Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 719
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
За каквото и да си е продала къщата Джавка, фактът е че го направи и даде парите на сина си. Тя е в крайна сметка една възрастна жена, мен не би ме дразнила каквито и да ги плещи...Фикрет не ми хареса, много с е изложи - пък и се кара на мъжа си, нема що много е голяма.
Ферхундето буди отново моите симпатии с адекватното си поведение.

# 391
Абе момичета,как трябвало да й кажат за парите,че тя сега като знае,ще кара Фикрет да й бърше задника след тоалетната сигурно!То да е човек,да й кажеш,да я помолиш,да й благодариш...ама тя е чудовище невиждано!

Джавки е от старата генерация, мила, те се мият, не се бършат.  Представих си Джавки нагъзена, Фикрет с ибрика полива и  с пръстчето.....  Ха ха ха ах а, задавих се от смях.

# 392
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Ферхунде прави всичко със сметка - за това всички сме съгласни. Че й е липсвало сем-вото през годините - също приемам. Но че го е търсила в с-во Текин - НЕ. С предишния си съпруг бе видно, че е осигурена финансово, както и че тогава работеше - значи пари не са й липсвали. какво й пречеше да си поддържа любовна авантюра с Шефкет- хем ще имаш финансова подкрепа от съпруга си, хем ще имаш и развлечение с любовник. За мен този нейн ход ( женитбата с Шефкет) не бе разбираем. От нещо тя отиде при нищо. Аз отдавна казах, че тя се лакомеше за "парите" на околийския управител, но сметките й излязоха криви. Сега пак вирна опашка, но май пак нищо няма да излезе.

# 393
Абе момичета,как трябвало да й кажат за парите,че тя сега като знае,ще кара Фикрет да й бърше задника след тоалетната сигурно!То да е човек,да й кажеш,да я помолиш,да й благодариш...ама тя е чудовище невиждано!

Джавки е от старата генерация, мила, те се мият, не се бършат.  Представих си Джавки нагъзена, Фикрет с ибрика полива и  с пръстчето.....  Ха ха ха ах а, задавих се от смях.

Казах го образно,пък ти си представяй какво то си искаш,аз дотам не съм стигнала да си представям Джеврието надупена,и кой къде бърка  ooooh!.

# 394
Стана малко грозно. Хайде да не си разваляме обеда.

# 395
rozi-maxi,  успокой топката, недей хаби нерви мила,  все пак  да не забравяме, че  е  само филм,  че не е в нашите домове, слава богу!   Не мисля, че е оправдано  каквото и да било  ядосване на постовете на друг.   Нормално е да сме различни, с различни  мнения.

# 396
Не съм започнала аз,просто използвах примера за да кажа,че досага животът на Фикрет беше песен,а го знаем какъв беше...но някои хора се чудят как да се заядат!

Ваня,не съм ти мила,без ирония,ако обичаш!Мила съм и са ми мили други!

# 397
  • Под тепетата

Джавки е от старата генерация, мила, те се мият, не се бършат.  Представих си Джавки нагъзена, Фикрет с ибрика полива и  с пръстчето.....  Ха ха ха ах а, задавих се от смях.

Казах го образно,пък ти си представяй какво то си искаш,аз дотам не съм стигнала да си представям Джеврието надупена,и кой къде бърка  ooooh!.

Здравейте,момичета,малко ви бях поизгубила Embarassed
Рози-Макси,липсваше ми-ти с твоите размисли...не виждам и други от момичетата,но както и да е  bouquet
Относно бабето-не е в час и това си е-според мене поне.

# 398
Мартинка,благодаря!

За пореден път стигам до изводът,че фенките на Ферхунде са агресивни,хапят.Ми нормално е да харесваш себеподобни!И аз хапя,но само когато ме предизвикат, като Фикрет.

# 399
rozi-maxi,  успокой топката, недей хаби нерви мила,  все пак  да не забравяме, че  е  само филм,  че не е в нашите домове, слава богу!   Не мисля, че е оправдано  каквото и да било  ядосване на постовете на друг.   Нормално е да сме различни, с различни  мнения.

В мислите ми нямаше и грам ирония, нейсе. Използвах "мила" в смисъл на  съмишленик тук, в темата, на участник в нещо, което е приятно и на двете, щом сме в темата.    Днес може би не ти е ден, но аз нямам желание за заяждане,  не знаех, че темата е частна собственост, и , че различните мнения не се премат.   Няма проблем!
И на Ферхунде не съм фенка, просто писах моите мисли и разсъждения върху действията й.

# 400
Фикрет ( поне за мен) добре му го каза на Тахсим това за майка му - аз отдавана да съм си хванала чантата и да съм излязла от там. Мисля, че тя достатъчно търпя капризите и приказките на дъртофелницата. Когато тръгна Фикрет за Истанбул тя знаеше, че парите на Джавка са при Тахсим, тя не знаеше, че той ги е върнал на майка си и поради тази причина ги поиска от него. Не знаеше за развитието на нещата в Адапазъръ. Това, което тя каза на Тахсим аз отдава да съм го казала, но тя прояви страшно търпение. Минала съм по този път и затова го говоря( по скоро пиша). Тахсим реагира по начин, който на мен ( като снаха) ми хареса, но няма да се хареса на някой който е свекърва. Той застана на страната на жена си и е естествено това да не се хареса на свекървата. Не помня коя го каза - Лейля или Неджля - но той се чувства най-зле в тази ситуация. Иска да угоди на всички и поема всечки негативи и от двете страни. Май от тази история той най - много изстрада.  

# 401
  • Под тепетата
Аз също донякъде оправдавам постъпките на Ферхунде,но точно затова харесвам такива размисли като Рози-Макси,градивни,да поспорим,интересно ми е друго мнение,но и мен по пронцип като ме захахпят-хапя. Peace

# 402
Не ми хареса поведението на фикрет пред баща й когато той се развилня. Тя се сви и не каза нищо. Абе, аланколу, откъде щеше да намериш пари да свършиш работа, ако не бе тя. Ти му намираш пари , вършиш му работа - той недоволен. Ми да си бе намери пари сам. Но не -  той гледаше в една точка и размишляваше за своята гордост.

# 403
Cheburashka, Gargamela  newsm10
Гордостта на Али Ръза взе да ми идва вповече...
А за Левент и Ферхунде - те наистина са като котка и мишка и си разменят ролите постоянно. Негова милост е доста заинтересуван, но не иска да си признае, все пак Ферхи не е от неговото обкръжение и точно затова може би  му е толкова интересна, различна от останалите. Аслъ пък реши да демонстрира превъзходство, но загуби по точки след разговора между двете в колата. А с отсраняването на Ферхи от проекта мисля, че се задават големи проблеми  Mr. Green

# 404
Не ми хареса поведението на фикрет пред баща й когато той се развилня. Тя се сви и не каза нищо. Абе, аланколу, откъде щеше да намериш пари да свършиш работа, ако не бе тя. Ти му намираш пари , вършиш му работа - той недоволен. Ми да си бе намери пари сам. Но не -  той гледаше в една точка и размишляваше за своята гордост.
Точно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт