Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 300
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Пловдив - Пощенска банка - няма

# 151
до лина ,ако това е вярно то на 1 ви юни не да протестират за увеличение на детските , а за уволнението на този некъдърник до сега какво прави,ами сега подготвял писмото

# 152
Че те с писма ли си комуникират?Телефони няма ли?Трябват им някакви трийсетина милиона за изплащане да семейните.Егати и държавата в която живеем.

# 153
В Люлин дават на поща децки а на банка утре или в петък

# 154
От както  това мухляво правителство е на власт всеки месец се чудим дали ще има изобщо семейни.След като ще има събиране на майките в София,защо да не направим такова и в Пловдив и в други градове.Ако всички се юрнем към столицата и те разберат за уговорката няма да ни пуснат парите и до 15юни. Laughing

# 155
Вярно е! Разговарях по телефона лично с нея. И тя ми каза, че ако затворя и я оставя да довърши писмото, може още днес да им отпуснат лимит! А говорих преди известно време с главен специалист "Държавни палщания" от МФ, който каза, че няма представа защо като не им стигат парите, които те в началото на всеки месец превеждат на МТСП, чакат края на месеца за да поискат нов лимит!!!

# 156
добре ,а  знае ли някой дали еднократната помощ за бебе се изплаща заедно с детските?

# 157
все пак става въпрос за 35лв незнам какво точно може да се направи с тея пари освен да влезнеш един път в хранителния,но всички който пишат е очевидно че имат и компютри  и нет,тъка че не се пенете толкова щом имате пари за нет значи не са ви толкова претрябвали парите,в темата гледам само озлобени майки,който си губят времето пред компа още от рано,вземете се заемете с нещо вместо да говорите само глупости

# 158
Само за информация: тук има майки, които чакаме интеграционни добавки и двойни детски, които са пколо 300 лв. Това е защото сме имали "глупостта" да отглеждаме болните си деца, вместо да ги оставим на "държавата"!!! Така че внимавайте какво говорите! Никой не е застрахован!!!

# 159
добре ,а  знае ли някой дали еднократната помощ за бебе се изплаща заедно с детските?
На мен така ми ги изплатиха заедно децки и еднократна помощ за бебе

# 160
извинявам се ,но говоря за майките който чакат само детски,а не за тези който чакат и интеграционни,като гледам повечето казват,тук няма там няма детски

# 161
лина съвсем си права и аз до преди пет години не мислех че може да ми се случи да отглеждам дете с левкемия и да разчитам на мизерните пари от държавата но ето че ме сполетя но е трудно да го обясниш на семейства които в момента нямат такъв проблем дано не им се случва

# 162
Изобщо дали ИМА някъде???

# 163
Казват само на поща за София някои казват за Инвест банк за София следобед ама дали е верно не се знае

# 164
здравейте на всички туко що говрих с АСП от там ми казаха че днес са пуснати по пощите а от утре започват преводите по банките! Дано е истина       

Общи условия

Активация на акаунт