Отговори
# 195
Вчера вечерта направих поръчка за една моя позната. Направи ми впечатление, че на кофата рибено масло която струва 16$ и нещо в колонката дискаунт имах - 2$ и нещо. Много приятна изненада  Grinning                                    

# 196
  • София
Ми кафето и какаото не ми харесаха, сега пробвах Мадре-С , хич не ми хареса  Sick...планктонът наистина става....имам още и други, които още не съм пробвала

Какаото си го направих с вода + 1к.л кафява захар + 10мл. мента+ 2 бонбона Маршмалоу /така пия какао Simple Smile - не беше идеално , но ставаше. Кафето с мляко и сироп Амарето
Акай-а и вит.С го слагам в блендер + плод+ кис.мляко
Акай-а ми  харесва много, пия го така всеки ден /+ овес. трици за закуска/ Simple Smile

# 197
  • Варна
Вчера вечерта направих поръчка за една моя позната. Направи ми впечатление, че на кофата рибено масло която струва 16$ и нещо в колонката дискаунт имах - 2$ и нещо. Много приятна изненада  Grinning                                    

може ли да дадеш линк към рибеното масло че нещо го изгубих да видим каква му е сега цената

# 198
Да, ето това е http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0 Пише, че е 16,20$, но след това във фактурата е с 2$ и нещо отстъпка.

PS сега го разгадах ( погледнах фактурата) - пише Super Special Price. iHerb regular low price is [$18.77] и с отстъпка 2,57$ цената става 16,20.

# 199
  • Тука, под липите стари...
Как съм пропуснала тази тема. Вече ще ви следя Simple Smile

# 200
# 201
  • София
Според мен - нещо за дъвчене /дъвки, ленти.../ И по нашите аптеки има едни тънки ленти за ароматизиране на устната кухина.
Тези са с аромат на канела и чаено дърво /естествен широкоспектърен антисептик /. Ползвало се и при отказване на цигарите .
Мисля, че са лентички - по 100 в кутийка

# 202
имали възможност като въведеш един код след това да го смениш с друг

# 203
  • Варна
Да се отчета с получена поръчка на 18.05 е пусната и вчера пристигна бележката от пощата  Mr. Green . Много са бързи!
И още нещо, в темата за ензимите беше пусната мухата (от някакъв руски сайт), че папаята смесена с витамин С (течен) и нанесена след епилация спира растежа на косми (убивайки фуликула). Естествено веднага щом се сдобих с папая (взех на "заем" от колежката 3 хапченца) се пробвах. Сместа е доста лепкава но изтраях една вечер без да я отмия! Резултата ме учуди  Shocked От 2 седмици не съм си епилирала краката  Mr. Green Не бих казала че си убих фуликулите (защото вече започнаха да се появяват косъмчета) но бих казала че забавиха доста растежа.
За протокола преди се епилирах на 4-5 дни! Така, че действайте - работи!  Peace  

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:51 от nistiv

# 204

Приличат ми на клечки за зъби. Пише, че се дъвчат....  newsm78

# 205
  • София
Ми кафето и какаото не ми харесаха, сега пробвах Мадре-С , хич не ми хареса  Sick...планктонът наистина става....имам още и други, които още не съм пробвала

Какаото си го направих с вода + 1к.л кафява захар + 10мл. мента+ 2 бонбона Маршмалоу /така пия какао Simple Smile - не беше идеално , но ставаше. Кафето с мляко и сироп Амарето
Акай-а и вит.С го слагам в блендер + плод+ кис.мляко
Акай-а ми  харесва много, пия го така всеки ден /+ овес. трици за закуска/ Simple Smile
denis_d, ti slaga[ dosta "подобрители"  Laughing...Акая още не съм го пробвала, дано е по-приятен  Simple Smile

nistiv, пиши моля те по-подробно рецептата, пропорции, колко време седиш и т.н... Simple Smile

# 206
Някой ще поръчва ли скоро от IHERB? Искам да се включа с един шампоан

# 207
  • Варна
Незнам какви са пропорциите аз на око си спретнах една смес, че да ми стигне пък тя взе, че остана.
Значи в две ампулки витамин С ги смесих с три хапчета папая (те не успяха да се разтворят мн добре, следващия път ще ги натроша) и после след епилиране с едно памуче нанесех сместа. Оставих се така до сутринта (доста лепне) - окол 10 часа. Това е ако на някой му хрумне нещо др да казва!

# 208
Вит. Ц колко мл. - 2 или 5 ?

# 209
  • Варна
Ох ме не помня  Embarassed май бяха 5 мл. общо взето гледах да ми стигне да си намажа целите крака.

Общи условия

Активация на акаунт