Тайната на дългата и здрава коса - 78

• 125 753
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Ænima/Albuquerque
Аз да се отчета,че си купих Тривитаминол.
Довечера смятам да направя маска,ако ми кажете от коя рецепта точно да се възползвам,като добре изпитана и най-ефикасна...
Шампоан ще си търся тези дни.

Благодаря предварително.   bouquet

* Забравих да спомена,че Тривитаминол има в Силвър Център в Люлин.
Цената му е 15 лева.
Но все пак е някаква информация.

# 571
Аз само искам да споделя, че си взех днес Тривитаминол от един зоомагазин на Хладилника. Някой беше писал за него и действително беше за 5лв и нещо!!! Немога да повярвам. Досега го взимах за 10-11лв. Дано само не му вдигнат цената. Не съм правиламаската от април...доста голяма почивка, но сега пак ще започна  Flutter

Нищо чудно. Досега е спасявал само къдрави овце, сега ще трябва да се справи и с целокупното българско женско население  Laughing Те търговците определено не си мислят, че толкова много млади жени си гледат овце вкъщи, които да страдат от авитаминоза

Само аз не съм го ползвала този тривитаминол, имам чувството. И съм много скептична, но пък от любопитство ЩЕ  Laughing Нищо не ми действа толкова добре, колкото тежката артилерия, с която съм се заредила.

МисНели, ти какво ще кажеш по въпроса?

# 572
А какво ще кажете за хининовата вода?  Laughing

# 573
Нищо хубаво  Grinning

# 574

Нищо чудно. Досега е спасявал само къдрави овце, сега ще трябва да се справи и с целокупното българско женско население  Laughing Те търговците определено не си мислят, че толкова много млади жени си гледат овце вкъщи, които да страдат от авитаминоза

Само аз не съм го ползвала този тривитаминол, имам чувството. И съм много скептична, но пък от любопитство ЩЕ  Laughing Нищо не ми действа толкова добре, колкото тежката артилерия, с която съм се заредила.

Ах ти, Люлякова! Накрая и Орзен плюс течни кристали на Биофарма ще си купиш  Joy
Всъщност и аз все още не съм пробвала тривитаминол, но има огромно желание да го пробвам. Сега остава само да си намеря ветеринарна аптека. В началото не бях разбрала, че се купува от ветеринарните аптеки и влезнах в една обиквенна аптека във Виена да ги питам дали не продават тривитаминол, а те така ме зяпнаха, че щяха да им изскочат очите  и ми казаха, че за подобно нещо не са чували и ми предложиха да си избера някакви серуми и маски за коса от един каталог  Joy

# 575
  • в 1001-та нощ
Аз само искам да споделя, че си взех днес Тривитаминол от един зоомагазин на Хладилника. Някой беше писал за него и действително беше за 5лв и нещо!!! Немога да повярвам. Досега го взимах за 10-11лв. Дано само не му вдигнат цената. Не съм правиламаската от април...доста голяма почивка, но сега пак ще започна  Flutter

да споделя –според мен –основното чудо в тази маска са маслата и до някъде идеята, че правиш нещо хубаво за себе си – самонавиваш се

да – и витамините са важни, но от едно нанасяне – едва ли ще направят чудо, но с първото нанасяне на масло – би следвало да има ефект- както и се „докладва после”

иначе като се замисли човек – нанасяш я –и масажираш скалпа,което е много добре за кръвообращението, после затопляш и стоиш поне 2 часа-поддържаш притока на кръв по-дълго….и т.н.- това е друг аспект – който убягва при прилагане на купени бързо и лесно прилагащи се продукти (нанасяш бързо и държиш минути, не затопляш….)

аз също от скоро я прилагам – два пъти ползвах само кокосово масло и после 2 пъти с тривитаминол – единия път с ракия и оцет, а втория без
намирам положителна разлика, но не съм убедена дали от маслата и тривитаминола или и от едни ампули за интензивно възстановяване ( Intense Repair Eva Professional -прилагат се 4 ампули 2 пъти в годината при смяна на сезони, след бременност и т.н.), още повече че програмата беше допълнена и от подхранваща маска със затопляне и емулсия без отмиване
във всеки случай не вярвам да вреди Wink))

# 576
Аз имам приателка която се маза с тривитаминол и тя го пригаше върху косата чисто само него и след 2- 3 седмица имаше ефект. Аз също го слагам по този начин , и забелязвам че вече косата не ми пада както преди , а и има поникнали нови косъмчета

# 577
7ми път с тривитаминол на косата- пак ще спя с него  Grinning Вчера мъжами каза,че косата ми е станала много по- хубава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще фръкна направо  Hug Май не пада толкова много и изглежда по- жива    bouquet  bouquet  bouquet

# 578
  • Ænima/Albuquerque
Ох...ми както съм се намазала да взема и аз да преспя с това на главата?  Thinking

# 579
А след тази маска слагате ли балсам или маска? Когато съм се мазала със зехтин и измивам с шампоан, после не мога да се среша без готовата маска.

B & C, успокоих се, че не съм само аз  Mr. Green

# 580
А след тази маска слагате ли балсам или маска? Когато съм се мазала със зехтин и измивам с шампоан, после не мога да се среша без готовата маска.

Аз след като съм си правила домашна маска от зехтин винаги слагам накрая и от готовите. Като си купя тривитаминол мисля да процедирам по същия начин - домашна маска, миене, готова маска.

# 581
  • Ænima/Albuquerque
Момичета да споделя.
4 часа стоях с маската с тривитаминол и в момента не мога да си позная косата.
Прекрасна е.
Мека,жива,лъскава...
След 2-3 дни пак ще я направя.

# 582

Люлякова, вечния скептик си ти hahaha Което е похвално, де.
Не съм го ползвала. Този 'букет'  от вит. по принцип не е от вит, които се отнасят пряко към косата толкова, колкото кожата...Особено пък приложени външно, за дължините на косата, блясък и живост съм сигурна че нищо не прави, другите съставки на маската действат там. Вит. А и Е  стимулират регенерирането на клетките, обновяването на кожата, та в този ред на мисли предполагам че като стимулират кожата на скалпа, като вторичен ефект се наблюдава евентуално сгъстяване на косата. Генетично на всеки са заложени опр. брой косми, но повечето възрастни хора по различни причини не поддържат оптималния брой  през цялото време - примерно като шаги килим, който след време се пооскубва и могат да се видят празните дупчици, където преди е имало прежда - така изглежда и човешката глава от много близо(грубо казано). Косъма си има цикъл на живот, и след като падне, има един период на почивка, преди да израсте нов. Стимулиране на скалпа явно се отразява на космения фоликул и засилва способността му да задържа косъма (намалява косопада) и съкращава почивките между смяната на косъм (сгъстява я) - т.е. помага да се запулнпт тези 'дупчици' и килима да стане като нов Mr. Green
Да обобщя - на самия косъм едва ли действа. Евентуално действа на скалпа ( и оттам индиректно на гъстотата на косата). Факт е, че ужасно много народ тук са доволни от него...прекалено много за да е плацебо Grinning Хбавото му е, че не е скъп и може да се пробва ей така от любопитство лесно, само трябва да се внимава с концентрациите на вит. А, че е мастноразтворим и се натрупва в организма и може да стане токсичен за черния дроб, затова и е забранено за кърмачки и се правят почивки (да внимават допълнително хората, които пият вит. със съд. на вит. А, както и рибено масло от чер дроб на треска или акула)

НИкого не искам да агажирам, това е лично мнение, чисти теоретични спекулации.

B & C до колкото знам, в точно този си вид (тази концентрация на мастноразтворими вит.) е български патент и може да ти е трудно  да намериш подобен продукт в Австрия, дори и по вет. аптеките, таааа запасявай се оттук Laughing

# 583

Аз след като съм си правила домашна маска от зехтин винаги слагам накрая и от готовите. Като си купя тривитаминол мисля да процедирам по същия начин - домашна маска, миене, готова маска.

След маската с тривитаминола косата става доста мазна, затова я мия с хума, 2пъти шампоан и балсамче или готова маска.  Peace

# 584
Четох за изплакване със затоплена бира- за мазна коса, незнам колко помага  Grinning Мисля да го комбинирам с шампоана и маската на Орзен с бира  Naughty ще споделя ефекта   chef

Общи условия

Активация на акаунт