"Отчаяни съпруги" в очакване на сезон 7

• 56 410
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Току-що изгледах серията.Беше страхотна.И аз като вас имам съмнения относно децата-според мен ще са или малкия на Сюзън с това на Дейв,или Зак и Андрю или пък голямата на Сюзън и детето на Катрин(къде я замесих и аз  Grinning )много предложения станаха  Grinning  А иначе очаквам много от Пол  Whistling

# 91
Струваме се че забравихте подробността-че размените на деца са били практика,адвокатите бяха шокирани... тогава единия полицай спомена че едно от семействата е от Уистериялейн..т.е Габи едвали е замесена,по скоро е някаква по-сериозна измама..
Аз това не съм го чула, че размените на деца са били практика. Адвокатът каза, че едно от семействата е от Уистериа Лейн. Никой още не беше известил полицията. Няма как шефът на болницата да предлага пред полицията да подкупят свещеника Laughing

пък голямата на Сюзън и детето на Катрин(къде я замесих и аз  Grinning )много предложения станаха  Grinning  А иначе очаквам много от Пол  Whistling
Детето на Катрин е румънче, осиновено от някакъв дом или нещо такова. Абсурд да е раждано в същата болница.

# 92
  • Варна
Осиновеното румънче е сегашното и дете - което видяхме, което е "заместило" истинското и дете. А истинското и умря. Възможно е да е то...нали са били приятелки с Джули. На мен лично много ми се струва Сам да е син на Бри. Още като го видях за пръв път ми се стори, че ужасно много прилича на нея по маниери, начин на държание. По ми прилича да е неин син, отколкото на Рекс. Но не можах да разбера точно, кога е се е родил той. Гледах отново срещата на Бри с майка му, но не ми стана много ясно.

# 93
Сам каза, че Рекс Го е направил преди да се оженят/запознаят newsm78 с Бри. Знаете ли какво си мисля Mr. Green Може Рекс да не е баща на Сам, но да е знаел, че Сам е син на Бри и просто да не е искал да и казва Crazy

# 94
  • Варна
H0uSse_Baby - това би било страааааааааашна конспирация  Simple Smile Хареса ми!

# 95
Може Рекс да не е баща на Сам, но да е знаел, че Сам е син на Бри и просто да не е искал да и казва Crazy

Joy Joy Joy

# 96
Може Рекс да не е баща на Сам, но да е знаел, че Сам е син на Бри и просто да не е искал да и казва Crazy

Joy Joy Joy

Точно исках да попита как една жена ражда и не знае за това после.  Whistling

# 97
Е, нали са разменили децата, тя си знае, че е родила, но просто Сам е истинското и дете Flutter Crazy Кюбит, разсеяна си нещо Crazy Hug Радвам се, че ви разсмях момичета Hug

# 98
Разбрала съм те погрешно.  Crazy Имала си предвид, че Рекс е знаел за размяната, но си е мълчал.  Peace Но пък с каква цел?

# 99
Божкеее  Crazy  и аз много първосигнално разбрах!

Да, да, така вече има смисъл!  Crazy

# 100
Докато вие нищите кои биха могли да бъдат подменените деца, аз се присетих колко тъпо завърши историята с Еди. Сюзън нали толкова се беше наточила на мръсника, посегнал на дъщеря й, а сега - никаква реакция. Няма начин да не е разбрала, че се е предал в полицията и че Линет е обещала да му помага. Освен това си мисля, че това би трябвало да се отрази на приятелството им. Дали са го оставили за следващия сезон, или ще я изоставят тази сюжетна линия?
За децата нямам никакви предположения. Ще си изчакам търпеливо до есента да разбера.

# 101
Ще го чакам с нетърпение и редовно ви чета.

# 102
Разбрала съм те погрешно.  Crazy Имала си предвид, че Рекс е знаел за размяната, но си е мълчал.  Peace Но пък с каква цел?
Дам, точно това имах предвид Crazy Ами с каква цел.. За да има 7-ми сезон Laughing

# 103
  • в сърцето на един мъж...
Аз да попитам, че малко се обърках - сега в понеделник не е имало серия и 23-тата е последната от сезона, нали?

# 104
  • София
Аз да попитам, че малко се обърках - сега в понеделник не е имало серия и 23-тата е последната от сезона, нали?
да, чак наесен с песен. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт