дете от семеен мъж Тема 2

• 36 684
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Снежа63 ти като го прави това дете беше ли отговорна? И какво значи да си отговорен в този случай? Аз не мисля, че някоя, която има дете от женен мъж е един отговорен човек.
Едно е да изживявате разни плътски удоволствия, подплатени със скъпи подаръци, коли и тн. Съвсем друго е да направиш крачката и да имаш дете. Как я разбирате тая отговорност, пак недоумявам?
Nesiha не ги поучавам, въобще не, ясно ми е че щом са го направили, каузата е загубена. Просто искам да кажа, че това е НЕНОРМАЛНО и дано младите хора не са така развратни и не им се наливат подобни примери в главата. Макар, че всичко това яко се рекламира като водещо в живота. Фолк певици, силикони, коли, пари и тн. Или и това ще отречеш? Днешните 12-13 годишни дечица носят прашки, гримирани са и отдавна водят сексуален живот. И това ли е нормално? И си представям една такава майка на какво ще научи детето си.

# 706
Чукча май не чете че деца се правят без презерватив и без такъв се разпространява СПИН. И аз нямам думи...

Би ли ми обяснила моля те как точно халката предпазва от СПИН, че нещо не ми се връзва? Значи така -  неомъжената жена разнася болестите...

# 707
Nesiha Ей ти се правиш на неразбираща или какво? Според мен Саби искаше да каже, че човекът си е с двете жени в продължение на 15 г. Води си сексуален живот едновременно и с двете без презервативи очевадно, не се знае все пак дали няма и няколко други женички през годините за по веднъж. Е така се предават болестите. Па и Елейма явно си е била и с мъжа си, божке обърках се вече. Та не е триъгълник, а един голям многоъгълник без край....

# 708
Чукча май не чете че деца се правят без презерватив и без такъв се разпространява СПИН. И аз нямам думи...

Би ли ми обяснила моля те как точно халката предпазва от СПИН, че нещо не ми се връзва? Значи така -  неомъжената жена разнася болестите...

Твоите писания са все едно дявола чете Евангелието. Извърташ нещата в съвсем друга посока. Дръжте се за хорцето и си се подкрепяйте. Имате нужда.

# 709
# 710
Nesiha Ей ти се правиш на неразбираща или какво? Според мен Саби искаше да каже, че човекът си е с двете жени в продължение на 15 г. Води си сексуален живот едновременно и с двете без презервативи очевадно, не се знае все пак дали няма и няколко други женички през годините за по веднъж. Е така се предават болестите. Па и Елейма явно си е била и с мъжа си, божке обърках се вече. Та не е триъгълник, а един голям многоъгълник без край....

Нещо такова, но по принцип. Ако се навържем по веригата все ще се намери някой непросветен без значение на семейния статус. Това за СПИН. Но да вярвам на някой колко ме обичал и да седи при жена си, не е за мене този филм. Режа го на кинопрегледа.

# 711
Снежа63 ти като го прави това дете беше ли отговорна? И какво значи да си отговорен в този случай? Аз не мисля, че някоя, която има дете от женен мъж е един отговорен човек.
Не зная, защо си мисля, че децата се правят от мъжете, а жените ги раждат.
Напълно съм убедена, че съм отговорен човек и детето ми е пред всичко, както и на всички.

# 712
Снежа63 ама ти сериозно ли го мислиш това? А ти какво правеше докато мъжа създаваше детето? Ей ти ме разби. Останах безмълвна. Ще излезе, че вие сте непорочни,мале мале.  А отговорността не е ли да не мислиш само за себе си, а преди всичко като правиш едно дете какво ще му дадеш? Нима и то няма право на баща, семейство, топлина. Или вие сте си достатъчни на децата? Още преди да се родят децата ви са предопределени да живеят без бащи, не им давате и шанс (вземам под внимание, че много бащи изтрещяват, бият жените си и тн и тогава е по-добре детето да е без баща).

# 713
Аз пък не мога да разбера що са дърлите?! newsm78
Нито тези, които имат деца от чужди мъже, ще почнат да мислят като тези, законните, които не признават такива неща. Нито пък законните, ще започнат да толерират жените от първото изречение.
За едните съпругите са идиотки, щото не оставят мъжете си, а за другите любовниците са к*рви, щото искат да им отмъкнат мъжа и наследството н адецата им.
Това няма да се промени, никога и по никакъв повод.
Защо продължавате да се дразните взаимно? Хабите излишни нерви, които трябва да запазите за делата по разводи, издръжки, припознаване на деца и т.н.

# 714
Аз няма какво да се държа на хоро и да крепя каквото и да е. Никога не съм била любовница и в момента съм в да го наречем ексклузивна връзка, само ние двамата. И пак не се правя на ощипана мома.

В моите "писания" има здрав разум и опит. Радикализмът ви е излишно агресивен и едностранчив.

И аз не бих спала с женен. Кой знае къде е била жена му и с кого - казвам го без никаква поза и ирония.

# 715
Най - вероятно жена му е била вкъщи с детето.

# 716
Най - вероятно жена му е била вкъщи с детето.
Ще се изненадаш колко семейни жени изневеряват.
Но не е в това въпроса. Предлагам да спрем този спор дотук. Провокативна си без причина. Или поне не я признаваш.

# 717
Виж не мога да те зарадвам, причината е, че за мен това не са отговорни, мислещи хора . Лична причина няма, бъди спокойна. Нито съм любовница, нито моя мъж има такава, нито се притеснявам да не би да има, нито го следя, нито нищо. Няма какво да признавам.

# 718
Виж не мога да те зарадвам, причината е, че за мен това не са отговорни, мислещи хора . Лична причина няма, бъди спокойна. Нито съм любовница, нито моя мъж има такава, нито се притеснявам да не би да има, нито го следя, нито нищо. Няма какво да признавам.
И защо пилееш толкова много време и енергия в тема , която не те касае лично по никакъв начин newsm78 ?
Според мен има причина за да си в темата  Naughty .
И остави Бог да съди  Peace !

# 719
  • София - Рим и обратно

А ти май си пропуснала да се информираш, доказа се, че СПИН се хваща и с презерватив, защото вирусът преминава през латекса. Освен това, всеки знае, че деца се раждат въпреки стриктната употреба на презервативи. А ти продължавай да си ги купуваш и вярвай, че няма да хванеш СПИН и непланирани деца  bouquet

Пепина, звучиш като ужасно отчаяна жена. Дано скоро ти потръгне Praynig

Общи условия

Активация на акаунт