Също и на кадидат-зеткото Борил на Далчето,на Ивайла на Мушмулка и на Калина на Готиноф!

Ох,тоя Ларедут, зарибих се
p.s. Отчета - нищо ,същото положение

p.s.2. Пухчо,искаше по едно време тегленето на Java ,може и от това да е
, но нещо взе да ми минава, което не ми е присъщо, та вземете ме фраснете по главата
, белким се сетя колко гадни са мъжете, че до довечера ще взема да омекна, а той да се втвърди.(мале, май и аз изтрещях щом почнах такива глупости да пиша
)
, за да ги коментирам
.
, нищо- по-късно... 

Честита месечинка на Божидара! На моето момче беше вчера
.

ама по-късно, че ще ходя и малко на 
няма да се ядосвам за сега...Блузета чакам и аз 

Някой да има наблюдения...
-възможно е от стрес да ти намалее кърмата-и при мен е така
) .След като родих до 3 месец нищо не свалих-забих се на едни 60 кг итва си е.Последния месец свалих 2 кг-и сега пак се застопорих.Явно наистина бавно ще се сваля.Някъде бях чела ,че средно за колкото време си качила КГ за толкова и ще ги свалиш...Значи в най-лошия случай-9 месеца
-ще я видим тая работа

и
!
. Толкова се бях ентусиазирала, но си личи отсъствието на кмет!
Благодаря! Не мога да намеря лактогонен чай в Сливен! Пратих мъжа да търси днес отново, дано намери!
...
Ох подобрих си настроението.
Нещо се бях сдухала.

Взе ми здравето ама на инат си дописах поста! 

(то все пак има мноого време до тогава)
сега наблюдавам малкя за симптоми,че ние сме в постоянен контакт с тях(стискайте ни палци да ни се размине)
та моля стиснете по едно плаче и за нея(да не дава господ никому такова нещастие) 

ама вече ми се губят
ВЕЧЕ НИ Е КАТО РИТУАЛ ДА ИДВА ВСЕКИ ПОНЕДЕЛНИК ЗА ПО 1-2 ЧАСА.
Даже вече няколко пъти се хващам да й купувам цветя без повод
, ако ми беше останало толкова много сиво вещество щях да напиша същото, ама с моята залиняла хаотична мисъл
, че и лелките да се спират да ме питат на колко месеца е тоя кърмак
и да ни притесняват... До сега беше малък Марто и го криех в якето, ама в тези горещини ще получим топлинен удар