Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 856
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Ох,много добре я разбирам аз майката на Джем. Откакто родих малкия започнах и свекървите да разбирам. Ами то раждаш го, гледаш го, трепериш му , даваш всичко от себе си и накрая идва някаква джофра и ти го взима  Crossing Arms
smile3521 Дааааа,и почва да писка,че и е тясно жилището,малка заплатата/на мъжа и/и кой знае още какво и е малко Laughing

LilaC Абсолютно си права! newsm10

алабала&Ники От "Семеен сарай" сякаш е по-дъртичка,ама знам ли Rolling Eyes

# 196
  • Пловдив
Тази актриса от "Семеен сарай" не ви ли прилича на Аслъ или аз имам богато въображение.
Ами бъркаш се... По-назад в темите някой беше писал, че актрисата, играеща ролята на Аслъ, се казва Петек Динчьоз, но и той е в грешка Naughty. Аслъ се играе от Burcu Özkanca Günay, родена в Анкара на 23 юли 1980 г. :

# 197
Благодаря много кралице за инфото.  Много ми харесва излъчването на актрисата. Лъчезарна е -  идеална за снаха на Джеврие Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 198
Ивона1, има във vbox7 снощните серии. Напоследък е трудно да се преразказват, най-малко пък с 2-3 думи сериите, тежички и объркани са.
Поне аз давам заето известно време след филма, докато осмисля какво стана и защо точно така се случи. newsm78 newsm78
По принцип знам долу-горе накъде отиват нещата, но в един момент се обръща всичко с главата надолу. ooooh!
И няма начин да не е така- ЖЪНАТ СИ БУРИТЕ!! Naughty след като сяха ветровете толкова време!

Влязох да видя накъде се движи "Кухата лейка".
Що така бе,  хора?!?!
Ами тя Джафки си е много хитро бабе. Знае какво прави ! А пък води класацията.
Хайрие е кухата лейка според мен. Глупава и ................ми чак не мога да намеря точната дума. Ако можете ми помогнете!! newsm78

Ето, дойде ми идея  за БЛИЦ-АНКЕТА:
Каква още може да наречем Хайрие, освен глупава??

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 13:36 от Dartanian

# 199
Dartanian и аз съм така напоследък.  Hug
Оставям информацията малко да "отлежи" и тогава коментирам и правя изводи.  Peace

# 200
  • София
като ви чета коментарите и се връщам назад, си мисля, че Джем наистина обича Неджля...за разлика от Неджля, която изпитва всичко друго, но не и обич към него  Whistling

# 201
Аз пък се сещам за бащата на Джем какво му каза,първият път е грешка,вторият път глупост или нещо от този род.И бе абсолютно прав!!!

# 202
Dartanian според мен има разлика между глупава и проста, и Хайрийе си е ПРОСТА.

# 203
Джеврие този път почти разделя Фикрет и Тахсин, но всичко зависи от съпрузите.

Видях това в сайта на БТВ, някой може ли да ми поясни с ББ какво точно се има предвид, моля!

# 204
Здравейте!
Мисля,че сем.Текин доста се разхождаха по главата на Яман и това ,че от съжаление взе Лейля на работа,а тя си въобрази,че чичко-паричко ще е щедър и глупав до без край!
Лейля заприлича на Ферхунде,щом възникне финансов проблем - Яман,ама Аман от тях!

# 205
Кой ви харесва повече,като визия Ферхунде или Асла?

# 206
  • Карлово
Втората.

# 207
И двете минават за хубави жени,но Асла ми е много безлична,безхарактерна.Много се учудих,че е на 30,доста по-възрастна ми изглежда.
Ферхи е "характерна",но дефектът си личи,особено в профил.
Да кажем,че по-чаровна ми е Ферхи.

# 208
Ферхунде-очите и мимиките.

# 209
Ох,много добре я разбирам аз майката на Джем. Откакто родих малкия започнах и свекървите да разбирам. Ами то раждаш го, гледаш го, трепериш му , даваш всичко от себе си и накрая идва някаква джофра и ти го взима  Crossing Arms

Ето за всички мъжки майки  Grinning.И по-рано тук съм го поствала,ама нищо,че  е много готино,пък и някои съфорумки са нови тук Hug

На Самуил  (На сина ми)

Утре, като дойде някоя напета —
с две глави над мене, два пъти по-млада...
Като ми открадне със очи момчето
и като запукат двамата на кладата...
Няма да го бъде! С чай ще я полея,
ще оскубя всички руси перушини.
Аз съм го родила, ще отива с нея!
Няма да го бъде! Да ме чуеш, сине.
Нали знам, жените сме невярно племе.
Тайните си мисли надълбоко крием.
Ти ще й напишеш някоя поема —
тя ще се засмее. И ще те затрие.
Тъй ще му говоря, само да порасне.
Само да започне сутрин да се бръсне.