Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 126 533
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Според вас може ли да се ползва Виалитон със срок на годност до 01.2010г?
Аз до сега ползвах Тривитаминол, но ми свърши и една приятелка ми предлага нейния Виалитон , който така и не е ползвала.

Ако не е отварян, аз бих ползвала, ако е разопакован - на боклука.

# 121
  • Sofia
запис  Crazy

# 122
  • София
като стана въпрос за мазни корени и цъфнали крайща и аз влизам с две ръце за рициновото масло.От домашните маски с това масло косата от метла се превърна в тази от рекламите.А с мазните корени много странно тука напоследък спрях и хума да слагам и какво ли не,само домашни маски правя с жълтък,к.мляко,рициново масло и алкохол и смених шампоана с такъв за честа употреба и го редувам с такъв за нормална коса и спряха мазнотиите.Предполагам че миене на 4 дни влиза вече в границата на нормалната коса.Хумата много я харесвам,но от нея блясъка ми се матира и затова не я ползвам толкова често.
А освен маската на Орзен с бира която ми е суперска,много харесах балсама на Палмърс със зехтин,просто такъв блясък и той придава и хубаво се разресва косата,не ми пада вече,абе суперски е.Шампоана от същата серия също е много хубав,обаче заради зехтина според мене не е хубав за измиване на мазни коси,по скоро за сухи,а балсама го ползвам против сухите крайща.

# 123
Според вас може ли да се ползва Виалитон със срок на годност до 01.2010г?
Аз до сега ползвах Тривитаминол, но ми свърши и една приятелка ми предлага нейния Виалитон , който така и не е ползвала.

Ако не е отварян, аз бих ползвала, ако е разопакован - на боклука.
Не, не е отварян Rolling Eyes

# 124
Аз имам проблем , появяват ми се ранички , мисля че може би е от това , че косата ми е доста гъста и се получава като запарване на скалпа ! Мия се с шампоан против пърхут , но не е лечебен , а поддържащ ! Но той пък ми изсушава косата , а когато се измия с какъвто и да е друг шампоан веднага се появява това лющене като пърхут , а ми се иска да отговоря и на другите нужди на косата си иначе трябва цял живот да се мия с шампоани против пърхут ! Дайте съвет , мисля да започна да ги редувам едно измиване с шампоан против пърхут , два пъти с някакъв друг - например за боядисана коса !

# 125
EmiliT да със съвсем обикновено какао, моето е някакво в голяма опаковка с жълта капачка Laughing , пробвай да го смесиш не виждам нещо лошо Peace  , ако не ти хареса ефекта все пак опитай с какао и зехтин Hug

# 126
Аз имам проблем , появяват ми се ранички , мисля че може би е от това , че косата ми е доста гъста и се получава като запарване на скалпа ! Мия се с шампоан против пърхут , но не е лечебен , а поддържащ ! Но той пък ми изсушава косата , а когато се измия с какъвто и да е друг шампоан веднага се появява това лющене като пърхут , а ми се иска да отговоря и на другите нужди на косата си иначе трябва цял живот да се мия с шампоани против пърхут ! Дайте съвет , мисля да започна да ги редувам едно измиване с шампоан против пърхут , два пъти с някакъв друг - например за боядисана коса !

А защо не се посъветваш с дерматолог? От препоръки във форума може да се влоши положението. На мен "ранички", както си го написала, ми звучи сериозно.

# 127
  • София
Добре е да пиеш витамини за коса и най-вече Биотин

# 128
Благодаря за съветите , май ранички не е много точно ! Не е толкова сериозно , не са точно ранички ! Мисля един хининов шампоан да ползвам , да си почине косата малко от разни противопърхутни шампоани !

# 129
Препоръчайте ми някой шампоан за ежедневна употреба. Косата ми е чуплива, гъста, не я боядисвам от около половин година, с леко сухи краища  Hug

# 130
Здравейте.Отдавна не съм писала,но много си изпатих от опитите да се разхубавявам.Та правих си аз маската с тривитаминол,и бях много доволна,косата ми взе да се свестява малко,докато не реших да добавя рициново масло към маската.Още докато бях намазана,започнах да се обривам по лицето,шията и деколтето и да ме сърби.След няколко дни,положението се влоши още повече,и оттогава вече 2 мес.се лекувам-един кортикостероиден крем,после втори по- силен и така...Съвета ми е тези,които са с по-чувствителна кожа,да внимават с рициновото,или първо да намажат на ръката,като теста с боите за коса.На всички пожелавам хубав ден Simple Smile

# 131
Благодаря за съветите , май ранички не е много точно ! Не е толкова сериозно , не са точно ранички ! Мисля един хининов шампоан да ползвам , да си почине косата малко от разни противопърхутни шампоани !

Пробвала ли си го друг път хининовия, защото той си изсушава косата, даже на мен ми пресушава?

# 132
  • София
Препоръчайте ми някой шампоан за ежедневна употреба. Косата ми е чуплива, гъста, не я боядисвам от около половин година, с леко сухи краища  Hug

на Каритес с червения етикет.Чудесен е и много лек.Аз съм със същата коса и смених какво ли не,само тоя ми измива косата и не ме дразни.

Lady Orchid,ох милата.Аз от рициновото масло съм най-доволна,дори от тривитаминола не съм толкова доволна.Явно си алергична.Дано се оправиш скоро.Аз по принцип всичко което слагам на главата и лицето го пробвам на ръката преди да го намажа,въпреки че нямам никакви алергии.Вече не знам какво им слагат и в маслата и в козметиките и ме е шубе вече.

# 133
  • Пловдив
Здравейте.Отдавна не съм писала,но много си изпатих от опитите да се разхубавявам.Та правих си аз маската с тривитаминол,и бях много доволна,косата ми взе да се свестява малко,докато не реших да добавя рициново масло към маската.Още докато бях намазана,започнах да се обривам по лицето,шията и деколтето и да ме сърби.След няколко дни,положението се влоши още повече,и оттогава вече 2 мес.се лекувам-един кортикостероиден крем,после втори по- силен и така...Съвета ми е тези,които са с по-чувствителна кожа,да внимават с рициновото,или първо да намажат на ръката,като теста с боите за коса.На всички пожелавам хубав ден Simple Smile
Ако все още не си оправила обрива си: 1. обтриваш с чай от лайка и дори слагаш напоени марлички 2. мажеш с хума разтворена с розова вода или лайка 3. отмиваш я с лайката с малко сода 4. мажеш с Тридерм - за 2 дни си готова.  Peace А ако имаш сърбеж, обртрий със сребърна вода - на секундата помага.

# 134

на Каритес с червения етикет.Чудесен е и много лек.Аз съм със същата коса и смених какво ли не,само тоя ми измива косата и не ме дразни.

А къде мога да го намеря, като че ли не съм го срещала никъде   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт