Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 619
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Али Раза може да съветва и да се противопоставя до едно положение!Но,окончателният избор го правят те,всеки сам определя живота си към,кой път да поеме към,коя ценност да се приобщят.Те не са малки,че да бдят на тях,като орли!Да деца са им няма нищо лошо в това да ги подкрепят да ги съветват,но не можем да обвиняваме родителите за грешните посоки, които те сами са решили да поемат.Може да ги обвиняваме за грешките на Айше,но не и на 30 годишни хора,които се предполага,че имат нещо в главата (друг е въпроса дали е така )

точно за това не виждам защо ферхи да е виновна за всичко...  newsm78
Никога не съм твърдяла,че Ферхи е виновна за всичко!Има вина но определено НЕ за всичко!

# 556
Не може да ти се обърне езика да й кажеш името ли на Ферхундето  hahaha hahaha hahaha
Мда, има нещо такова ...  Laughing Laughing Laughing Горкият Тахсин, съвсем ще му опада косата от тия жени.  Laughing И горката Фикрет ...  Cry Интересно, когато става дума за нея самата, търпи всичко от Джавки, но когато Джавки  захвана  Али Ръза заради парите, заради него избухна.  Tired

# 557
Не може да ти се обърне езика да й кажеш името ли на Ферхундето  hahaha hahaha hahaha
Горкият Тахсин, съвсем ще му опада косата от тия жени.  Laughing И горката Фикрет ...

Аз колкото и да се мъча не мога да я  съжаля.Все пак никой не я кара на сила да ходи да оправя проблемите в Истанбул.Тя тичка при всеки малък проблем там,ако бях на мъжа и нямаше да я трая.Все пак не е женена за тях,а за Таксим.

# 558
  • Пловдив
Видях трейлъра за епизодите след малко - да ви кажа - изобщо не се зарадвах на сватбата и булката....
дори ми стана тъжно...

Фикрет и тя бръщолеви глупости - "да се преместели тук" - че на Таксин препитанието му е другаде - брей - неадекватни хора

започвам обаче да се питам - защо продължавам аз да ги гледам....

# 559

започвам обаче да се питам - защо продължавам аз да ги гледам....

За да може да бъдеш с нас и да коментираш събитията и хората свързани с тях. С нас си защото си част от листопадското семейство.  А кръвта вода не става Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 560
Горкият Тахсин, съвсем ще му опада косата от тия жени.  Laughing И горката Фикрет ...

Аз колкото и да се мъча не мога да я  съжаля.Все пак никой не я кара на сила да ходи да оправя проблемите в Истанбул.Тя тичка при всеки малък проблем там,ако бях на мъжа и нямаше да я трая.Все пак не е женена за тях,а за Таксим.

да! точно... не стига, че да не се лъжем фикрет хич не е лесна и тя, ами нали уж не искаше да се занимава с текинови проблеми и искаше да избяга... бързо обърна лопатата  Rolling Eyes
айде,  започва Simple Smile

# 561
Не знам Текинови, ама и на атмосферата в темата много падна нивото - ругатни, обидни думи, оплювки, вулгарности, критики по всичко и всички, негативизъм  Sick Имам нужда да изляза на въздух.  Sick

soya-fen благодаря за готините колажи, които си постнала наобяд!   bouquet
и заставам зад всяка твоя и на rozi-maxi   дума!  Peace
Приятно гледане!

# 562
Родителите на Джем дойдоха да видим,сега какво ще постигнат.На кому беше нужно да я искат или им беше само за да си почешат егото..

# 563
да угодят на сина си по-точно... айде да я видим неджля на мястото на ферхи  (която според мен беше искрена преди малко)

# 564
Родителите на Джем дойдоха да видим,сега какво ще постигнат.На кому беше нужно да я искат или им беше само за да си почешат егото..
По-добре да не бяха идвали. Crossing Arms Седят и се дуят. Човек пишман да стане от традиции и задължения. И без тях Неджля и Джем щяха да се оженят.

да угодят на сина си по-точно... айде да я видим неджля на мястото на ферхи  (която според мен беше искрена преди малко)
Хе-хе, осъзна се Ф-то какво имаше и какво загуби. Сега ще я подмята тоя и оня. Между нея и Неджля не може да става сравнение. Неджля е горда, става и заминава, ако трябва, няма да се свира като червей в ябълка като Ф-то.  Sunglasses

# 565
Лейля каза много правилни неща на сестра си.Неджля все натяква колко е преживяла и колко се е поучила от грешките си.Всякаш на дургите не им беше тежко.
Оправдавам майката на Джем.Аз на нейно място също нямаше да съм сагласна сина ми да се върне при момиче,които публично му изневери #Cussing out

# 566
Лейля каза много правилни неща на сестра си.Неджля все натяква колко е преживяла и колко се е поучила от грешките си.Всякаш на дургите не им беше тежко.
Оправдавам майката на Джем.Аз на нейно място също нямаше да съм сагласна сина ми да се върне при момиче,които публично му изневери #Cussing out
Всеки гледа от свойта камбанария,ама който има син със сигурност не би си пожелал снаха като Неджля Peace
Пък Али Ръза с какви очи му поставя условия на Джем?Ако обидил Неджля,обиждал него..Пуека му с пуек,пак АЗ,боже,боже.. ooooh!

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 20:57 от raliko

# 567
Много хубав разговор между сестрите.
Напълно я разбирам майката на Джем, на нейно място сигурно бих се държала и по-зле, но можеха да си спестят на тях и на Текинови тия "формалности."

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 21:01 от soya-fen

# 568
Ох сега пак така ме ядоса Неджля #2gunfire Лейля колко мили думи и каза (за положението в което са все пак),а тя надуфката се обърна на другата страна и толкоз ooooh! Пфуу лапешки акъл има все още Crazy

# 569
  • София
Гръцка песен Shocked

Общи условия

Активация на акаунт