Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 668
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Не знам Текинови, ама и на атмосферата в темата много падна нивото - ругатни, обидни думи, оплювки, вулгарности, критики по всичко и всички, негативизъм  Sick Имам нужда да изляза на въздух.  Sick
Соичка, то и настроението във филма е такова. Всички са толкова неадекватни в последните серии, че просто няма на къде Sick Как в темата да е по-различно? То можеш ли да харесаш някой и да му кажеш "Браво, добре постъпи" ooooh! Няма такъв в последните епизоди Crossing Arms
Аз не видях ругатни и вулгарни думи. Сюжетната линия в момента е такава, затова и атмосферата стигна до тук. В момента на показ е глупостта на едни наивни хора. Как да не се възмущаваме, като единственото приятно нещо е свалките на Ферхунде с Левент и лафовете на Джеврие. Надявам се в следващите серии да се повиши настроението, защото за момента нещата във филма хич не са розови, нито за пример.

# 436
  • до една звездичка
Не знам Текинови, ама и на атмосферата в темата много падна нивото - ругатни, обидни думи, оплювки, вулгарности, критики по всичко и всички, негативизъм  Sick Имам нужда да изляза на въздух.  Sick
Соичка, то и настроението във филма е такова. Всички са толкова неадекватни в последните серии, че просто няма на къде Sick Как в темата да е по-различно? То можеш ли да харесаш някой и да му кажеш "Браво, добре постъпи" ooooh! Няма такъв в последните епизоди Crossing Arms

Абсолютно права е Соя. Много критици, много чудо! Sick ooooh!
Ще ми се да се поразровя 4-5 теми назад и да видя коментарите на същите тези хора, покрай анкетата: кой е виновен за разрухата на сем. Текин. (или нещо подобно беше) - как тогава хулеха големия град, съвремието, средата...  Crazy

# 437
Ако трябва да се възмущаваме,то аз съм по-склонна да се възмутя на подлостта на Ферхунде,отколкото на глупостта и наивността на Текинови..Защото има разлика,между това да сгрешиш от наивност,от не добра съобразителност,и добре скроени планове,кога,кога как да нараниш.Разни хора,разни идеали Peace.

# 438
  • Враца
Чакайте да ви  разсмея малко..Направиха ми две сцени впечатление във снощните серий.Кагато отиваха на свиждането в автобуса...всички седяха по двама на седалка и то нормално.А пък Али Ръза и Харието така бяха напълнили седалката ,че на горката жена половината д..е беше навън..и в кревата беше същото..така  беше пълна спалнята..че когато Айше легне..горката ще я смачкат..  ooooh!

# 439
Чакайте да ви  разсмея малко..Направиха ми две сцени впечатление във снощните серий.Кагато отиваха на свиждането в автобуса...всички седяха по двама на седалка и то нормално.А пък Али Ръза и Харието така бяха напълнили седалката ,че на горката жена половината д..е беше навън..и в кревата беше същото..така  беше пълна спалнята..че когато Айше легне..горката ще я смачкат..  ooooh!

Това в автобуса и аз го забелязах.. чудех се как трите сестри седят на две седалки, а Али Ръза и Хайрие не се бяха събрали  hahaha Голям смях

# 440
Аз не видях ругатни и вулгарни думи.
Става дума за квалификации, отправени по адрес на самите герои, не към форумци. (Има си хас!)
Ето това разваля въздуха в темата. И както стана дума по-горе, сценария го пишат сценаристите, а темата - ние.

# 441
Ех,старост,нерадост.Ще видим и ние какви кифли ще станем като напреднат годинките Rolling Eyes.

# 442
Става дума за квалификации, отправени по адрес на самите герои, не към форумци. (Има си хас!)
Ето това разваля въздуха в темата. И както стана дума по-горе, сценария го пишат сценаристите, а темата - ние.

Надявам се след сериите довечера да се нормализират нещата, че тягостната атмосфера и на мен ми идва в повече. Колкото до обидите към герои, някой са си ги заслужили. Смятам обаче че rozi-maxi трябва да е по-умерена в критиките си към Ферхунде.

# 443
И Ферхунделата как нарече моята Седефка-оная късокраката....ами ти като си дебелогъза  Mr. Green!Айде без обиди ,моля!Късокрака била!Да,ама късокраката е дизайнерка,прави ревюта и ми се струва,че много скоро Ферхунделата,а и всички останали ,ще й дишат пушека Laughing!Седефчето няма грешка Laughing!

# 444
Не да чупи столове, Али Ръза,а да вдигне телефона и да благодари на г-жа Джервие!Ето това трябваше да направят!Ама то като е за срам се чудят къде да се скрият,и все друг им е виновен!И Фикрет-проста патка-вместо да си гледа семейството,тръгнала да оправя балиите на фемилито!Ама нали сама избяга от там,що се вре?Тя хич ли достойнство няма тази жена или е малоумна??И после-г-жа Джервие я хокала незаслужено!Пуста сопа!Вярно тук някой бе писал-малко ги е бил  Али Ръза и за туй всички са толкова откачени,като майка си!
Пък Шефкет /артиста дето е сега/ хич не ми харесва,и той гледа умно-умно....Може и наистина да е наркоман,ама другите без да са наркомани да им се чуди човек на неадекватните постъпки/в ролите де/ Rolling Eyes
От сутринта се опитвам да изчета написаното, но явно няма да успея. Аз започвам от последната страница и се връщам назад, но след мен неумолимо се трупат нови, и нови постове. За това, стигнах до цитата и реших да напиша нещо. После ще продължа с четенето.
Има моменти, в които филма ме дразни. Като започнат дълго и продължително да гледат в една точка, да бездействат. Но последните серии са основа за дълбоки размисли. Какво става в това семейство?! Неджля - хубаво момиче. Симпатична ми е артистката. Ама защо не се опита да поправи грешката си? Обича ли Джем? Или ще се жени за него, заради мама и тате?! Ако го обича, (видях я как избяга с Оуз) ами да се съберат. какво от това, че връзката ще е трудна? Че живота не е лек. Да, хубаво е да се возиш в хубава кола, да имаш пари...
И в този ред на мисли, покрай проблема им с плащането, не разбрах колко време им отне, и защо никой неработи?! Хайрие шие ли още? Неджля ходи ли в издателството? Всички седят и се тюхкат!
За всеки образ може да се пише доста сега.
Ферхунде - каквато и да е, стана ми жал вчера в затвора. Този "мъж" Шефкет, защо си е мълчал до сега? Защо не й каза нещо? Страх го било да си помисил, че може да има дете от нея....Думи нямам!
Фикрет - с кого е? С тахсин, който я гледа в очите? или с другите, които я бяха превърнали в слугиня и все им беше виновна?
Джаврието - да, не искам да ми е в къщата. Но женицата хем търси благодарност, иска да се почувства значима. Да й кажат - ето, видя ли? Добре, че беше ти. А то какво се получи. Нищо. Факт е, че тя ги спаси в този случай. А Али Ръза чупи столове. И напада Фикрет...
Пиша, и им се ядосвам. И се чудя какво ли предстои ....

# 445
  • София
Я значи и аз да ви разсея малко с едно питане-прави ли ви впечатление нещо от облеклото на Ферхунде-винаги има нещо завързано зад врата,и все се чудя това част от сутиен ли е или някаква специална мода нещо...При другите героини не съм го забелязала,ни при млади,ни при стари,и защо само на нея да й слагат такъв странен сутиен-тип бански или аз съм в грешка,я кажете вие дали сте го забелязали и какво е това,че изгарям от любопитство вече... Praynig

# 446

Надявам се след сериите довечера да се нормализират нещата, че тягостната атмосфера и на мен ми идва в повече. Колкото до обидите към герои, някой са си ги заслужили. Смятам обаче че rozi-maxi трябва да е по-умерена в критиките си към Ферхунде.

А не ти ли се струва,че и тази съфорумка,трябва да е "по-умерена" в критиките си към сем .Текин

Ама то прости-прости до нема и къде хора!Отврат! newsm11
Нея защо не я споменаваш!?

# 447
На пръв поглед ми прави впечатление, че споровете тръгват от привърженици и противници на Ферхунде, а ти доста лошо говориш за нея. А raliko може да е имала нещо в контекста, но също трябва да е по-умерена. От обидите към някои герои тръгват споровете, затова трябва да ги избягваме.

# 448
alleicha,не мисля,че този път Неджля иска да се омъжи за Джем заради родителите си.ти защо така си мислиш,кое те наведе до това?тя даже се притесняваше как ще реагира баща й.
Относно това,че трябвало просто да благодарят на Джеврие...Хубаво,така трябваше да се постъпи с нормален човек.Но мислиш ли,че и дори и цялото сем .Текин,да се бяха натоварили на авторуса и отидат да й целунат ръка,тя щеше да го оцени,да не тормози Фикрет за това,да спре да го натяква постоянно и но всички?Аз не мисля,просто с това дъртото ,оправия няма,нито с добро,нито с лошо,никак.тя ако разбираше от добро,досега колко добрини й стори Фикрет,колко пъти я защитава,а самата тя беше под обстрела й непрекъснато?!

# 449

Ние тук във форума сме огледало, което отразява филма. Каквото е настроението там, такова е и тук. Аз лично, не мога да говоря и мисля само положително като гледам как всички са затънали до уши в проблеми. Може да съм по-емоционална, ама така ми идва отвътре, когато сгрешат да ги навиквам героите и да ги определям като "кифли", "пачи", "муньовци" и да показвам негативизъм и разочарование породени от тяхното поведение. Предпочитам така, отколкото да живея в някакъв собствен свят и да виждам само, как са цъфнали розите в градината на Али Ръза, при положение, че има риск семейството му да загуби цялата къща, заедно с градината, и да остане на улицата.   Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт