Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 30 - Юбилейна и креативна!

• 50 596
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Mного красива си беше и днес Ферхунде, точно както винаги.
Виж Неджля доста простее на фона на Ферху.
Но на фона на Ферхунде всички простеят - особено Аслъ.
 Laughing
Joy Joy Joy hahaha И майка й, и Гюлшен ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Хаирсъзи такива,  #Silly всички до един, дето не виждат колко е прекрасна и добра.  rotfImbo
А-а-а  newsm45 защо никой не ме обича-а-а!  smile3511
 Joy Joy Joy

# 601
Честно казано на мен не ми хареса Неджля  Tired може би аз не харесвам такъв вид прически и ми мязаше на жена над 30 а не на младо момиче. Но,все пак въпрос на вкус!  Peace

# 602

Няма как да не те разчуства, все пак е филм за обикновените неща, обикновените хора. Всеки един от нас може да попадне в някоя от ситуациите, описвани във филма, затова така ни поглъща или поне мен. Почваш да се замисляш, ами аз какво бих направила в такава ситуация.

Много си права!

# 603
  • до една звездичка
Виж Неджля доста простее на фона на Ферху.  Laughing

Joy Joy Joy
Много комичен коментар, наистина. ooooh!
Много ме разсмя. Благодарско!

# 604

Joy Joy Joy hahaha И майка й, и Гюлшен ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Хаирсъзи такива,  #Silly всички до един, дето не виждат колко е прекрасна и добра.  rotfImbo
А-а-а  newsm45 защо никой не ме обича-а-а!  smile3511
 Joy Joy Joy
[/quote]

Намерих прилика между Лейля и Ферхи може би е заразно  Laughing

# 605

Виж Неджля доста простее на фона на Ферху.  Laughing
[/quote]Егати тъпото сравнение! ooooh!

# 606
  • Толбухин
Аз съм възмутена от държанието на Ферхунде спрямо майка й.Тя на Гюлшен ли е на гости?
Как и се развика на два пъти и после съжалявам.  ooooh!А само как се развика пред Левент беше много възпитано-браво.
Неджля ми е любимка-като визия,беше много хубава.

# 607
 Ферхунде търси вината в себе си,обвинява себе си,да,за това се иска много сила!Но къде такива чувства в семейство Теким??Къде е по-лесно вината да стоварват на чужда глава.

Търси вина, ама гледа да не я намери! Както  тя искала, така трябвало да стане, ама пусто като не става! Какво ще правим? Вика, вика на майка си, после обичам те! Ама тръгвай си, че да ми пречиш да действам!

# 608
разбирам защо ферх се ядоса, но наистина попрекали пред "шефа си"...
наистина майка  и нямаше работа там. колкото и да си обичаш детето има си граници.
все едно баща ми да дойде да ми оправи апартамента - крив ще го направя, но по-културно...
мое мнение
съгласна съм обаче, че наистина попрекали наша ферх Simple Smile

баба джаф равна няма!

# 609
Търси вина, ама гледа да не я намери! Както  тя искала, така трябвало да стане, ама пусто като не става! Какво ще правим? Вика, вика на майка си, после обичам те! Ама тръгвай си, че да ми пречиш да действам!
Това й е проблемът на нея, че нещата не винаги стават, както ТЯ иска.  Mr. Green
Божке-е-е, изритайте ме, баннете ме, днес прекалих.  ooooh! Blush

# 610
Ами и майка и  си пъха носа дето не и е работа!Сетила се,че има дъщеря!
Ще вика,защо да не?А,трябва да гледа тъпо като Али Ръза,когато чака да падне тавана!
Такива отношения не са нещо,което да го няма никъде по света,но обикновено си има причина за това .И все е по-добре от прикритите и лицемерни отношения,дето привидно всичко е ок.

# 611
Много хубави бяха сериите,пак имаше newsm45.Е,то няма как  на сватби винаги плача.Неджля беше много красива.Просто двамата с Джем са ми много сладки.Нормално е майка му така да реагира/като всяка майка/,но можеше да си го спести това и да не реагира така не поздровявайки Неджля.По този начин обижда и накърнява сина си.Не може вече пред свършен факт да правиш фасони.Или по добре не отивай!!А бе да не ти идва на главата,че не знаеш как ще реагираш в такъв момент.
Аз съм споменавала как брат ми доведе в майка ми снаха /тип Ферхунде/,и  нашите колко се тръшкаха и му говореха,ама той заслепен-НЕ тя ще е!.Вече спряха просто се умориха,само и само да не загуби майка брат ми се примери с нея,стиска зъби и така незнам до кога ще издържат.Така че казвам да не ти идва  на главата ,че отстрани едно се вижда,ама кат ти е в къщата друго.

# 612
Mного красива си беше и днес Ферхунде, точно както винаги.
Виж Неджля доста простее на фона на Ферху.
Но на фона на Ферхунде всички простеят - особено Аслъ.

Още утре отивам да си купя очила, че нещо не виждам добре!
             Къде й виждате класата на Ферхунката? В какво?

# 613
Мда, и аз смятам, че майката на Ферху няма никакво право да и се меси и то точно в такива отношения!Неприятно и срамно е!

# 614
Мда, и аз смятам, че майката на Ферху няма никакво право да и се меси и то точно в такива отношения!Неприятно и срамно е!

Тя е майка и бъдещето на дъщеря й я вълнува. Не иска да я вижда пак разплакана и съсипана. Майчиното сърце умее да прощава и най-тежките думи и дела на детето си. Аз я разбирам перфектно!

Общи условия

Активация на акаунт