък и няма нищо полезно в нея. Ще я пия, но само при по-специални случай, а не като до сега всекидневно по 2 литра.
Чакам си циклопа, ще видим дали ще се смаля след него. ooooh!

# 71

Ванче, привет...Нямаш линийка, какво става с тебе, на 6-цата или на 5-цата ще сядаш тоя път?

О,Тонче,привет,привет. Heart EyesИ на всички малини привет. Grinning
Много полезна информация намирам тук,затова не искам да ви изпускам от поглед. Hug
Линийка нямам. (Освен тази на алпиниста . Mr. Green )  Ще мина и без нея.На 69-ят кг съм в момента,а искам поне 63. Whistling

Hug

# 72
Добро утро момичета  Grinning Тази сутрин корема ми се държи по добре не ми е така подут и не ме тормози толкова  Grinning Снощи си изцедих силичките с една много хубава тренировка и хапнах след нея малко кашкавал и масло. За закуска пак кашкавал и масло  Embarassed  Laughing
Наистина с този Дюкан и всичките ограничения сега когато можем да хапваме на воля толкова хубави неща трудно човек може да устои  Grinning
Поздрави на всички прекрасен ден желая   bouquet

Пак се мерих... 52.200... Кога ли кантара ще започне да показва под килограмите които започнах режима..

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 08:37 от Kalinchica

# 73
  • Варна
Добро утро...ако завали днес...направоо ще ми се разкаже играта вкъщи с детето...и винаги ям ,като съм затворена... Close
Закусих три палачинки от 3 яйца, 30мл прясно мляко,намазани с крема-сирене и масло....Те едни такива-дребни излязоха,ама като ти е пълна чинията друго усещане имаш.. Laughing

И май ще намаля яйцата,че всеки ден по 4-5 ми се събират, на седмица минават 30бройки.. Whistling

Ванче, успех тогава, ние сме винаги тук  Grinning

Фрея,Фрея....че и хубаво звучи, като го произнасям все едно е някаква чудна паста с чуден крем.... Heart Eyes

МНого ми се е засладоледило, ще изчакам края на седмицата-тогава ми е края на втория цикъл, и предциклопно състояние, та след като се измеря ще реша колко да се стискам още...Макар че, ако съм постигнала резултата ,който чакам няма да набъркам в кацата,но...циклопа и той сериозно си оказва влиянието, тъй че да не се заричам

# 74
Добро утро!  Hug

Закуска - бекон, 3 яйца, кашкавал ( домашен ммммм ) и чай Simple Smile
Обед - телешко, пълнени печурки със синьо сирене, зелена салата.
Вечеря - св.пържолка с масло, салатка - домати, сирене червен лук.

Колегите, постоянно ми мелят на главата, че всеки ден ям яйца... дано наистина да няма отражение. Аз мисля, след 2 месеца да си пусна едни изследвания за всеки случай.

Момичета, дайте идея за супа от режима   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт