Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 831
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Снощи Хайрие направо ме остави без думи: "Хайде по бързо да дава парите Яман  #Crazy" Тази женица се държи все едно всички са им длъжни. Абсолютно не смятам, че Яман е виновен, че не даде парите си на хора, които преди това са "ограбили", макар и Шефкет да е виновен, то той им е син.
Достатъчно е, че дава работа на сестра му,а  и колко пъти е давал пари на Ферхунде? Тя си беше част от тяхното семейство, и това, че тя ги взимаше за себе  си него не го касае, той няма как да знае.

И това, че Лейля "прави сметка на парите на Яман" също е доста ...не знам каква дума да използвам, че да няма засегнати, че гледам, че доста на вътре ги взимате нещата...

Изобо Текин се държат така все едно всички трябва да живеят за тях, все едно са центъра на Вселената. Изключвам Фикрет...и може би Али Ръза.

Но Хайрие простоооооооооооо, никаква, ама никаква гордост няма тази женица.

Именно,и мен това ме дразни!То бива бива егоизъм,ама тяхното си е дебелокожие от всякъде! #Crazy #Crazy #Crazy

# 166
Неджля видя , че още има баламурник с БМВ Х5-ца да и се върже на акъла след всичко, което му причини и хайде, готово. Защо да се вози на автобуса  Joy Joy С право майка му на Джем така стана и си замина... Майките, които имате синове, как бихте реагирали ? То хубаво да искаш детето ти да е щастливо, но в случая според мен Неджля е просто една използвачка. Няма чувства към Джем, но след глупостите, които направи се чуди дали ще има някой свестен да и върже.. видя , че е балама и и прости и хайде... Иначе пък Фахрие Евчен актрисата ми харесва много като визия.
Лейля е супер нагла , как коментира за какво бил харчел парите си Яман.. това си е негова работа, и как ще и ги вземе от заплата... 38 000 .. колко пари взема, хаха , нямам думи просто  Joy Мислят си, че всички са им длъжни.
Хайрието как пуфтя и репликата "Хайде да идва по-бързо Яман да превежда парите"... чакай малко, ма , какъв ти е на теб Яман, че да ти оправя бакиите...
Значи , човек за да им даде на тия пари, трябва въобще да няма уважение към парите.. знаейки, че никога няма да му ги върнат.. Ако се замислите реално за някакво такова семейство в живота.. това са едни измамници, които само търсят кого да завлекат с пари... после друг ,че да оправят старите си борчове и така..
И Али Ръза, по принцип го имам за интелигентен човек, но ми писна все като има проблеми да седи и да гледа умно.. какво е това държание.. напълно неадекватно.. вярно, че децата му много му струпаха на главата, но явно малко ги е пердашил като малки, че така да му играят кючек на главата... Представяте ли си , да имате такива деца... Мили Боже....
Фикрет, въпреки че напоследък ме дразни, снощи поне се държа възпитано като поиска парите от Тахсин. Но сега тази вечер Джаврието като чуе по телефона... лошо ще и стане горката  Joy
Левент го харесвам много като външен вид, но наистина прави селски номера. Е, все пак е на положение , в което може да си го позволи, но все пак от гледна точка, на която и да е жена, да ти върти някой такива номера.. заслужава да му се врътне и на него един номер. Да се влюбят в някоя , която е по-голям играч от тях, заслужават такъв тип мъже и да си намерят майстора  bowuu
Иначе най-много ми хареса сцената Джаврието как си подаде ръката  Joy Joy Joy Между другото само аз ли забелязах и дали таки ми се стори или ръката на Джаврие беше със сравнително хубава кожа и въобще не беше някаква ръка на бабичка с отпусната кожа и старчески петна? newsm78

# 167
Лейля (много грозно) прави сметка на парите на Яман,защото той го допусна с постоянните си покани да излизат,да обядват заедно,да клюкарстват,затова той й внуши,че й е приятел,а не шеф.Ако беше поставил дистанция,тя щеше да си знае мястото.По същия начин тя искаше отчет и сметка от Ферхунде,изобщо достойна дъщеря на майка си.
Кемал,бащата на Джем,нали така се казваше,се държа адски разбрано и достойно.Не се отказа от сина си с крясъци или да го заплаши с обезнаследяване,обеща му подкрепа,но не желаят срещи с Неджля и фамилия.Кратко,точно,ясно.

# 168
Изключително пълнокръвни образи са всички! Около нас е пълно с Хайриета, Ферхундета, Джавриета, такива като Фикрет, Нехир, Лейля, Неджля Шефкет, Оуз, Яман, Левент.... Супер филм - обикновени житейски истории, трагедии, борби, пресъздадени с добра актьорска игра! И макар, че действието се развива бавничко и е доста серии, филмчето е много увлекателно!  Разгърната е цялата палитра на живота!
Добре, че е Джаврието да ме разсмива, възприемам я като комичен образ, който разведрява обстановката, макар, че си плюя в пазвата да не ми се наложи да търпя подобно същество!

Това е разбиващо също! Joy Joy Joy

# 169
Защо ли снощи сериите не ми хареса newsm78
Дано тази вечер ни е по-интересно.

# 170
това са едни измамници, които само търсят кого да завлекат с пари... после друг ,че да оправят старите си борчове и така..

Всякакво определение очаквах да чуя за семейството на Али Ръза, нооооо измамници..... Шефкет и Ферхунде - да, но всички.... newsm78
Но всеки вижда нещата по различен начин.

# 171
  • София
   Дали с измама или от тъпотия, все завличат някой! Тоя Али Ръза къв мъж е, що не трясна по масата с юмрук и да ги строи всичките да бачкат, ми само гордо мълчи?

# 172
това са едни измамници, които само търсят кого да завлекат с пари... после друг ,че да оправят старите си борчове и така..

Всякакво определение очаквах да чуя за семейството на Али Ръза, нооооо измамници..... Шефкет и Ферхунде - да, но всички.... newsm78
Но всеки вижда нещата по различен начин.

Харесвам филма и героите в него, но като се замислиш в реалния живот би ли дала пари на семейство като тези ? Ами те са пълни безхаберници, не си правят сметка за нищо.. пари нямат, ама все таксита ще хващат... Не си правят сметка какво могат да си позволят и какво не, че и след това нагли някой да им опрабя бакиите все(изключвам Али Ръза, въпреки че и той преди като не им е скръцнал със зъби да не му се качват на главата, сега ще си носи последствията).
Не харесвам Ферхунде по принцип какво прави, НО ПОНЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА... силен мъж, с възможности , да и е уреден живота, да не се притеснява утре дали ще има пари или не.. комерсиална е, НО пак повтарям, поне знае какво иска... Докато Неджля и Лейля.. те милите, даже не знаят какво искат..

# 173
Али Ръза не е измамник.
Той е от хората, които   извикват "Господи, аз ли   криво ти се молих, ти ли криво ме разбра?"
Това ли е искал? Честен човек е!

Просто не е случил на жена, на човек до себе си, който да разсъждава и действа като него. Да го разбира, а не зад гърба му да крие грешките на децата, след това да страда заради простотията и елементарността на жена си.

Затова, човек трябва да търси точния човек за съвместен живот, за да не се разминава с него  по много житейски  въпроси! Naughty
Али Ръза тръгнал към Москва, Хайрието към Багдад - е, как да се срещнат? newsm78

# 174
  Дали с измама или от тъпотия, все завличат някой! Тоя Али Ръза къв мъж е, що не трясна по масата с юмрук и да ги строи всичките да бачкат, ми само гордо мълчи?

напълно съм съгласна ! само лежат по стаите и се чудят каква интрига да вкарат на някой  Joy

# 175
Али Ръза не е измамник.
Той е от хората, които   извикват "Господи, аз ли   криво ти се молих, ти ли криво ме разбра?"
Това ли е искал? Честен човек е!

Просто не е случил на жена, на човек до себе си, който да разсъждава и действа като него. Да го разбира, а не зад гърба му да крие грешките на децата, след това да страда заради простотията и елементарността на жена си.

Затова, човек трябва да търси точния човек за съвместен живот, за да не се разминавас него  по много житейски  въпроси! Naughty
Али Ръза тръгнал към Москва, Хайрието към Багдад - е, как да се срещнат? newsm78

да, за него съм съгласна, че е честен, но ми е чудно изобщо как се е събрал с такава селянка като Хайрие ???
И пак, честен е, но и нищо не прави, не да ги опъне да работят , ами стои и гледа умно само.Съгласна съм, че се почуди човека на колко работи да ходи , че да им оправя мизериите.. но трябваше и да е по-строг с тях !!

# 176
никой не каза за ръката на баба Джаврие, само на мен ли ми се видя с хубава кожа без старчески петна  Joy

# 177
Няма как да е с гладка кожа на ръцете, защото е актриса на възраст. А точно ръцете издават възрастта. Naughty

Може много да иска човек да се подмлади, единствено ръцете няма как да промени. Нали виждам моите собствени ръце? Rolling Eyes
Те най-бързо остаряват, за съжаление. И като реши някой по-млад мъж да ти целуне ръка, просто се чудиш къде да я скриеш ? Joy Joy

# 178
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Не мисля, че актисата на Джаврие е толкова възрастна. Напротив без грима и забрадката изглежда сравнително добре, просто ролята й е такава. Някъде назад в темите имаше нейни снимки.

# 179
 Напълно съм съгласна с Dartanian    bouquet
Да в реалния живот, ако имах възможност бих им дала пари, точно заради Али Ръза! Наистина не ги е държал много строго и пак заради Хайрието, защото не знаеше много неща - да не кажа - нищо. Те сами си започнаха да работят, вярно, че късно, но все пак можеше да продължават да си стоят в къщи. Ферхунде може да знае какво иска, но май и те искат същото за себе си - богати мъже, че и майка им е първия подстрекател...
За Джеврието и на мен не ми прилича на старческа ръка. Може би актрисата не е толкова възрастна колкото е в ролята. Преди бяха качвали нейни снимки и е много хубава жена дори.
ba4iiska  писали сме едно и също. Не съм видяла   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт