Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?- 15

• 52 365
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Елза, съжалявам за това което се е случило на семейството ти! Мисля, че по-лошо от това няма! На фона на твоята трагедия слепотата на моя син е нищо.

# 166
трагедията е еднаква няма по-голяма и по-малка защото става въпрос за най-милото на този свят-а именно детето за това трябва да сме малко по-добри и съпричастни към страданията на другите но за съжаление сме абсолютно озлобени и безразлични към другите

# 167
добре ,а  знае ли някой дали еднократната помощ за бебе се изплаща заедно с детските?
На мен така ми ги изплатиха заедно детски и еднократна помощ за бебе

Благодаря дано и  на мен така ми ги преведат ,че ми писна да бъдем просяци и само да молиме банкомата да пусне някой лев! Twisted Evil Embarassed

# 168
аз също говорих сега с асп и ибанк бургас но ми казаха че днес преяводи няма и няма да има на 31.05 да ги очаквам

# 169
Бургас- Инвестбанк няма

# 170
извинявам се ,но говоря за майките който чакат само детски,а не за тези който чакат и интеграционни,като гледам повечето казват,тук няма там няма детски
Ами ние майките дето имаме интеграционни явно се адаптираме  по лесно, а и сме свикнали да не хленчем, щото опита ни е показал че няма кой да ни чуе- децата са си наши, проблемите също!

# 171
да си признаят поне че бюджета на държавата е фалшив щом като не могат да осигурят парите заложени в него идянков мянков тотю мотю да си хващат шапките и кой от къде е за 20 години такава некъдърност за първи път виждам дори при виденов не беше така егати

# 172
93 50 550 Това е горещия телефон на Агенцията за соц. подпомагане.За Пловдив Пощенска банка пари ще има в понеделник Ако се случи да е утре ще е чудо.

# 173
На тоя номер в София отговаря един изключителен простак, който никога нищо не знае! На всичко отгоре е и арогантен.

# 174
Една позната се е обаждала и са й казали " Ами то ние още заплати не сме взели , вие детски чакате"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 175
Една позната се е обаждала и са й казали " Ами то ние още заплати не сме взели , вие детски чакате"  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да си даде номера на банковата сметка-аз ще им преведа заплатите,ако ми преведат великите 70лв Mr. Green

# 176
Тва сериозно ли?   #Crazy  #Crazy  #2gunfire  newsm78

# 177
Преди малко ми го написа в скайпа. Вярно е. щом става въпрос за България е ВЯРНО И НОРМАЛНО да кажат така.

# 178
миналия месец говорих с една репортерка от бтв за постоянното забавяне на детските и чл 43и тая ми казва ами да дойдем да снимаме вашия случай защото иначе нямало как да се даде гласност ама кифло заспала като нашия случай са хиляди болни деца всеки месец ви пишем писма от цяла българия как пък толкова не можаха да дадът гласност супер наглост от държава медии и институции и на другата коледа пак им гледайте сълзливите физиономии колко са загрижени за болните деца

# 179
По БТВ в сутрешният блок даваха  как на приемна майка  са спрели детските за две деца, понеже биологичната не била поставяла ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт