"Четвъртокласници Успех -29"

• 37 863
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Бележниците на 1-ви ще им ги раздават, все пак в петък последните тестове някой трябва да ги провери и оцени, че и да ги впише.  Laughing

# 91
Мда, дойде.  Crazy
А вие с какво мислите да ги зарадвате за успешното завършване на 3ти клас?.
Това е мн труден въпрос, с какво да ги зарадваме? Мисля, че ги радвам постоянно и това е май по - важно.

# 92
Е, то е ясно че е така. Ама и те много се потрудиха и заслужават похвала.  Peace
Как иначе, много съм горда от Ники, завършва абсолютен отличник.   Mr. Green Blush

# 93
  • Карлово
Шушони,
Как само ме озадачи Thinking
Мислех - с книжка, нали вече я поръчах. Като гледам никакви очаквания Весето няма за друго.
А ! Сетих се! Скобите за  зъби ще са и подарък за отличното представяне в училището през цялата година. Joy

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 17:34 от chanoir

# 94
  • Sofia
А ! Сетих се! Скобите за  зъби ще са и подарък за отличното представяне в училището през цялата година. Joy
Laughing със сигурност няма да има по-щастлива от нея.
Аз скоби и сложих януари, захапката и беше много на пред, за няма и 6 месеца всичко вече е прибрано, чак не мога да повярвам на очите си, водя я в Пловдив обаче, чакам по половин ден пред кабинета на ортодонта обаче има резултати и съм доволна.

# 95
Шушони,
Как само ме озадачи Thinking
Мислех - с книжка, нали вече я поръчах. Като гледам някакви очаквания Весето няма за друго.
А ! Сетих се! Скобите за  зъби ще са и подарък за отличното представяне в училището през цялата година. Joy

Че какво те е озадачило?!  Thinking Не съм имала предвид нещо грандиозно, без ирония.  Peace
Аз също си мислех за някоя подходяща книжка междудругото, препоръчаха ми трилогията на Златко Енев "Гората на призраците."

# 96
.......................
Аз също си мислех за някоя подходяща книжка междудругото, препоръчаха ми трилогията на Златко Енев "Гората на призраците."
Не я бях чувала тази книжка. На каква тематика е?

# 97
  • Карлово
Ами озадачи ме, защото не се бях сетила, че е добре да зарадвам детето. А е хубаво, освен да и призная кокло съм горда от успехът и да я зарадвам с нещо желано, ама сега не мога да сетя, понеже ми наднича в компа, а пък аз се крия. Нали като ще е сюрприз, да е.
Ще черпя идеи от вас.

# 98
Водят я като българският вариант на "Хари Потър".  Доста интригуваща за тази възраст, четох резюмето, мисля да му я купя, надявам се да я има в Пингвините, че не ми се поръчва по нета. Ето я: http://www.books.bg/books/61/131471.html
Следващите две от трилогията  са "Паркът на призраците" и "Пустинята на призраците".  Peace

# 99
Как им дават бележниците на вашите деца? Просто така между другото или с някаква идея за тържественост?

# 100
  • Sofia
За другите не знам, но на техния клас ще им ги раздават в една пицария, събраха им по 5 лева за пица и сок и там ще си правят нещо като тържество, а после ще играят в парка, който е до пицарията.
За игрите не знам дали да я оставям, че тази госпожа сама с 30 деца не я виждам много ама на пицата ще я пусна, гледам че и е трепетно.

# 101
  • Русе
Как им дават бележниците на вашите деца? Просто така между другото или с някаква идея за тържественост?
Нашите деца по собствено желание са подготвили програма, за която нищо незнаем предварително. На 28.05 вечерта ще бъде раздаването на бележниците. Рузултата отдавна е ясен -по всичко отличен. Laughing

# 102
  • Карлово
Никой нищо не е споменал при нас за бележниците. За утре си имат домашни по всичко. Ще е последното изходно. След часовете ще се черпят в училището. Вчера са си направили снимка на класа и съответно с нея ще имат торта. Всеки каквото реши ще занесе за почерпката.

Измислих какъв подарък - от месец детето се прихласва по едно люлеещо се цвете и аз все отклонявам покупката, сега е момента да го получи, а може и за 1 юни. Пък за завършването само книжката, ако я доставят де.

Снощи се прибра вир-вода - минавали с колелета под фонтаните, голям купон било. Hug

# 103
  • София
И аз не съм мислила за подарък, но веднага след нейното тържество е рожденият ден на брат й. Там ще има подаръци за всички, така, че ще минем с това.

Нашите са подготвили програма, но ще си я изпълняват без родители.
Събрали сме пари за почерпка, надявам се да се забавляват.

Вчера Кремена се обажда, че ще ходят до Борисовата градина и тя видите ли горката е без джобни. Обажда ми се на мен, аз я отрязвам(щото ми е писнало от подобни измислени поводи да търча до училище), обажда се на баща си(той никога не отказва и отива да й носи пари). Спира човека пред училище и Кремена му се обажда - "тати ние няма да ходим!"
  Нашата щерка неизвестно защо си мисли, че всички сме единствено и само на нейно разположение. Всички опити да обясним, че това не е така остават безуспешни.
  Опитвам се да се успокоя, че не е само тя и сигурно е от възрастта.

# 104
Последен ден  newsm08

Общи условия

Активация на акаунт