ЯНУАРЧЕТО е палав змей, но мама с него се гордей

• 25 719
  • 748
  •   1
Отговори
# 600

Галя, излязоха ли резултатите на Вики за Италианския лицей?

Да, не сме приети, но сме се представили много добре.  Peace Гордея се с Вики! Благодаря ви за подкрепата!  Hug

Днес приготвям багажа на Вики. Ще прекара част от ваканцията при баба си в Асеновград. А ние другата седмица заминаваме на море в Гърция. Много ми е мъчно, но ще се справим.

На всички болни - бързо оздравяване.  Peace

Весело и незабравимо лято на всички деца!

# 601
  • София
Цвета и Габи са в болница!  Cry  Пак същото.

Офффф миличките  Sad Дано поне бързо се оправят.

Да, не сме приети, но сме се представили много добре.  Peace Гордея се с Вики! Благодаря ви за подкрепата!  Hug

То това е най-важното. Браво на Вики.

# 602
tsveta, стискам палци скоро да сте вкъщи. Много сили и кураж на теб! Praynig

# 603
Цвета, стискам палци за бързото ви прибиране с Габи. Много изстрадахте по тези болници.

# 604
Еееееееее, това пък вечеееее.... Тая малката душичка Габчо, че и Цвета и Миша и татко им... Нямам думи, що така? Това лечение, което му прилагат сигурно ли е, че действа? Направо ми звучи невероятно - ми те всеки месец са по болници...
Дано този път е за последно, лекарите да назначат адекватно лечение, Габчо да закрепне, да не се разболява повече, Мишата и тя, а Цветка на спокойствие да изпие 1 каса бира, когато мине черната серия (тоест, във възможно най-скоро време)!!!
Ив, да кажеш  и ти как е Шош?  Rolling Eyes
Клеми, а твоите дечковци как са?

Евангелина е по-добре, намаля кашлицата, сега само сутрин като стане закашля малко. Ще мине  Simple Smile
Обаче като четох за сливиците на Тоти - ама тя има същите симптоми - хърка доста (направо като пиян мъж), спи с отворена уста, но пък не боледува често. Само че никой не е споменавал сливици досега  Rolling Eyes

# 605
  • София
 Hug
Моите са на 6, те са борци. Дани още сряда беше на ДГ, здрав като пушка.
На Никол пръстчето още има коричка отгоре, превързваме всеки ден, но според мен ще се оправи. Купихме им бански и на двамата, утре ще отиде каката за пръв път на урок по плуване. Много е щастлива, да видим как ще се справи. Ако и тя и треньорката са доволни ще й купим карта и започва редовни тренировки.  Grinning Според мен Дани е още малък за това, но ще преценим в движение. Мен лично ме притеснява това, че водата може да му е над дихателните пътища, нали е дребосък.  newsm78

# 606
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Цвета, Габчо бързо да се оправи и моят съвет е ,когато излезете, взимай децата и с 200 към Луковит-поне да видиш,като сменят въздухът,как ще е Praynig

# 607
Клемс, колко е дълбок басейнът? Ая също е дребчо, но си плува с ръкавки и така остава над водата.

Ели, а Ева стои ли с отворена уста? Това, че спи с отворена не е симптом, но ако седи така и през деня, най-вероятно е трета. Но ако пък не боледвуа, не се задълбочавай  Laughing

# 608
  • София
Не знам колко е дълбок точно, не съм го мерила.  Laughing Утре ще видим.
Аз все пак очаквам от уроци по плуване да се научат да плуват, а не да киснат в басейна. Вариантът с пояс, маншони не ме устройва. Т.е. ако ще трябва да прекара така една година де, то вероятно ще има такива часове. Макар че не ни казаха да носим, очаквам да започнат без такива неща.
Утре ще докладвам.
Между другото и аз спя и стоя с отворена уста. Ама да ви кажа не ми минава идея на дърти години да махам сливици, по-скоро има някакъв метод с улстразвук във Военна болница, мисля да разуча за там. Но го мисля вече 2-3 години, смятайте колко съм серизона за моето здраве.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 22:41 от Klemy

# 609
Сту, не стои денем с отворена уста, щото в нея й е заврян палеца  Simple Smile Само спи с отворена. Хич не се задълбочавам  Hug
Клемс, то винаги е така - на нас си обръщаме внимание в краен случай.

# 610
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
[magnoliamm, как сте? Къде сте?Може би вече сте в Приморско.

Флаурлинке, в София сме, още не сме на морето, но скоро и това ще стане/таз година и любимото Черно море ще уважим, и Адриатиката Grinning/. Чакам Рик да се завърне тези дни /с подаръци, че нали помъдрявам в понеделник Mr. Green/, и тогава ще направим план-графикът за лятото-за сега вършея по задачи, гледам да отметна каквото мога с деца на ръце, пък после ще се отдам на заслужено печене по плажове/абе хора, от къде мога да си намеря плажна палатка, за децата-да подремват докато ги правя черни Thinking/

Селма, не си родила още , нали Thinking/да знаеш беля ми докара с тоз твоя вкусен кекс - през ден го правя,изхранвам приятели, съседи - сега само ме питат -има ли кекс Mr. Green Mr. Green/

Ели, как е бебе Искрен Rolling Eyes Rolling Eyes

# 611
Здравейте, девойки, не съм ви чела, ама първо да напиша   Laughing
Любо два дни ходи с кеф на градина, после два дена се запъваше и ревеше от нас до там та гледах по-бързо да се изнеса от групата. И тази сутрин като се събуди и ми каза "Искам на градина!" Е, бива ли такива работи  Crossing Arms

# 612
И тази сутрин като се събуди и ми каза "Искам на градина!" Е, бива ли такива работи  Crossing Arms
    hahaha hahaha hahaha
    ДАно така и да продължава!  thumbsup

# 613
  Магнолиамм,още съм с коремче.  Laughing Радвам се за кекса.  Party

Момичета,за спането с отворена уста.......Това не се ли получава заради уголемените аденоиди (не знам,дали го казвам правилно на български...) ? Тоест,според мен,проблема може да не е в гърлото ,а в носа.  Rolling Eyes

При нас куп дечица на площадката са болни от шарка.....Лила,и вашата съученичка Маги също.А майка й е в начална бременност... Confused
  Защо ли в БГ няма ваксини от шарка?Какви страхотни притеснения създава тази болест на бременните!  Close

# 614
Оф, Габчо пак е болен, милия  Sad Дано бързо да ги пуснат!

И аз харесвам плуването. Питах треньора на Ники от кога ще вземе Любо, ама той ми каза, че трябва да стане на 6 години и тогава.

Галина, браво на Вики!

Аз тихичко да кажа, че днес ще ходим на плаж  newsm43  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт