Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 783
  • 734
  •   1
Отговори
# 315

Saidah така е, не го отричам, това са фактите, но думите и действията на Хайрието са толкова пресилени и аз не знам вече какви.. Че направо ми бърка в мозъка. А и колко време не са се виждали с Шефкет, 2-3 дни, до седмица, колко пък ще отслабне Tired Това за мен са лигавщини..
                 Hug И ти си права  Grinning . Но човек много лесно може да се заблуди , за колко дни се развиват събититята.
                  Особенно ,когато разтягат даден сериал ,като локум  Joy

# 316
Ей зло бабе си е тази Джеврие, подиграва се по този нагъл и циничен начин с Али Ръза, ама не мисли след това как ще се оправя с Тахсин. Не стига че е виновна, ами на това и отгоре безочлива. Абе склеротична бабичка.

# 317
                    Или може би ,скучаеща,ревнива.До вчера / преди брака , и след загубата на първата /, Тахсин е слушал и
                    се е съобразявал с маминка. А сега някоя / омразна / , просто я е изместила от централното място . Wink

# 318
  • до една звездичка
Тази вечер ми просветна на кого ми прилича Аслъ. На Клаудия Шифър. Във всеки случай, най-малко ми мяза на туркиня.  Crossing Arms На германка, скандинавка, може би... Макар, че й личи, че е изрусена. Имам чувството, че двамцата с Левент са се наговорили да вгорчат животеца на Ферхундето и се *бават яко с нея.  Whistling

Али Ръзата ме изнерви тази вечер. Можело, значи, да си обуе патъците и да прибяга да поиска пари от Ахмет, ама, не - остави дъщерите си сами да си чупят главите и да кършат китки откъде да ги вземат. С молби, сълзи, обещания... Тогава не ги пита как ще се справят, а тази вечер реве кат бик, щото, видите ли "горостта му била наранена!".  Айде, нема нужда!  StopАко беше ги дал Яман без да търси благодарности като Джеврата, тогава по-малко ли щеше да е наранена?! Ааааа.... Crossing Arms

# 319
  • Варна
За новия епизод на Листопад по турския канал. Гледах малко от края но бб спокойно Ферхунде е жива и здрава и може скоро да си намери четвърти съпруг  hahaha hahaha hahaha
Ето трейлъра на 156 епизод http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/i4olYtEapN0

# 320
ей Джеврие беше черешката от тортата с този айрян.Ох много се смях, въпреки поредната тъжна серия.

# 321
  • Пловдив
За новия епизод на Листопад по турския канал. Гледах малко от края но бб спокойно Ферхунде е жива и здрава и може скоро да си намери четвърти съпруг  hahaha hahaha hahaha
Ето трейлъра на 156 епизод http://www.youtube.com/yaprakdokumu#p/u/0/i4olYtEapN0
Mr. Green ББ: Охооо, Седефчето май получава предложение за брак Blush... А съревнованието между Лейля и Неджля май никога няма да спре newsm78...

# 322
  • У ДОМА
Този който е казал че човек пати най-много от децата си изобщо не е сгрешил!
Този път Али Ръза потъна до дъното на блатото!Не остана човек от семейството му който да не го е предал!Едва ли някога е предполагал че ще стигне до там!-дъното!А той толкова вярваше в децата си!Надеждата му беше в тях -ама какво да се прави -съдба -не можеш да контролираш живота на другите!А за Джеврие нямам думи-направо е за разстрел!Някой тук във форума каза че се прекалява със злобните реплики на бабата!Ами аз не смятам така ! Такива хора като Джеврие има и то даже по -лоши!Имах  един приятел на който баба му направо щеше да сложи Джеврие в малкия си джоб-толкова зла долна заядлива проста и досадна жена не бях срещал дотогава !!!!

# 323
  • Варна
Аз най сетне разбрах историята с Оуз и Джейда бб След като излиза от затвора Оуз се жени за Джейда но после се развеждат. Тя не дава развод и Оуз и предлага пари и така се развеждат.

# 324
  • София /Абсурдистан
Али Ръзата ме изнерви тази вечер. Можело, значи, да си обуе патъците и да прибяга да поиска пари от Ахмет, ама, не - остави дъщерите си сами да си чупят главите и да кършат китки откъде да ги вземат. С молби, сълзи, обещания... Тогава не ги пита как ще се справят, а тази вечер реве кат бик, щото, видите ли "горостта му била наранена!".  Айде, нема нужда!  StopАко беше ги дал Яман без да търси благодарности като Джеврата, тогава по-малко ли щеше да е наранена?! Ааааа.... Crossing Arms
Абсолютно подкрепям мнението  Peace То не бяха фасони,  не беше гордост, то беше чудо ... А през това време банката си иска парите.
И Шефкет горкичкия, той светец и страдалец в затвора, жена му била виновна, че той така набута семейството до ушите в дългове.
Дразни и Хайрието - да видела сега с какви очи щяла  да я погледне майката на Джем, след като така я е обидила преди време. Абе тя забрави ли какви ги натвори дъщеря и, че ще се обижда на чуждите родители ooooh!
На тези всичките наоколо са им виновни, само те са чиста сълза. Такива двойни стандарти не бях виждала.
Джеврието си е отровна змия, когато и да я претрепеш, все ще и е късно, нея какво да я коментираме ...

# 325
  • Варна
Mr. Green ББ: Охооо, Седефчето май получава предложение за брак Blush... А съревнованието между Лейля и Неджля май никога няма да спре newsm78...
Дано да приеме че ако чака Шефкет ще стане на 100 години  ooooh! ooooh! ooooh!

# 326
  • Пловдив
Дано да приеме че ако чака Шефкет ще стане на 100 години  ooooh! ooooh! ooooh!
Дано, защото Шевкет изобщо не я заслужава Naughty Седеф и майка и са ми много симпатични и като изключим глупавото и увлечение по Шевкет - заради всичко останало и двете трябва да са щастливи Peace

# 327
Дразни и Хайрието - да видела сега с какви очи щяла  да я погледне майката на Джем, след като така я е обидила преди време. Абе тя забрави ли какви ги натвори дъщеря и, че ще се обижда на чуждите родители ooooh!
На тези всичките наоколо са им виновни, само те са чиста сълза. Такива двойни стандарти не бях виждала.
Това го пропуснах ooooh! ooooh! Sick

# 328
  • София /Абсурдистан
Дразни и Хайрието - да видела сега с какви очи щяла  да я погледне майката на Джем, след като така я е обидила преди време. Абе тя забрави ли какви ги натвори дъщеря и, че ще се обижда на чуждите родители ooooh!
Това го пропуснах ooooh! ooooh! Sick
Майката на Джем беше дошла преди при Хайрието да я предупреди да държи Неджля далече от Джем, един вид не я иска повече до сина си заради историята с Оуз. И Хайрието се обиди много, що пък така да не го иска това добро момиче  Simple Smile Сега, когато Джем каза, че родителите му ще идват с него у тях, Хайрието злорадо го каза - май на Фикрет беше - да видим сега с какви очи ще ме погледне г-жа Сузан, след като преди така ме обиди hahaha

# 329
  • Пловдив
Майката на Джем беше дошла преди при Хайрието да я предупреди да държи Неджля далече от Джем, един вид не я иска повече до сина си заради историята с Оуз. И Хайрието се обиди много, що пък така да не го иска това добро момиче  Simple Smile Сега, когато Джем каза, че родителите му ще идват с него у тях, Хайрието злорадо го каза - май на Фикрет беше - да видим сега с какви очи ще ме погледне г-жа Сузан, след като преди така ме обиди hahaha
Каза го на Али Ръза, вечерта в леглото, когато му нареждаше как да се държал при посещението на Джемови Sunglasses... Боже, боже - тъпата селска кифла да обяснява как подобавало да се държат пред гостите... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт