За пълзенето, Халюша пропълзя още на 6 м. Първоначално тръгна след котарака, но после започна да осъзнава, че това е чудесен начин да се движиш из цялата къща и този начин за нея си остана предпочитан чааак до година и половина.
Иначе се изправи сама на около 9 месеца, но направи първите си 2 крачки на година и 2 месеца. Аз много се ядосвах, че предпочита да пълзи като хала из апартамента и да бърши подовете, та тя може би ме е усетила, че драпам, и затова се пусна свободно чак към годинка и половина. Въпреки този си опит, съм решила, че и Люс ще пълзи, пък каквото ще да става...
За обръщането, чета в архива, че Калина вече на тази възраст се е обръщала и в двете посоки, а Люсил, дет вика Стели още не е показала, че ги владее тез умения... Нищо, аз търпеливо ще си чакам... Явно трябва да се сбогувам с идеята, да отгледам поне 1 вундеркинд
Ефи, ще ти отговоря малко по-късно на ЛС-то, че сега съм в цайтнот.

П.П. Ние пък вчера излизахме, даже направих и няколко снЕмки.

Тя пък ще ориентира детето,когато иска тогава,амаха!

че тооо, ако детето не се е обърнало до тази възраст после не го взимат в училище 
Пеперудке, щеше да е интересно да те ступа баба ти!
Айде да отивам, че верно ще изгори нещо.
Ми тогава ясно защо си се разшетала. Иначе не си го обяснявам.
Не си го слагам на сърцето. Когато - тогава.
Достатъчно ми е да знам, че може да го прави.
Е ся всички останали трябва ли да се притесняваме, че чаветата са ни изостанали/мързеливи/не-в-нормата. 
Не мога да си представя да ми е в къщата.