Сладки,пъргави,игриви са АВГУСТинчетата ни бъбриви -тема № 17

• 22 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Привет от мен!
Искам първо да ви кажа, че много ми липсвахте - като хора и като ценен опит! Когато човек остане за известно време далеч от нета, точно тогава разбира каква сила е форума и колко е важен достъпа до информация! Страшно кофти ми беше, но вече съм доволна, че сме си в София и го удрям на разходки и чатене! Mr. Green

Веднага да честитя на Бебешондел - видях линийката й Wink: Честито мила - лека и безпроблемна!

Анита - добре дошла!

Честито и на месечинковците!

За правописа - наистина не е никак приятно да слушаш непрекъснато критики по свой адрес. Все си мисля, че всички бъркаме. Да не се сърдим толкова един на друг! Peace

Янче ВД - дано бързо се оправите!

# 496
Lidiya_81 не го приемай като заяждане, но как се пише според теб шампоан? Защото доколкото виждам Яна_Вд така го е написала.
Аз лично не подкрепям критиките за правопис тук, защото всеки може в бързината да допусне такива.

# 497
Деси - Яна го оправи после  Peace
Янче от Видин - много неприятно. Аз също съм припадала от ниско кръвно и то е доста кофти! Дано се оправя бързо малчо.
Абе Янче, не че нещо ама не беше просто "слагай обръщения" и доколкото си спомням (може да бъркам) забележката за правописа, предния път беше отправена от теб. Но както и да е, наистина е тъпа тема, и излязохме от графа "интелигентни"  Mr. Green
Ще се радвам да се видим, да почерпи Янчето по един коктейл Айсберг  Joy

# 498
  • Sofia
Олеле, Янче вд... Недей така бе, момиче! Пази себе си, за да можеш да се грижиш и за детето! Липсата на храна и течности заедно с жегата и притесненията покрай Алекс са ти дошли в повече.  Hug Дано вече да се подобрявате, щом имате и назначени лекарства.

Поли, голям смях падна с теб и забравеното детенце, ама то на всеки може да се случи де, никой не е застрахован. Просто трябва да внимаваме с нашата разсеяност, че може да стане страшно...  Rolling Eyes

Честито и от мен на Бебешондел!   bouquet Лека и безпроблемна бременност!  Hug

Анита, добре дошла и от мен!  Hug С радост посрещаме нови мами в темата!  Grinning Андреите вече станаха трички  Hug

Ра ив, страхотен е Теди! Много е смешен как пълзи в пясъка, като войниче се влачи ...  Laughing  Hug

Ние вчера изкарахме страхотно на бала. Софи беше най-послушното дете от всички, естествено защото още не може да ходи  Laughing Ноо... наистина се държа страхотно, беше много весела, в кондиция, много забавна и доволна, не плачеше от хората, ходеше при всички и така ... Майка ми се занимаваше предимно с нея, та аз се забавлявах истински ... Ето да ни видите двете от вчера  Grinning

А тук е на гърнето ...  hahaha Реших да не я лишавам от това удоволствие ...  Laughing

Благодаря на всички ви за отговорите на въпроса ми за това какво ще слагате под рокличките.
Как се справяте с миенето на зъбките, които сте започнали? Аз вече два дни й ги мия с Ненедент и Софи си умира от кеф, много яко се смее, сигурно й е приятно.  Grinning

# 499
Абе Янче, не че нещо ама не беше просто "слагай обръщения" и доколкото си спомням (може да бъркам) забележката за правописа, предния път беше отправена от теб.

Е това вече не е вярно и специално за това не си запомнила правилно! Набеждавайте ме за каквото искате, но за това Naughty Аз много добре помня кой направи забележката, но естествено никога няма да цитирам имена! (е, на лични ще ти кажа, ако искаш Wink ) Просто аз за правопис не бих направила забележка, тъй като аз самата (въпреки професията си) не съм изрядна! А с това 'не беше просто слагай обръщения' не знам точно какво визираш, но явно си се почувствала малко или много засегната и това отново е доказателство, че на някои публични критики не им е мястото тук.  Hug И сигурно искаш да кажеш 'Лидия го оправи после', а не Яна. Еееййй само Яни са ти в главата  Laughing Редактирам се след като виждам следващия ти пост. Сега зацепих какво искаш да кажеш  Joy

Хари: браво за бала. Софи е кукла, както винаги Simple Smile А гърнето на бала ли го носи???  hahaha Joy hahaha Joy

Яна Вд: кофти за припадането Sad Дано сега Алекс се оправи бързо!

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 19:10 от Бърборанка

# 500
Не, Яна го поправи - то написа момичето, че го е редактирала  Peace
А се извинявам за грешката (аз писах, че може да бъркам) относно критиките
Не съм се засегнала тогава  Peace
Хайде стига вече, че зациклихме яко
Я вижте Софииииииии мале - мале много е сладкаааааааааа

# 501
Алегорийке, виж к'во - я вземи да сложиш една . след 'яко' и един ! след 'сладкааааа'  newsm29 newsm66 Шегувам сееееееее!  Joy  ukliam1 perko tongue Това беше моето слагане на точка, че да отциклим от тягустната и безсмислена тема.

Я вижте сега какво ви пращам  Hug Ние излизаме малко на гуляй. Kissing Heart Kissing Heart

# 502
  • София
Ай тъъъъъъй. Как така гуляй, да ви дам и Теди с вас да се позабавлява  dancing Снощи го водих с едни приятели на билярд и яко се кефи. Но явно е влязъл в сила закона за след 22 часа никакви деца по заведенията дори и с придружител, че ни изгониха. То и без това щяхме да си тръгаме де, но все пак..

Hariela, ей големи кукли сте с малката  bouquet

# 503
  • В друго измерение
Здравейте, момичета!

Малката нещо е недоизсукала и пак имам малка бучка на едната гърда! Почнах да взимам мерки, дано я оправя!

Лейди - не си досадна, напротив. Много се радвам за успеха ви с гърнето. Постояннство трябва, така мисля аз!

Хариела
- много сте хубави!

Поли - и аз съм хойкаджийка като теб  Laughing, и аз не обичам готвенето и къщните задължения, само чистене, но вече и него правя! За случая със Сончето, направо онемях, случват се тия неща, добре, че рано си се сетила да се върнеш. Простено ти е сега, бременност+кърмене си е сериозна работа. За столчето: тук се обръща напред когато бебето е поне 9 кг или 1 год, което дойде първо.  Моето е Пег Перего и мисля, че става до 13 кг, ще погледна пак, но мисля, като стане Савана на годинка, живот и здраво да и вземем по-голямо столче, от тези, които гледат напред, дори и да не е израснала сегашното.

Янче от Видин
- стискам палци за Алекс, бързо оправяне, добре че сте попаднали на доктор най-накрая.  Hug Пази се, миличка, бебето има нужда от теб сега!

Рене - разсмя ме за ханша Joy, моя беше супер тесен, сега и аз като теб се блъскам тук и там. Много се радвам, че и при вас отминава тоя период, много е трудно.  Hug И-нет има ли в Атина, ще се включваш ли?  Hug

Анита
- добре дошла при нас, дано се чувстваш добре!   bouquet

Деси_Стз - По-долу Яна обясни, че се върнала да корегира думата, постинга е бил редактиран. Както и да е!

Не мога да се стърпя и да не се изкажа и аз за правописа: кои сме ние да съдим другите и защо? Все пише както може, едни по-добре, други не чак толкова, голяма работа, на който не му харесва да не чете. Това е форум за бебета, а не час по бълг език и литература. Тук се учим на много неща една от друга, дано правописа е едно от тях! За това нека спрем и бъдем малко по-толерантни и по-малко критични, тъй като никой не е идеален. За мен лично, публичните нападки, критика и/или порицания на ЛС е нарушаване на личното пространство и признак на ниска култура - никой няма право да съди другия.

И сега нещо весело - Савана от няколко дни има нов номер, застава на колена, вдига ръцете, започва да ги върти и се друса все едно кючек играе... Shocked Shocked Shocked Откъде го е видяла това не знам, тук такава музика не се слуша, нито пък телевизия. А като почнем да и тананикаме подобен ритъм, тя се въодушевява, почва да се смее и да се друса повече!  Laughing

# 504
Как сте мацкиииии. Е, нямате изчитане бе. Няма да ви чета, само малко прегледах последните писания, гледам едно спорче сте си спретнали да не ви е скучно в топлите дни, а  hahaha
Амбишъс, той и Миташки така почва да друса дупе на чалга, като прехвърлям каналите  Laughing Иначе ръцете така си ги върти, дори и като казва чао с ръчичка го прави все едно е кралицата на красотата  Joy Вече казва и мамммммммм, че и кака по някога, ходи и хванат дори само за 1 ръчичка, ама по-кратки разстояния.
Друго какво да ви кажа? Голямо обикаляне:
понеделник пътуване към Търново, вторник - разходка из Габрово, сряда - пътуване то Свищов, четвъртък се прибрахме от Свищов, и беше РД-то на мъжо, празнувахме в къщи със сладолед , петък - разходка из Търново. Днес - малка разходка по магазини за обувки и почивка, мъжо сега замина на среща на випуска.
Утре май го дават да вали, но ще видим. Понеделник заминаваме за селото на мъжо, близо до Ловеч и след това в Ловеч при баба ми. Вторник пътуваме за Враца, ще гледаме зарята. Сряда, ако не ни мързи и е хубаво времето може да идем на връх Вола, четвъртък се прибираме в София.

Айде, толкова от мен, то време не ми остава да чета и пиша, ама викам ей така едно очо да Фърля, и да ви драсна няколко реда.
Целувки на всички бебоци, а Софи е страхотна Лили  Hug

# 505
И сега нещо весело - Савана от няколко дни има нов номер, застава на колена, вдига ръцете, започва да ги върти и се друса все едно кючек играе... Shocked Shocked Shocked Откъде го е видяла това не знам, тук такава музика не се слуша, нито пък телевизия. А като почнем да и тананикаме подобен ритъм, тя се въодушевява, почва да се смее и да се друса повече!  Laughing

Ти пък сега, какво му е на кючека, аz съм решила да се zапиша на курс по коремни танци  Simple Smile някой ден когато корема ми е беz пълнеж вече  Laughing. Аz обичам такава муzика много, и африканска също, то аz май всякаква муzика обичам Simple Smile. А от къщните zанимания и аz само чистенето обичам  Simple Smile, и да готвя обичам, ама като го правя на спокойствие, беz явлението ел ниньо около мен  Simple Smile, или маклката хала да мрънка, и беz да бърzам, че имам още мильон неща zа вършене.

Янче вд, внимавай бе мила, не се оставяй така беz храна и течности. Лошо zа Алекс, че са го иzпуснали така другите лекари, дано сега се оправи вече.

Хари, наистина сте големи куклички и двете  Simple Smile. Соня също много обича да й мия zъбите, после даже трябва да й оставя да си поджвака накрайника, че плаче много като го иzвадя. Така даже я обличам беz да се мята насам, натам и да се върти като пумпал.  И все zабравям zа месечинката на Софи, да ти е жива и zдрава принцеската!

Аz пък сега се притеснявам, че ще обидихме Лидето. Според мен тя не искаше публично да порицава никого, беше добронамерена zабележка, с малко по харш думи, ама всеки си има начин на иzкаzване, не мисля, че беше с лошо каzано или с цел да унижи някого.

Анита, добре дошла и от мен!

Значи ги воzите вече в тия столчета. Добре, zначи и аz ще вzема да купя тогава. Емо беше на 1 година като си купихме кола и му вzехме направо такова от 9 до 18 килограма. И аz това щях да пиша, че теzи имат няколко поzиции и като му се доспи, стола се приплъzва напред и детето е в почти легнало положение. На Емо стола го подарих на една приятлка, но той е и доста стар и не бих го полzвала така или иначе. Мерси на всички zа отговорите.

Абе аz да ви кажа, нещо не съм ли наред, ама понякога иzобщо не вдевам някои отговри, уж чета наред ама нещо ми се губи нишката, сега zащо Лейди да е досадна zарди гърнето...newsm78, имаше и други преди дето се чудих това пък сега откъде.

И още един бисер на Емо, днес Соня ревеше в кошарата и той влеzе при нея, но тя почна да го бута и удря, и аz му викам, че е гладна и иска мен, zа да цока и Емо чул, недочул й вика "Глупаво млекопиКаещо такова"  Laughing.

Еее па Цвети, не псорим, ами си иzясняваме поzициите  Laughing. Да е жив и zдрав мъжа ти! Вие тия дни сте като Симбад мореплавателя, супер, приятно иzкарване!

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 20:56 от poly_zoe

# 506
  • На плажа
Глупаво млекопиКаещо такова"  . 

И аз май съм от неразбралите,Полизоева,Емо ли забрави или Соня? newsm78
Аз разбрах,че си забравила Емо,обаче,като чета другите постове,май Соня е забравената  Thinking

# 507
  • В друго измерение
Поли - ти на belly dancing ли искаш да ходиш?  Laughing Ние не сме почитатели на чалгата, но се забавляваме на детето. Афро и аз обичам, даже съм ходила на аеробика в комбинация с такива елементи.

На мен изказването на Лидия ми прозвуча като съвет по-скоро, не порицание, тя има различен изказ, а и аз я познавам малко повече. Моят постинг не визира нея или някой друг конкретно, а е по принцип към всички забележки, които се правят, според мен не е редно и аз лично не бих си позволила да ги правя. А и развалят атмосферата и прекрасната причина за това, защо сме се събрали тук. Нека говорим за бебенца и дечица, а не да съдим кой, какво и защо, че направо ми иде да спра да пиша като видя такива неща.  Rolling Eyes

# 508
Аз пък мисля, че вече прекалявате. Още повече вече разбрахме мненията почти на всички, защо трябва пак да се повтаря? Точно това искате да кажете "Всеки има право да пише и казва каквото иска и както иска" а въпреки това "Защо така се правят забележки"?
Малко си противоречите и мисля, че вече всичко е ясно и няма нужда по 2-3 пъти да се обяснява.
За вас едно е редно, за друг друго! Свобода на словото!!!!!!

# 509
Здравейте Simple Smile)

Полии ще ме скъса от смях тоя Емо, смях се с глас, а и мъжа ми го викнах Simple Smile)) А как успя да го забравиш това сладурче.. Емо не те ли подсети Simple Smile) Много целувки от нас, хайде появи се в скайп да си побъбрим Simple Smile)  Hug

Яна Вд, оправяйте се бързо и ти се пази Simple Smile

Хари, Софи е прелестна, направо с тези дълбоки сини очи Simple Smile Много си приличате двете, радвам се че сте успяли да се позабавлявате Simple Smile)

РаИв не помня дали ти казах Теди е много сладък на клипчетата Wink)

Цвети
весело изкарване на пътешествието Simple Smile)

Амбишъс представих си я малката, недей лишава детето от чалга, ако искаш ще ти пратя пресни хитове Simple Smile) Важното е да се забавляваме Simple Smile) Целувки от нас   bouquet

Ние днес поспахме 3 часа след обяд и направо бях нов човек Simple Smile)

Целувки от нас и повече усмивки Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт