Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 787
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
а дали Джеврие щеше да даде парите ако знаеше? Според мен трябва единствено на Тахсин да благодарят, а тази Джеврие да се гръмне - като видя че са я измамили и хайде да вгорчи живота на всички пак

# 376
Шефкет уязви Ферхунде в затвора и затова тя сега иска да му направи напук и да не му даде развод. Подозира,че след това той ще започне връзка със Седеф, а за нея това е болна тема. Както каза, тя не бърза да се жени отново, а на Шефкет ще му се наложи да почака, ако иска нов брак, т.е. Седеф.

# 377
Шефкет уязви Ферхунде в затвора и затова тя сега иска да му направи напук и да не му даде развод. Подозира,че след това той ще започне връзка със Седеф, а за нея това е болна тема. Както каза, тя не бърза да се жени отново, а на Шефкет ще му се наложи да почака, ако иска нов брак, т.е. Седеф.

А Ферхунде колко пъти уязви него и семейството му,всеки един член,колко!?да види хубаво ли е,да те попарят така,дори и да е истина,а в повечето случаи беше истина,когато засягаше Текинови,истина бяха и приказките на Шефкет.Само че тя го правеше от нужда да наранява,а Шефкет изрече насъбралото се от 2 години.С огромната й помощ,той се озова в затвора,как да я посрещне,с мед и масло ли!?Благодаря ти за всичко Ферхунде,ти беше добра,любяща,разбираща съпруга.....няма нищо,нищо че съм в затвора,голяма работа,ти нали си добре,това е важно.Нищо ,че всеки мой близък е с рани в сърцето и душата,ще се оправим.... ooooh!

# 378
Някой може ли да преразкаже 155 епизод накратко, че гледаме с колежките и нищо не разбираме.  baby_neutral

# 379
Може да е отрицателен герой, но Ферхи е много умна, а е израснала без майка и баща, сред чужди хора.  Просто е получила безброй шамари от живота и е разбрала  вкуса на сладкото и на горчивото.   Не я обвинявам, че иска само да й е сладко, човешка реакция е.  Освен, че не я прие А.Р. в началото на брака им я уязвяваше доста, затова тя се зае да му го връща по слабото място, чрез дъщерите му.  Те наистина не са по-добри от нея,  когато обаче се осмели да му каже в лицето истината, не му стане хубаво.

# 380
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ами ония двете кифли Лейля и Неджля - "Хайде, Фикрет ще дойдете да живеете в Истанбул, близо до нас и ще си ходим на гости" АУУУУУУУУУУУ bash Ами те само да си говорят и то само празни приказки друго не видях да правят.
Само мен ли ме изнервиха снощните серии? Просто нямам думи. Реших, че съм в някаква нервна криза и не мога да търпя никой около мен, но всички снощи ме нервиха много. Явно аз съм повредена нещо newsm78

# 381
Може да е отрицателен герой, но Ферхи е много умна, а е израснала без майка и баща, сред чужди хора.  Просто е получила безброй шамари от живота и е разбрала  вкуса на сладкото и на горчивото.   Не я обвинявам, че иска само да й е сладко, човешка реакция е.  Освен, че не я прие А.Р. в началото на брака им я уязвяваше доста, затова тя се зае да му го връща по слабото място, чрез дъщерите му.  Те наистина не са по-добри от нея,  когато обаче се осмели да му каже в лицето истината, не му стане хубаво.

Как я уязвяваше Али ръза,може ли да ми припомниш?И как може изобщо да сравняваш неговото отношение,с нейното към тях!Те какво лошо й направиха?

Ами ония двете кифли Лейля и Неджля - "Хайде, Фикрет ще дойдете да живеете в Истанбул, близо до нас и ще си ходим на гости" АУУУУУУУУУУУ bash Ами те само да си говорят и то само празни приказки друго не видях да правят.
Само мен ли ме изнервиха снощните серии? Просто нямам думи. Реших, че съм в някаква нервна криза и не мога да търпя никой около мен, но всички снощи ме нервиха много. Явно аз съм повредена нещо newsm78

Не виждам какво лошо са казали,просто я съжалиха,че трябва да търпи ужасната си свекърва,иска им се да е по-близо,да й е по-леко,не виждам нищо лошо в това.кой друг,освен фикрет,може да изтърпи Джеврие!?А след вземането на парите й...просто тя няма да може да диша дори.Защо да не предложат,защо да не се помисли за друг вариант?

# 382
а дали Джеврие щеше да даде парите ако знаеше? Според мен трябва единствено на Тахсин да благодарят, а тази Джеврие да се гръмне - като видя че са я измамили и хайде да вгорчи живота на всички пак

Ти въобще чуваш ли се какви ги говориш - Джаврие си продаде къщата - това е най-многото, което може да направи човек за друг.
На колене трябва да и благодари Фикретка, но тя знае само да се фръцка горделиво - между другото мисля, че голяма част от вината за разваляне на брака между Ферхи и Шефкет е нейна - тя вечно обиждаше Ферхунде, че кой би я търпял и сега пак нагла.

# 383
Как само се обръщат нещата в живота?  newsm78
Али Ръза отхвърли Ферхунде, а сега неговата дъщеря е отхвърлена от родителите на бъдещия си съпруг по същия начин. За това човек трябва да внимава как постъпва, защото рано или късно всичко се връща.  Thinking

# 384
Абе момичета,как трябвало да й кажат за парите,че тя сега като знае,ще кара Фикрет да й бърше задника след тоалетната сигурно!То да е човек,да й кажеш,да я помолиш,да й благодариш...ама тя е чудовище невиждано!

# 385

А Ферхунде колко пъти уязви него и семейството му,всеки един член,колко!?да види хубаво ли е,да те попарят така,дори и да е истина,а в повечето случаи беше истина,когато засягаше Текинови,истина бяха и приказките на Шефкет.Само че тя го правеше от нужда да наранява,а Шефкет изрече насъбралото се от 2 години.С огромната й помощ,той се озова в затвора,как да я посрещне,с мед и масло ли!?Благодаря ти за всичко Ферхунде,ти беше добра,любяща,разбираща съпруга.....няма нищо,нищо че съм в затвора,голяма работа,ти нали си добре,това е важно.Нищо ,че всеки мой близък е с рани в сърцето и душата,ще се оправим.... ooooh!

Ферхунде наистина искаше голяма семейство, винаги й е липсвало семейство.  Според мен за това се ожени за Шевкет.  Очакваше, че ще получи любов, грижа, култура на общуване в семейството на "околийския управител".   Тя не очакваше, че ще се сблъска с ограничената Хайрие, кухите лейки Лейля и Неджля,  и  надменния А.Р.  Не е очаквала, че и Ш. ще излезе П.Маринкин, Муньо и както искате да го  наречем, само не и мъж.

# 386
  • Карлово

Ти въобще чуваш ли се какви ги говориш - Джаврие си продаде къщата - това е най-многото, което може да направи човек за друг.

Според мене я продаде за да остане ЗАВИНАГИ  с тях. Да няма къде да я изпратят като прекали.

Ферхи, ако знаеше кколко са безпарични никога нямаше да се свърже с това семейство.

# 387
Съгласна съм,че родителите на Джем не биха могли да са доволни от факта,че те пак се събират.като майка на момче,все още малко но...представям си как бих се чувствала аз,ако така постъпи жена с него.От друга страна,хората са казали,че трябва да загубиш някого,за да го оцениш,и Неджля това направи.погледнато от тази страна,трябва да им се даде шанс,още един.но по съм склонна да не съм съгласна,че синът ми е най-важното нещо и неговото щастие е мое щастие,и ще се стремя към това,а досега Неджля не е показала,че може да напрови щастлив Джем.

# 388
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
"Институцията свекърва" малко е карикатуризирана в образа на Джаврие. То тя не може да общува със собственото си сем-во, та какво остава с другите. То и тя се смята за единствена и незаменима, счита , че другите са й длъжни и света трябва да се завърта около нея. Че реагира прекалено с държанието си с А.Р.- да, но мисля, че по-скоро искаше косвено да натрие и носа на Фикрет чрез това обаждане до баща й. Явно досега Фикрет не й показваше че й обръща внимание, явно иска така да я накара да избухне. А освен това натри и носа на А.Р. - виждаш ли той се мислел за нещо, като бил околийски управител. Не мисля, че той се е държал така, дъртата кранта си направи греши изводи, надроби една попара и направи нова завръзка в сериала. То иначе как ще върви сюжетната линия?

# 389

Ферхунде наистина искаше голяма семейство, винаги й е липсвало семейство.  Според мен за това се ожени за Шевкет.  Очакваше, че ще получи любов, грижа, култура на общуване в семейството на "околийския управител".   Тя не очакваше, че ще се сблъска с ограничената Хайрие, кухите лейки Лейля и Неджля,  и  надменния А.Р.  Не е очаквала, че и Ш. ще излезе П.Маринкин, Муньо и както искате да го  наречем, само не и мъж.

Очаквала любов и култура на общуване....не ме разсмивай!Ферхунде очакваше пари и лесен охолен живот!Егати абсурдният постинг ooooh!,за мен!

Общи условия

Активация на акаунт