Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 872
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Е как нашето гардже си е най-хубаво и никакви барбита не могат да му се опънат.  hahaha Joy Joy Joy

# 226
Абе то ващо гардже си е жива  гарга,ама айде .... Laughing.Нали Бискит така я наричаше-онази рошавата гарга...  Joy

И за мама Хайрие да каже-защо бе ,хора,защо да е куха лейка мамчето!?Е,от време на време прави и говори глупости,но на фона на целият си живот,изкаран между печката,пералнята и дъската за гладене...,как да е,каква да е!?Според мен тя също има потенциал,понякога също говори дълбоки,смислени неща,все пак е прихванала малко от мъжа си,но тя няма начин да е друга.Аз от 4 години съм у дома,и вече се чувствам супер затъпяла  Rolling Eyes,а тя милата,цял живот.Куха лейка си е мама Джеврие,дива куха селянка,мозъкът й сигурно е като аспиринче,с 1 гънка Laughing,която не може дори да осъзнае,какъв късмет има синът й,че намери жена като Фикрет.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 16:44 от rozi-maxi

# 227
Абе то ващо гардже си е жива  гарга,ама айде .... Laughing.Нали Бискит така я наричаше-онази рошавата гарга...  Joy
hahaha Винаги успявате да ме разсмеете  bouquet !!Сега разглеждах няколко други теми извинявам се ама те на малкия пръст на нашата не могат да стъпят   Whistling Само се питам какво ще правим когато филмът свърши Sad няма да е скоро,но все пак ще е някога...

# 228
Споко сигурна съм, че ще пуснат някой друг хубав като Листопад и всички вкупом се местим в темата за него и почваме пак да си лафим.  Аз и след Перла си мислих какво ще гледам, пък виж, че се намери какво да се гледа.Mr. Green

# 229
Man_In_Black Taka съм се смяла на сюжета ти, че наплюх монитора. Благодаря ти за развеселяването!!!

Али Ръза тръгнал към Москва, Хайрието към Багдад - е, как да се срещнат? newsm78
Това също ме съсипа от смях. Мен ако питаш Хайрие е тръгнала не за Багдад, а за лудницата  hahaha
H0uSse_Baby веднага те уреждам и теб в сценария Simple Smile

Аслъ е готина мадама, ама има нещо злобарско във физиономията. Ферхунде е много хубава и чаровна когато се усмихва. Гледах някъде интервю, в което казваха, че тя по принцип има белег някъде около устата. Сигурно затова изглежда по-странна.

Вчера, докато търсех да гледам сериите в нета, случайно се загледах в 14 епизод. Много ми беше забавно. Пробвайте и вие: ако имате време пуснете си някоя стара серия. Ще се смеете много като си припомните как са били нещата в началото. 14 епизод беше празненството на Ферхунде, когато изпратиха Али Ръза и Хайрие уж на почивка, а те поканиха Яман, Джейда и Оуз. Само че на Хайрие й откраднаха чантата и почивката се провали. Прибраха се вечерта и завариха прартито у дома си с отворени усти Joy

# 230
Искам да кажа,че бяхме обвинени,че не използваме бутонът поправи Naughty.Повечето пъти когато го използвам,докато редактирам са писали още 3-4 човека и то остава назад.Така не може,срамота е,аз си напървам сивото вещество да разсъждавам и пиша,пък моите остроумия остават нечетени  Mr. Green. Laughing.Просто очаквам коментар,някой да не е съгласен с мен,че да го захапвам Mr. Green.

# 231
Кой ви харесва повече,като визия Ферхунде или Асла?

Аслъ на мене:)))

# 232
Искам да кажа,че бяхме обвинени,че не използваме бутонът поправи Naughty.Повечето пъти когато го използвам,докато редактирам са писали още 3-4 човека и то остава назад.Така не може,срамота е,аз си напървам сивото вещество да разсъждавам и пиша,пък моите остроумия остават нечетени  Mr. Green. Laughing.Просто очаквам коментар,някой да не е съгласен с мен,че да го захапвам Mr. Green.
Ние знаем способностите ти да ''проявяваш вампирски наклонности''   Mr. Green и гледаме да сме съгласни с теб!Че една-че лошо ни се пише (в най-добрия вариант ще станем вампири  Laughing )

# 233
Момичета кога имате време за тези сериали.
Като нямате работа поне не ни палнете темата с простотии!!!

# 234
Ние знаем способностите ти да ''проявяваш вампирски наклонности''   Mr. Green и гледаме да сме съгласни с теб!Че една-че лошо ни се пише (в най-добрия вариант ще станем вампири  Laughing )

Въйййй,взела съм ви страха май  Mr. Green.Недейте така бе,хора,аз съм много добро момиче  Laughing.само че такива тарикати като Ферхунделата,ме вадят от кожата ми.На втората серия снощи,буквално ми се скъса сърцето,горкият Али Ръза,с какво заслужи всичко това Cry!?Но Яман си беше прав да им отказва,въпреки че много ми дожаля,но е крайно време спонсорството да секне,те го удариха на бащиния,каквото и да стане,г-н Яман ще помогне.Ми попрекалиха вече.И все пак ми дожаля Cry.Много са ми мили,много са ми влязли навътре  Rolling Eyes.

# 235
Мили или не, време е да вземат съдбата си в ръце , а не да се надяват някой друг да свърши тяхната работа .

# 236
Мили или не, време е да вземат съдбата си в ръце , а не да се надяват някой друг да свърши тяхната работа .

Да,след като ферхунде бутна Шефкет в дълбоката яма,а той повлече със себе си и цялото си семейство...
Сега ще кажете пак,слаб бил.....ми по-слаб е,има много такива хора.Представете си на какво ще заприлича светът,ако всички са "силни и оправни" като Ферхунде!?Джунгла,зверилник...все е меко казано,би било страшно!Затова в живота има и по-плахи и по-силни,и по-добри и по-лоши....все пак има все още някакъв баланс,компенсират се нещата,по-силните,по-високоцелящите се ръководят по-плахите,т.е. подчинени са им,но тяхната природа е такава,пасивна,и не виждам лошо в това.Лошото идва,когато пасивен като Шефкет ,се събере с агресивна,силна като Ферхунде,тогава следва това което видяхме,затова хората трябва да се избират себеподобни.Но светът би бил чудесно място,ако всички бяха като сем. Текин,това е разликата.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 17:36 от rozi-maxi

# 237
Момичета кога имате време за тези сериали.
Като нямате работа поне не ни палнете темата с простотии!!!

Изглежда жената има поне малко свободно време щом цъка и тя тука. newsm78

# 238
  • до една звездичка
Ферхунде харесвам повече като визия от Аслъ.

Между другото, не знам дали знаете, но всъщност "бозав" значи "със сив тен", а не "розов", "бял", както много хора смятат.  Whistling

# 239
Ферхунде харесвам повече като визия от Аслъ.

Между другото, не знам дали знаете, но всъщност "бозав" значи "със сив тен", а не "розов", "бял", както много хора смятат.  Whistling
Напротив бозаво е отенък на кремавото нещо между жълто и бяло.

Общи условия

Активация на акаунт