Отговори
# 675
Хей, хей:)))
Мили ми малини, аз съм си все така с вас (нямам серизоно прегрешение-демек разни сладости, 3в1, картофи, хлябове и т.н.), но доооооста съм му отпуснала края.Откъм плодове и зеленчуци Blush
Това, разбира се, в края на лятото  Mr. Green ще бъде преустановено.
Просто исках да си кажа   Crazy

# 676
  • варна
 И аз спазвам ,20дни вече станаха, до тук - 4.5кг,
 И аз ям сутрин диня и праскови - това са ми прегрешенията, ама мисля че не са толкова опасни. Обаче млечните гледам да ги избягвам.

# 677
Уф аз не мога да се похваля с много,но така ми се струва 1-2 кила за 10 дена го няма.Умувам това интервалното

# 678
  • Варна
Привет...много му отпуснах края днес, но човек има нужда от такива дни, или по-точно някои човеци имат нужда...

Скокнах в още две фусти, едната дори два номера по-малка от моя, но май-май беше сбъркан етикета  Laughing, както и да е-ще я нося на есен, защото не ми пасва на ърбан-стила с моя мушмул...

С тия жеги....днес реших да спестя следобедната разходка в морската, и вместо да припадаме и изпаряваме от жега,ходихме с мойто хлапе да му купя някоя нова играчка, че това лято нищо не му купих освен моторчето и тротинетката...

Та, зарадвах детето, зарадвах и мен, после минахме през пицарийка и двамцата си разделихме една ....то е ясно кой колко е изял, но -радост голяма ми беше днес следобеда... Sunglasses  Утре може и да отидем на плаж, да я видим тая вода, наистина ли е 32градуса...но още не съм решила твърдо...

Хайде, леки почивни дни от мен  Heart Eyes

# 679
честито честито
със здраве да си ползвате новите неща

кой номер са фустите, ако не е сикрет?

и тук е жега
кофти спахме даже
отсега е 25град

# 680
  • Варна
Привет  Sunglasses
АЗ от дупката направо в райските облаци скочих.  Party...вчера пристигна парфюмЪт и гланца, днес -о, известие-обувките и те  Party
МНого си ги харесвам, най-много ми харесва и това,че ми стават, тъй като са с цял номер по-големи от моя, но пък няма да ми правят пришки и да се налага да ги пръскам със спрей за разширяване, както всеки пък,когато си купя обувка от БГ.....

Ето ги http://www.amazon.co.uk/Rockport-Womens-II-Sailor-K52287/dp/B002 … 778446&sr=1-8 
Екстра ще ми дойдат за есента и разходките, аз харесвам такъв тип, приличат на мокасини, но не точно

Фустите ми са 44 и 42номер по европейската номерация, до преди да паднат 10те кила(е почти де, 100-200гр ми пречат да закръгля) бях на 48размер, но аз поначало вземам винаги един номер по-големи поли,защото обичам да нося с ниска талия, т.е. талията ми да е на тазовите кокали...А като ги сложа на нормалната талия-тази на нивото на пъпа, винаги са ми широки там, но както и да е, много обяснения за нищо...

Дано дойдат и те скоро...
Днес -нищо особено, сутринта бях на овес, дояждах на детето закуската...за обяд-яйца и треви, за вечеря...идеи нямам

Вчера си купих жесток неосолен катък с много висока масленост, направо се маже като ....сметана..И мисля за следобедна закуска да си намажа с него няколко зелени пиперки , срязани на две като лодки....а може и още сега, че пак съм гладна  Laughing

Хайде, дано идем на плаж, ако стане-ще мога да оставя Момото на единия татко и да поплувам малко, ама..да не се каня много ..

# 681
Хоп-троп, ето ме при вас, дано да се задържа!!! Praynig
Мама Рамотсве ме покани.
От днес почнах индивидуално тренировки в "Спайдъра", чувствам се изморена, но и идеално раздвижена. Другата седмица трябва да се срещна за разговор относно храненето с Милко Георгиев. Яко съм ентусиазирана, стиснете палец да успея.

Като се качих на кантара, изненадата беше мнооого приятно, минус 2 кг. под това, което аз мислех!! Party
Обаче допуснах стратегическа грешка, от жеги днес нищо не ми се яде и отидох да тренирам неяла! Embarassed
Та на последната серия вече на скрипеца ми се зави свят и прекратихме веднага
Сега смятам да омета една консерва риба тон с царевичка.

# 682
  • варна
 Жозефина, добре дошла. И аз съм от новопристигналите с ентусиазъм -  засега задържам и се радвам на резултата.
 Чушките и краставиците вместо хляб ги ползвам, по същия начин си ги мажа или си нареждам отгоре сандвич с филе и домат или сирене.
  А царевичката съм я спряла като почнах този режим, май че не се разрешава Rolling Eyes

# 683
Хмммм?

Ще се върна па първата страница пак да чета.

# 684
  • София/Осло
Аз пък не мърдам нещо..но и похапнах доста диня  Rolling Eyes
Тонче- честити ти покупки, честити ти 10 кила почти, страхотна си жено  Hug
Жозефина - добре дошла, темата е прекрасна и е пълна все с готни момичета , ще ти е уютно тук   bouquet
Сподели малко инфо за теб , ако искаш .

# 685
набързо да поздравя Жоз за добре дошла
и да и пожелая успех
Жоз, гледай в продуктите, които консумираш, въглените да са макс 5%
царевицата не е от тях

после ще пиша пак

Hug

# 686
Аз пък не мърдам нещо..но и похапнах доста диня  Rolling Eyes
Тонче- честити ти покупки, честити ти 10 кила почти, страхотна си жено  Hug
Жозефина - добре дошла, темата е прекрасна и е пълна все с готни момичета , ще ти е уютно тук   bouquet
Сподели малко инфо за теб , ако искаш .
Ето, споделям се.
Гоня 40-така, в момента съм над 70 кг. , 48 размер по българската номерация. Имам доста тлъстини за горене според измерванията на девойката от "Спайдър", но интересното е, че тези килограми някак не ми личат особено на фигурата. Според нея - просто съм стегната и равномерно разпределена навсякъде.
Целя се в минус 10 кг. Ако успея, ще съм много доволна.
Не знам как ще успея да се справя с неяденето на плодове, обаче, и особено праскови.

За царевицата ще запомня.

# 687
  • София/Осло
Еее може да си висока бе Жоз... Laughing
Ще успееш -сигурация  Wink..щом и при спайдърите си се намърдала ,нямаш проблеми .
Аз се върнах от плаж...там ошмулих 2 кренвирша , морков и краставица..това имах..сега ще си хрусна масло  Laughing

# 688
Госпожичке, не съм , слънце, около 162 съм. Килограмите ми никой не ми ги дава, обаче, което е много интересен факт.

Аз си взех за тази вечер свинска пържолка от Пикадили с домати.
А от спайдърите няма да мърдам, нарочно избрах такъв вариант, защото имам нужда някой да ме пришпорва.

# 689
  • Варна
Госпожичке, не съм , слънце, около 162 съм. Килограмите ми никой не ми ги дава, обаче, което е много интересен факт.

...Има и такива индивиди, тук сме поне два-аз и Мма  Laughing, с теб ставаме трима  Simple Smile
Хубаво си се хванала със Спайдърите, всеки път като се разколебаеш те ще те вкарват в правия път Simple Smile

Уморено ми е от тия жеги и нито ми се яде,нито ми се мърда от вкъщи.....Освен това големия грах ще се забави с прибирането и направо ...не ми се говори... Tired  ,така се бях настроила ,че ми остават още 2-3седмици самоотглеждане...да не ви мрънкам повече де..ще се оправя, то кога ли не съм....

А за яденето-цял ден набивам катък...с варени яйца, с домати и пиперки, соло катък....много катък съм купила, във вторник му изтича срока на годност, трябва да го метна, че не грехота да хвърля такова вкусно нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт