Отговори
# 45
  • GYM
ЗдрастЕ Simple Smile
закуска : 2 и половина варени яйца, лъжица масло, 30тина гр. сирене , 1 домат
Обяд : мисля да е домат и салата от сьомга.
Довечера ще си метна някаква мръвка към салатата, че чакам цикъла и съм зверски гладна Mr. Green
Тони, изглеждаш фантастично на снимката, и аз имам една такава слаба снимка , от времето на Дюкан, но не смея да вярвам, че ще се докарам до онзи вид пак Sad
Хубав ден Hug

# 46
ДобрУтро  Mr. Green

Аз май 2дни не писах  Embarassed Малкият е с варицела и съм като овца стръвница ... много мразя да го гледам безпомощен  #Cussing out
Та менюто ми беше,яйца с малсо,кашкавал,свинско със сметана и гъби,марули и краставици
Днес на работа-почти нищо не съм си взела...малко кашкавал...нямам апетит.
Довечера ще е яйца със сирене или кашкавал и масло и маруля със зехтин. Утре ще съм с по богато меню  Mr. Green

# 47
горкото
дано изкара леко
късмет, 4е кара сега, то4но преди жегите и докато е малък

аз я карах на 18, юли, при баба в Бургас, кошмар
затова сега лицето ми е на кратери

# 48
  • София/Осло
Ей ме на
Ето ви малко евровизионни снимки от вчера.
и едно клипче, което от качването в сайта се е скапало като качество.
http://deata.multiply.com/photos/album/10/Eurovision_Song_Contes … .2010_Oslo_Norway
http://deata.multiply.com/video/item/3/A.Rybak.AVI

закуска-бъркано яйце с масло, 1 с.л сметана и пармезан +кафе със сметана (направо ливнах от кофичката)
обяд- от свинската кожичка( на тиган я правихме, стана ммммммммммм) и 1 домат
вечеря- може би свинско със зеле

тони- да се оправяте  Hug
госпойце- знам ти ги тия снимки, изглеждаш превъзходно   bouquet

# 49
мдааа
помня го аз този дворец от снимка нр.7
помня и аромата на люляк от двете страни на тротоара

а Рибак не мога да го понасям
много ми лигавее нещо

# 50
  • София/Осло
Аз качвам доста снимки ама във ФБ.
Рибак, че той си е дете виж го само  Laughing

# 51
Да си споделя  Grinning Изпих един зелен чай и май корема ми взе да се пооправя  Grinning Хапнах за обяд омлет от 2 яйчица с масло извара и кашкавал + 1/2 пилешка пържолка задушена в гювеч със зеленчуци  Grinning
Примерна ли съм вече? Схванах ли начина на хапване  Grinning

# 52
  • Варна
Аз качвам доста снимки ама във ФБ.
Рибак, че той си е дете виж го само  Laughing
Това някоя местна скандинавска звезда ли е? А кои са цигуларите, да не би едното момче да е вашия Марти?
Много скромно се представяте откъм снимки,очаквах и теб да видя....

Ние-сега си идваме от консултация, та съм супер гладна и набързо метнах две парчета бекон на сух тиган..после ще им сложа масълце, салата си направих и само да публикувам и се мятам...

Калинчица-добре са храните Simple Smile

А за моята снимка-това е моята гордост, и непостижима никога вече, просто тялото ми-кокалите , вече са други след раждането...Но пък като един нарцис, много обичам да си я гледам, много си харесвам ръката, никога не съм вдигала тежести, но играех Тае-бо-серията с ластиците..ох..
Благодаря ,че ме харесАхте  Laughing не е лошо да те ласкаят...

# 53
  • София/Осло
Госпойце-това е младежът , който спечели миналата година Евровизия и направи Норвегия домакин за тази година.
http://www.youtube.com/watch?v=uiH4BFTELME
Снимки избягвам да качвам тук във форума  Thinking
Имаш ли фейсбук?
А за твоята снимка- там си личи ,че си още момиче..сега с женски форми след раждането е нещо съвсем, съвсем по красиво, сексапилно и женствено .

# 54
Ето и малко от моите мускулчета - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/37#photo=13 Тук са 16%.  Blush Не ми се чудете на ръкавиците и шапката, от един експеримент са...   Blush
Госпойца Димитрова, защо пък да не го постигнеш ( супер тяло си имала Simple Smile )? Аз пък си харесвам повече тялото след раждането, стана по-женствено. Просто свалих килцата и мазнините и нещата са ок.  Thinking

# 55
  • София
Аз съм със супер безразборно хранене.  ooooh! Гледам да са режимни неща, но не смятам калории, проценти.
Вчера имахме изживявания, дъщеря ми си събори един голям телевизор върху нея, премаза и два пръста, единият доста сериозно. Не ми се описва, но беше като хорър филм. Сега ще си се гледаме известно време вкъщи и ще се надяваме да се възстанови пръстчето, че е девойка все пак.  Confused
Иначе от 3 дни пия по много вода. Бях я заменила с Кока Кола лайт (това покрай дюканстването ми преди 2 години). Обаче се върнах към водата и се чувствам супер така.
Момичета, много ме вдъхновявате с вашите снимки, браво! Peace

# 56
  • Варна
Ето и малко от моите мускулчета - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/37#photo=13 Тук са 16%.

аууу  Sunglasses трепач
Ама тия зайци да знаеш много ми харесаха...  Heart Eyes
Клеми, каква е тая бясна девойка,дето си имаш...Съчувствам ти, аз сега изнемогвам, не си представям като стане по-голям какво ще е...При нас всичко е в прогресия... Дано не останат последствия и белег

Госпожичке
  Sunglasses Wink

# 57
  • София/Осло
Ето и малко от моите мускулчета - http://stra4iatela.multiply.com/photos/album/37#photo=13 Тук са 16%.

[/quote]
Моите адмирации   bouquet
Клеми- направооо ми се изправи косата.  ooooh!..дано се оправи бързо и без последствия  Heart Eyes
Я ми кажи ти с тая кола лайт, успяваш ли нещо да сваляш..аз преди пиех и все подута си ходех
ГоспойцеWhistling

# 58
Здравейте, малинки Grinning
Отчет до тук-кафе със сметана, яйце с лук (пържено), кашкавал-3-4 резена с масло, краставица, по-късно извара със зехтин, маслини и краставица, половин коф, кисело мляко, 2-3 резена бекон, извара-2 малки лъжици, хапка сирене, два бадема, два ореха
Какво обяснение на количеството само  ooooh!, ама нямам как да ги меря  Laughing
Как е? Embarassed
Вечерята я мисля Rolling Eyes

# 59
  • Варна
...ми как да е-много пръснато ми е на мен  Laughing...шегувам се
Аз обичам да си знам закуската,обяда и вечерята...не мога да вървя и меля по цял ден нещо в устата, а твоите количества точно на такова ми приличат..
Като състав-добре, малко млечните вземат превес...но ако не ти създават грижи-като подуване, папай си ги  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт