Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 608
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
   Много беше красива Неджля! След сцената със заминаването на Фикрет на гарата си мислех, че повече няма да плача, ама не! Много трогателни моменти имаше!Някой беше писал, че май много се вживяваме, това е само филм, ама човек пак се разчувства!

Няма как да не те разчуства, все пак е филм за обикновените неща, обикновените хора. Всеки един от нас може да попадне в някоя от ситуациите, описвани във филма, затова така ни поглъща или поне мен. Почваш да се замисляш, ами аз какво бих направила в такава ситуация.

# 586
Гръцката песен и мен ме втрещи. В брак с чужденец имаше гърци уж, но тук...
А прегръдката между Али Ръза и Двете сестри ме просълзи... и разкаянието на Фехунде ме трогна. Много беше хубав тази вечер филма. Зареди ме много положително. Чак и аз искам да прегръщам и целувам всички Simple Smile

# 587
  • до една звездичка
Не сте ли гледали Брак с чужденец?!  Crazy

Е, да, ама там нещата си бяха ясни отначало. Бракът беше "каращисан" и беше нормално да се чува гръцка реч. Докато тук - като гръм от ясно небе!
Както и да е... Аз много харесвам гръцката музика Heart Eyes, за разлика от турската.  Stop

А сериите наистина бяха много, много емоционални и красиви тази вечер. Дано ни заредят с по-положителни емоции, включително и в обсъждането ни тук.  Peace

# 588
И аз забелязах очилата на г-жа Сузан-бяха "Шанел" Laughing

# 589
... точно за това не виждам защо ферхи да е виновна за всичко...  newsm78
Е, тази вечер Ф. си го призна без бой  Mr. Green "защо все вредя на хората"

Както и да е... Аз много харесвам гръцката музика Heart Eyes, за разлика от турската.  Stop[/b]
Поздравявам те с тая песен http://www.youtube.com/watch?v=CJomizcFELY Peace

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:09 от soya-fen

# 590
  • Пловдив
Като чета май всички най-много ни впечатли гръцката песен newsm78 Първите няколко секунди с и помислих, че звучи испанска, но после се осетих... Наистина странно - в турски филм и то в такъв сюблимен момент да пуснат баш пък гръцко... Интересно решение на сценаристите Mr. Green. И в този ред на мисли - някой да знае как се казва песента? newsm78 Много ми хареса...

# 591
Понеже често се среща изказването,че Текинови не били възпитали децата си добре,искам да попитам,тези които го смятат(те са фенките на Ферхунде)-може ли да кажете,че така добре ще  или сте възпитали децата си,че те подобно нещо не могат да сторят,или да им се случи?Че ако синът ви се ожени за жена,която се окаже с подобен на Ферхунде характер,той ще се справи с нея без да му причини тя болка,че ще успее да излезе невредим след такава връзка?Аз не мога да кажа такова нещо.Ще възпитам детето си,но какво ще му се случи,и дали няма да сгреши през живота си не мога да кажа,не мога да бъда сигурна,затова и не съдя строго Али ръза по отношение възпитанието на децата му
Представям си,как години съм се старала ,моето момче да стане добър,възпитан,стойностен човек,но все пак сгреши,така както и аз съм грешала,тогава всички мен ли ще сочат,или пък сочиха майка ми за моите грешки!?Ще се моля,да не среща ферхундета,или ако срещне да ги познава,и да не допуска до себе си такива хора,но какво ще се случи,какъв ще е късметът му,не знам Praynig.

Купирам сама писаното от мен,и все още чакам някой да ми отговори.И ще го поствам всеки път,когато прочета,че Али ръза не е възпитал правилно децата си,че той е виновен за бедите им.

само виж какво си написала - ако синът ти се ожени за жена като Ферхунде той ще се справи с нея.
Наистина ли според теб  бракът е мястото, където хората се справят един с друг, а не се обичат?
Грешката на Шефкет бе точно това, че той се опита да се справя с Ферхунде, а не просто да я обича

# 592
само виж какво си написала - ако синът ти се ожени за жена като Ферхунде той ще се справи с нея.
Наистина ли според теб  бракът е мястото, където хората се справят един с друг, а не се обичат?
Грешката на Шефкет бе точно това, че той се опита да се справя с Ферхунде, а не просто да я обича
За какво да я обича?  newsm78 И на собствената й майка понякога трудно се удава.

Цитат на: Ледената кралица link=topic=497911.msg15206254#msg15206254

Интересно решение на сценаристите Mr. Green. И в този ред на мисли - някой да знае как се казва песента? newsm78 Много ми хареса...
Ще потърся утре, ще я намеря.  Peace
Офф, днес много писах. Лека нощ.  wavey
П.П. sinite o4i , благодаря ти че си забелязала творението ми.  Heart Eyes

# 593

За какво да я обича?  newsm78
За хубавите й "котешки" очи!

# 594

За какво да я обича?  newsm78
То това май не е достатъчно. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВидяхте ли я тази вечер как изглежда в панталон, защо носи само поли и рокли?  Laughing Защото има криви крака. На Х.  Laughing Браво, днес отбеляза напредък. За пръв път си призна вината - че все вреди на хората около себе си. Жалко че няма да отиде по-далече.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 22:25 от soya-fen

# 595
ами като няма за какво да я обича защо са се оженили?
бракът за мен е низ от компромиси и трябва да се говори. без такива няма как да просъществува
явно те просто мн са избързали... не знам

относно визитата на нурдан при левент - ако бях на ферхи и аз адски мн бих се ядосала, а после щях да слушам... жалко, че стана така
а ако още веднъж дадат левент толкова разстапящ спирам да гледам сериала, че ми идат едни мисли дето на моя няма да му харесат...

# 596

За какво да я обича?  newsm78
То това май не е достатъчно. Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВидяхте ли я тази вечер как изглежда в панталон, защо носи само поли и рокли?  Laughing

к'во пък и има толкова... мен ми харесва
якички много и отиват

# 597
Mного красива си беше и днес Ферхунде, точно както винаги.

Виж Неджля доста простее на фона на Ферху.

Но на фона на Ферхунде всички простеят - особено Аслъ.

Laughing

# 598
Ara_bella Ферхунде обича мухльото Шефкет,ама крадецът  Шефкет не може просто да обича Ферхунде! Twisted Evil И цялото семейство "Адамс" е същото-кого обичат те наистина и кой обича тях?Това,че съседката им  носи баница и търчи да помага явно показва,че държи на тях.Те на нея май не много,че я отсвирват,когато стане срамно.
Ахмед до вчера подритван ,че клюкарствал,пък изведнъж по-поносимо да му искат заем  newsm78
Ами правилно е,че Ферхунде си търси силен мъж,те и Лейля и Неджля нали това правят.Ама тяхното не е Ферхундеско..Какво пък,сега Неджля нека изпита колко е хубаво да е "Ферхунде" в семейството на Джем!
Дожаля ми за майката на Джем,това наистина бе най-тъжния момент -една майка как вижда,че губи синът си .. Sad

soya-fen Ферхунде търси вината в себе си,обвинява себе си,да,за това се иска много сила!Но къде такива чувства в семейство Теким??Къде е по-лесно вината да стоварват на чужда глава.

# 599
Mного красива си беше и днес Ферхунде, точно както винаги.

Виж Неджля доста простее на фона на Ферху.

Но на фона на Ферхунде всички простеят - особено Аслъ.

Laughing
И аз харесвам много Ферхунде визуално, но точно днес Неджля беше най-красива от всички!!!И още по-малко простее!За Аслъ съм съгласна!

Общи условия

Активация на акаунт